Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iwona Krzysztoszek Angelika Szaban MonikaM2 Izabelala Xxxxxx koferdam1987 19sandra94 Natasha898 angela1111 holdigreti (10305 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Elise napisał:A najlepsze w tym wszystkim jest to to, ze masz pretensje, ze ktos napisal do ciebie dokladnie w takim samym stylu jak ty piszesz do innych.
ECH...
pomimo brzydkiej pogody , nie mam nastroju do dyskusji na powyższy problem , jaki Tu Punktujesz , znowu w Moim Kierunku ...
---
Ubieram się ciepło i idę nad Fiord ... Może trafię na coś ciekawego ...
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marta Pawlak
(akidaki)
Nowicjusz
Z tego co tu Pani opisala nic nie zalicza sie pod wizazystka/stylistka... Rzesy, paznokcie, masaz czy kosmetyka sama w sobie nie ma duzego zwiazku z wizazem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
[b]Gabriel napisał:

Nie wiem gdzie mieszkasz w Polsce w sensie geograficznym:

A jaki jeszcze inny "sens" zamieszkania przewidujesz? Polityczny, religijny? Okregi czy diecezje rowniez maja swoje geograficzne umiejscowienie, wiec twierdze, ze mnozysz byty ponad potrzebe.
Smieszny ten twoj jezyk.

Co prawda pozostaje jeszcze "sens" egzystencjalny, ale to chyba za ciezki temat na to forum.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
[quote][b]
i na powyższy problem , jaki Tu Punktujesz , znowu w Moim Kierunku ...
---

To jest dobro!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
akidaki napisał:
Z tego co tu Pani opisala nic nie zalicza sie pod wizazystka/stylistka... Rzesy, paznokcie, masaz czy kosmetyka sama w sobie nie ma duzego zwiazku z wizazem...

Wiec kim jest stylistka rzes na liscie zawodow? Rozumiem, ze do bycia kosmetyczka niezbedne sa studia na wydziale kosmetologii czy jakos tak. Prawdopodobnie by zostac stylistka rzes wystarczy kurs?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Marta Pawlak
(akidaki)
Nowicjusz
Dokladnie tak, i to wlasciwie jedno-, no moze paro-dniowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Buraczyna napisał:

do bycia kosmetyczka niezbedne sa studia na wydziale kosmetologii czy jakos tak.

No tu juz poszedles na calosc, studia dla kosmetyczek ???!!!

Po kosmetologii, to jest sie kosmetologiem i jest to dzial dermatologii.
Kosmetyczka zostaje sie po szkole zawodowej w tym kierunku, albo po kursie

A wracajac do tematu: z tego raczej nie przezyjesz..... za duzo warunkow musialabys spelniac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Buraczyna napisał:
Makaryna napisał:
Buraczyna napisał:

do bycia kosmetyczka niezbedne sa studia na wydziale kosmetologii czy jakos tak.

No tu juz poszedles na calosc, studia dla kosmetyczek ???!!!

Po kosmetologii, to jest sie kosmetologiem i jest to dzial dermatologii.
Kosmetyczka zostaje sie po szkole zawodowej w tym kierunku, albo po kursie

A wracajac do tematu: z tego raczej nie przezyjesz..... za duzo warunkow musialabys spelniac.

Warto sprawdzic nim sie wyda opinie, ktora odbiega od rzeczywistosci.

rekrutacja.umed.lodz.pl/kosmetologia/

Dla mnie to jedno i drugie brzmi podobnie choc widze, ze to zasadnicza roznica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Agi Kubi
(Guska007)
Wiking
Niestety nie znam norweskiego. Język angielski owszem w stopniu komunikatywnym. Zapytała, ponieważ moja znajoma wyjeżdża tak do Norwegi robiąc pedicure, ponoć jest na to popyt. Nie mam nikogo w Norwegii z bliskich i dalszych dlatego zapytałam tutaj na forum. To co robię robię z zamiłowania i pasji i wkładam w to serce. Możesz uzasadnić swoją wypowiedź dlaczego nie Noregia własnie a Niemcy? Kierując zapytanie miałam na myśli klientki z Polski właśnie, zdaję sobie sprawę że Norweżki raczej nie wiedziałyby na początku o moim istnieniu, dopiero pocztą pantoflową gdybym się sprawdziła i klientki byłyby zadowolone. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok