Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

8929 Postów
Maniak
SENTI napisał:Gabriel napisał:Robi to w sposób ukryty ... i profesjonalny Jasne kurwa medal pokoju dajcie temu wiejskiemu glupkowi
Jak tak ciebie czytam ostatnio , to stwierdzam iż masz o sobie wydumane mniemanie ...!
---
Jakiś czas temu , kreowałeś się na osobę po studiach i pracującą w sektorze Olje za biurkiem .
Jednak za bardzo i za często , zapominasz o tych pozorach ...
---
Władasz językiem rynsztoku i BLOKERSÓW ... to dokładnie tak samo jak słoma w butach ...
Czyżby zakamuflowany ... eksport z Wysp !? .
---

Ot takie sobie luźne spostrzeżenie na twoje wpisy ... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
SENTI napisał:
Gabriel napisał:
SENTI napisał:Gabriel napisał:Robi to w sposób ukryty ... i profesjonalny Jasne kurwa medal pokoju dajcie temu wiejskiemu glupkowi
Jak tak ciebie czytam ostatnio , to stwierdzam iż masz o sobie wydumane mniemanie ...!
---
Jakiś czas temu , kreowałeś się na osobę po studiach i pracującą w sektorze Olje za biurkiem .
Jednak za bardzo i za często , zapominasz o tych pozorach ...
---
Władasz językiem rynsztoku i BLOKERSÓW ... to dokładnie tak samo jak słoma w butach ...
Czyżby zakamuflowany ... eksport z Wysp !? .
---

Ot takie sobie luźne spostrzeżenie na twoje wpisy ... !

Widze ze juz kolejny raz sie mnie czepiasz mosci Ksiaze poprzednim razem chciales mi wmowic jakoms torzsamosc, teraz znow chcesz mi wmowic cos innego w 2007 nie oplacalo sie uciekac z wysp dla twojego info ale przeciez ty o tym wszystkim wiesz bo ty wszystko wiesz kreujesz sie na Guru tego forum a tak naprawde to w wielu postach obrazasz ludzi i uwazam ze szkodliwosc twojej postawy jest duzo wieksza niz moje wyzywanie glupka Jasty od skurwysynow i innych debili tym bardziej ze on na to zasluguje a ludzi ktorych strofujesz nie !!!!!!!!!!!!1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
nazywac pendlerow
polactwem

to ponizej krytyki

Jesli o mnie chodzi, to nie nazwalam pendlerow polactwem, a jedy nie buraczana szarancze, ktora przez kilkanascie stron przesciga sie w tym, kto bardziej wulgarnie i po chamsku wyzwie jaste , ktory nikogo personalnie nie tyka

Przescigacie sie rwoniez w wymyslaniu wszystkiego, co w waszych plytkich mozdzkach pasowaloby do kazdego, kto ma inne zadanie w danym temacie. Tworzycie wymyslone biografie, szarpiecie rodziny, ponizycie sie do wszystkiego zeby tylko udowodnic, ze jest w was kazda najpodlejsza cecha polactwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
jasta102, jak zawsze, osiagnal swoj cel
Rzuci jakies haslo i juz polactwo sie zleci, jak szarancza i pluje jadem i wyzwiskami przez kilkanascie stron Nie zauwazylam zeby jasta upadl tak nisko i wyzywal kogos personalnie, jak to robi zgraja polactwa
Nikt tak znakomicie nie wyciaga z polactwa jego wad, jak jasta102

osiągam jak na razie jedynie cel połowiczny
czyli podnoszę ciśnienie hołocie do maksimum
ale to jest bardzo łatwe
to tak jak małpie pokazać lusterko
natomiast dorobek mój nadal pozostaje zerowy
żeby któremuż z tego polactwa coś się poprawiło po moich prowokacjach to nie sądzę
u nich się jedynie protest wzmaga
jak tak można ich w lustrze pokazać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Piotr Przebiegły napisał:
Jestem tu nowy.
O co chodzi z tym pendler i z tymi pieniędzmi.
Tyle szumu nie bardzo wiem o co.
przebiegły to ty za bardzo nie jesteś piotrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Lindemans napisał:
:Nie zauwazylam zeby jasta upadl tak nisko i wyzywal kogos personalnie, jak to robi zgraja polactwa
Nikt tak znakomicie nie wyciaga z polactwa jego wad, jak jasta102

jasta napisał
a możesz wytłumaczyć
czym ty się tu knurze chwalisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
tropik napisał:
Powiem tylko tyle jestem juz tutaj prawie 9 lat .Przez pierwsze 5 lat rozliczalem sie na statusie
pendlera, ale ze dzieci dorosly a zona jest ze mna to juz trzy lata z odliczen nie korzystam.
Ale Qurwa nikomu tych pieniedzy nie zazdroszcze.
A widze ze Ci co maja najwiecej pretencji to tzw.komandosi z Hameryki i Qurwy i Zlodzieje z Irlandii co im ktos nawmawial ze w Norge jest eldorado.
Tak jest ale zeby dostac zwrot trzeba przepracowac powyzej roku i miec do tego prawo.

to az 5 lat ssales te pieniadze bo sie dalo
polska kurwo i zlodzieju
i uwazales, ze skoro dalo sie zalatwic to slusznie ci sie nalezalo za rozlake
co sie jeszcze dalej nie rozlaczysz z zona?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SENTI napisał:

No chyba ze wczesniej ta holota cytuje ....dorwie cie kiedys i ci glowe podrasuje !!!!

ta hołota to niech trochę uważa
bo już zapamiętałem jej gęby
wyprostowałem te komputerowe obróbki i jako , że się z konieczności wybieram na częstsze spacery po Sandnes
jak spotkam to porysuje i to ciężką dłonią
a przy mojej ohydzie dla ludności z UK to się zdziwisz
zaboli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
SENTI napisał:

No chyba ze wczesniej ta holota cytuje ....dorwie cie kiedys i ci glowe podrasuje !!!!

ta hołota to niech trochę uważa
bo już zapamiętałem jej gęby
wyprostowałem te komputerowe obróbki i jako , że się z konieczności wybieram na częstsze spacery po Sandnes
jak spotkam to porysuje i to ciężką dłonią
a przy mojej ohydzie dla ludności z UK to się zdziwisz
zaboli
...tak dla przypomnienia....-Norweskie miasto Stavanger . Na środku ulicy leży martwy JASTA. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Stary norweski policjant patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi:
- Dwadzieścia lat jestem w Politi,ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
ktory nikogo personalnie nie tyka

Po pierwsze to obrazajac Slowian i Polske to kazdego Slowianskiego patriote obraza osobiscie. Nie obraza tylko tych ktorzy sie juz czuja "obywatelem swiata" lub "szkopskim parobkiem" aka giermancem 2giej kategorii.

Po drugie wystarczy zobaczyc ze nawet tematy personalne jasta zakladal na moj temat, ale hipokryzja to cecha wrodzona "obywateli swiata". Lindemans moze ty tez "obywatelka swiata"? A jak sie wesolo komentowalo fotke ktora umiescil "uprzejmy inaczej" tez sie niepamieta?

Po trzecie temat zaczal sie na dobry polityczny temat socjalistycznej ulgi i checi do jej usuniecia (a zamiast skasowac jakies akcyzy).... lecz jak widac udalo sie jascie rozruszac coniektorych tak iz w zdenerwowaniu malo politycznie sie wypowiadaja..... Gdyby jakis "obywatel swiata" tak ruskim pisal jak jasta to by juz dawno wiedzieli kim jest... a tutaj niestety tylko wyzywaja jak sie zdenerwuja.

No coz byc moze jakis Rosjanin sie kiedys bedzie nudzil i ze Slowianskiej solidarnosci z Polska opowie na forum kim jest jasta.... ciekawe czy cos sie serio wtedy w "Stavangerze" wydarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok