Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
dariusz jankowski agnieszka Pawłowicz Łukasz rrrrrrr Jan Maryjan Andrzej Andrzej MultiNOR Konsultant Marek Marecki Michał Michał Monika Sperczy Robert Stefanski max787 Nord Trapp Pabllo31 iga.mojanorwegia Maja Zych (10107 niezalogowanych)
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Matylda, dzialo i dzieje sie cos, wyjasnilas cos, udalo sie uzyskac dagpenger, czy pisalas gdzie, podziel sie, jesli mozesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
jak już wiemy trochę dziwne, moja koleżanka jest w NO od 3lat ma to samo pozwolenie co Ty(jest sama, nie ma rodziny ) , teraz we wrześniu sama się zwolniła z pracy i po 8tyg. dostała zasiłek bez problemu , więc ciekawe czemu Tobie robią problemy??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
matylda matylda
(matylda100)
Wiking
Witam ponownie.

Chciała bym się pochwalić, że sprawa zakończyła się pozytywnie. Skorzystałam z pomocy adwokata. Okazało się, że Nav nie do końca miał prawo w ten sposób postąpić i odmówić mi zasiłku dla bezrobotnych. Zasiłek w końcu został mi przyznany a koszty poniesione na adwokata, Nav musiał mi zwrócić i to zrobił.

Warto walczyć o swoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
gratuluje

napisz na sasiednim forum ,niech nie doradzaja glupot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2