Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

co jeszcze mozna zrobić - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Lechowicz Bozena Lukawska (1181 niezalogowanych)
2 Posty
Bartek S
(bayrish)
Wiking
Witajcie drodzy forumowicze nie chciałbym was zanudzać ale może znajdzie się jakaś życzliwa dusza która kiedyś też tu zaczynała swą przygodę i podzieli się doświadczeniem do sedna
przyjechałem niedawno do Norwegii do kuzyna dokładnie do Lier w poszukiwaniu pracy gdyż moj malutki biznes w Polsce umarł śmiercią naturalną , pierwsze kroki skierowalem do agencji pracy tj. job select z uwagi na to, iż nie jestem spawaczem , cieślą ani mechanikiem odesłano mnie z kwitkiem więc rozpocząłem poszukiwania na własną rękę od firmy do firmy od myjni do myjni itp. niestety brak znajomosci snakke norsk był silniejszy niż chęć podjecia pracy a marny angielski nic nie pomógł mimo to Norwescy pracodawcy potrafią człowiekowi odmówić w bardzo delikatny sposób pierwsze koty za płoty hmm będąc jeszcze w Polsce nasłuchałem się niesamowitych historii o pracy na farmach i u ogrodników i o dobrych zarobkach wiec kolejne kroki skierowalem właśnie w ich poszukiwaniu co okazalo się nie łatwe i czasochłonne z uwagi na ukształtowanie terenu okazało się iz o taka pracę jeszcze trudniej z uwagi na to iż rodaków którzy są specjalistami w tych zawodach jest odziwo bardzo dużo i są to brygady hermetyczne niezmienne od lat wiec marne moje szanse.
Gdzie jeszcze mógłbym spróbować co ewentualnie zrobic tzn. jaki kurs czy prawo jazdy kat C za wszelkie rady będę wdzięczny
pozdrawiam wszystkich i dziękuję za cierpliwość podczas czytania mojego dziennika małego poszukiwacza przygód w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bayrish napisał:
Witajcie drodzy forumowicze nie chciałbym was zanudzać ale może znajdzie się jakaś życzliwa dusza która kiedyś też tu zaczynała swą przygodę i podzieli się doświadczeniem do sedna
przyjechałem niedawno do Norwegii do kuzyna dokładnie do Lier w poszukiwaniu pracy gdyż moj malutki biznes w Polsce umarł śmiercią naturalną , pierwsze kroki skierowalem do agencji pracy tj. job select z uwagi na to, iż nie jestem spawaczem , cieślą ani mechanikiem odesłano mnie z kwitkiem więc rozpocząłem poszukiwania na własną rękę od firmy do firmy od myjni do myjni itp. niestety brak znajomosci snakke norsk był silniejszy niż chęć podjecia pracy a marny angielski nic nie pomógł mimo to Norwescy pracodawcy potrafią człowiekowi odmówić w bardzo delikatny sposób pierwsze koty za płoty hmm będąc jeszcze w Polsce nasłuchałem się niesamowitych historii o pracy na farmach i u ogrodników i o dobrych zarobkach wiec kolejne kroki skierowalem właśnie w ich poszukiwaniu co okazalo się nie łatwe i czasochłonne z uwagi na ukształtowanie terenu okazało się iz o taka pracę jeszcze trudniej z uwagi na to iż rodaków którzy są specjalistami w tych zawodach jest odziwo bardzo dużo i są to brygady hermetyczne niezmienne od lat wiec marne moje szanse.
Gdzie jeszcze mógłbym spróbować co ewentualnie zrobic tzn. jaki kurs czy prawo jazdy kat C za wszelkie rady będę wdzięczny
pozdrawiam wszystkich i dziękuję za cierpliwość podczas czytania mojego dziennika małego poszukiwacza przygód w Norwegii

Może weź i REANIMUJ swój polski biznesik Tu w Norge !!! .
---
Tak przy okazji , coś ten twój kuzynek nie bardzo prorodzinny skoro nie chce pracy tobie załatwić !
---
Impek dla swego Kuzyniątka , jest gotów 50 tys. koron rzucić w błoto tylko by ten się tu załapał !!!
---
Aten twój olewa ciebie jak może ...
W każdym takie wrażenie wynika z twojego opisu .
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
impek płaci gotówką gabriel !! ty chcesz płacić procent od twoich wyimagowanych zarobków podnieś stawkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
impek płaci gotówką gabriel !! ty chcesz płacić procent od twoich wyimagowanych zarobków podnieś stawkę
Dlaczego twierdzisz iż ewentualne Moje wynagrodzenie , było by wyimaginowane ?.
---
To przecież wszystko zależy od tego kto pracę załatwi i za ile .
---
Jeżeli firma jest dobra i sam załatwiający , dobrze zarabia to i Ja też powinienem podobnie zarabiać .
---
Tu jest prosty rachunek .
Firma jest dobra to i płaca na poziomie i % wystarczający ...
A jak Firma do dupy to i resztę można o tenże kant rozbić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok