Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zaświadczenie o ciąży do udi pozwolenie na pobyt - Norwegia

3 Posty
filip kop
(zoneone)
Wiking
witam może ktoś ma informacje gdzie się udać i jak załatwić .
po wizycie w udi w celu zarejestrowania związku partnerskiego ,konkubinat i pozwolenie na pobyt w norwegi mojej partnerki pani zażądała zaświadczenia od norweskiego lekarza ze moja partnerka jest w ciąży i jestem ojcem dziecka jakiś niebieski lub zielony druk .W szpitalu pokazują mi cennik badan DNA , chodzi tu o zwykłe zaświadczenie , czy mam się udać do swojego lekarza a ten zacznie mnie odsyłać do 10 innych . Może już ktoś takie zaświadczenie otrzymał i wie jak .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Niech twoja kobieta pójdzie do lekarza w norge, najlepiej ginekologa, zapłaci za wizytę i poprosi o wystawienie dokumentu w którym lekarz napisze że jesteś ojcem i tyle.
Jaki jest tego sens inna sprawa, bo moze podać sąsiada nawet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Trzeba się udać do lekarza i uzyskać od niego potwierdzenie, że partnerka jest w X tygodniu ciąży, a Pan jest ojcem.

Więcej informacji: www.multinor.no
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ja rozumiem, że cię nie stać jeszcze na wesele na 250 gości żeby 3 powiaty wokół wiedziały
ale może by tak zaoszczędzić dziecku, partnerce, urzędnikom, forum i całemu światu problemów
i wziąć ślub cywilny za darmo w Królestwie
co myślisz o tym Polacku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
lukasz solarski
(milan1409)
Wiking
moja kobieta jest w podobenej sytuacji,ja pracuje w Norwegii już kilka lat a teraz kiedy bedziemy rodzicami partnerka chce zamieszkac tu. Nie pracowała tu,nie ma jeszcze d numeru i z tego co napisales tez bedzie musiała wziąść zaświadczenie od lekarza że jestem ojcem i bedzie mogła tu byc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Patrycja Błaszczyk
(paatkax3)
Wiking
Ja jestem w tej samej sytuacji. Wystarczy przedstawić tzw kartę ciąży w której są wpisane dane Twoje, informacje o ciąży itp. Jest to takie zielone/niebieskie . Na pewno chodzi o to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok