Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jak skorygowac cos na altinie? - Norwegia

Czytali temat:
(433 niezalogowanych)
22 Posty
tadeusz p
(tadek!!!!!!)
Wiking
Witam!
czy ktoś może wie jak poprawić cos na altinnie?
przez przypadek zaznaczyłem jedna kratke na tak w punkcie 1.6 i nie mogę tego zmienić co ja odznaczam to jak wyjde z tego i wrócę to itak jest zaznaczona na tak! jak to skorygować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tadek!!!!!! napisał:
Witam!
czy ktoś może wie jak poprawić cos na altinnie?
przez przypadek zaznaczyłem jedna kratke na tak w punkcie 1.6 i nie mogę tego zmienić co ja odznaczam to jak wyjde z tego i wrócę to itak jest zaznaczona na tak! jak to skorygować?

Ponieważ zmiany trzeba jeszcze bezwzględnie zatwierdzić , tam gdzieś jest taki napis z taką komendą ...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
tadeusz p
(tadek!!!!!!)
Wiking
no właśnie chodzi o to ze nie ma!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tadek!!!!!! napisał:
Nielogiczne !!!
---
Nie chce Mi się wchodzić dzisiaj na >Altin< to ci nie pomogę bezpośrednio .
Jednak tam jest taka opcja , która pozwala na dodawanie i usuwanie wpisów , Inaczej byłby to Nielogiczny system !
---
Coś tam musiałeś pominąć .
Zacznij od początku czytać polecenia !!!
---
Nie wiem w jakim masz języku tłumaczoną stronę , bokmal , nynorsk . czy też angielskim .
Jeżeli w angielskim to wróć na bokmal i spokojnie tłumacz słowa i zwroty .
---
Mnie strona tłumaczy się automatycznie na polski i taka opcja korekty istnieje , dlatego o tym fakcie piszę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
tadek!!!!!! napisał:
Nielogiczne !!!

Jeżeli w angielskim to wróć na bokmal i spokojnie tłumacz słowa i zwroty .
---
Mnie strona tłumaczy się automatycznie na polski i taka opcja korekty istnieje , dlatego o tym fakcie piszę .

Teraz ty weź logicznie wytłumacz(to i tak pewnie nie możliwe) dlaczego ma zmieniać na bokmal z angielskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Teraz ty weź logicznie wytłumacz(to i tak pewnie nie możliwe) dlaczego ma zmieniać na bokmal z angielskiego?
Jeżeli tego nie rozumiesz , to i tak jesteś tępy by zrozumieć Moje wytłumaczenie problemu !
Dlatego , zakuta pało , nie bydym siem wcalem wysilałem .
---
Może zamiast "biegać za Mną po Forum" pomyślisz chwilę , to sam zrozumiesz dlaczego ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
[Gabriel napisal]
Joseph napisał:Teraz ty weź logicznie wytłumacz(to i tak pewnie nie możliwe) dlaczego ma zmieniać na bokmal z angielskiego?
Jeżeli tego nie rozumiesz , to i tak jesteś tępy by zrozumieć Moje wytłumaczenie problemu !
Dlatego , zakuta pało , nie bydym siem wcalem wysilałem .
---
Może zamiast "biegać za Mną po Forum" pomyślisz chwilę , to sam zrozumiesz dlaczego ? .

Czyli co angielskiego nie da rady przetłumaczyć, trzeba z norweskiego? Pewnie bardziej precyzyjny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok