Nie jestem zainteresowany pracą tego typu. W dalszym ciągu proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami. Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami.
Tajemniczy pracownik? Jak potrafisz obslugiwać spektrometr masowy typu Maldi oraz spektrometry typu PAM, dla przykladu firmy Walz to mozemy rozmawiac. Jak nie to lipa...
driver13 napisał: Nie jestem zainteresowany pracą tego typu. W dalszym ciągu proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami. Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami.
Tajemniczy pracownik? Jak potrafisz obslugiwać spektrometr masowy typu Maldi oraz spektrometry typu PAM, dla przykladu firmy Walz to mozemy rozmawiac. Jak nie to lipa...
A szkoda, powodzenia, nie ma to jak wybrzydzac.
Niech zgadne! Umiesz wszystko, prawko kat. B i kurs na wozki?
Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Nie jestem zainteresowany pracą tego typu. W dalszym ciągu proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami. Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami.
chłopak chce płacić a ty mu z takimi wysokimi wymaganiami ...wstyd mi za Ciebie
E Loża Szyderców, ale po co te spinanie! W końcu to forum, baby od tsunami nie zdzierże, ale chłopak proponuje hajs za znalezienie roboty, szuka w (chyba) dobrym miejscu. Co nam do tego, może znajdzie jakiegoś wybawiciela.
Nie ciskajcie wszystkim, chyba, że trolom. Bo nie będzie z kim gadać
MaciejeM napisał: E Loża Szyderców, ale po co te spinanie! W końcu to forum, baby od tsunami nie zdzierże, ale chłopak proponuje hajs za znalezienie roboty, szuka w (chyba) dobrym miejscu. Co nam do tego, może znajdzie jakiegoś wybawiciela.
Nie ciskajcie wszystkim, chyba, że trolom. Bo nie będzie z kim gadać
Żeby on jeszcze napisał że coś potrafi jakiś zawód ma, a tak to no name jedynie.
Weź i załatw takiemu obcemu robote, weź kase za to a później jak stanie dorobkiewicz na nogi to Ci dupe obrobi w pracy że kase wziąłeś za to, i kto bedzie chu...m?
EVIL napisał: Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Nie jestem zainteresowany pracą tego typu. W dalszym ciągu proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami. Karol.Ky napisał: driver13 napisał: Proszę o kontakt osoby jedynie z konkretnymi propozycjami.
chłopak chce płacić a ty mu z takimi wysokimi wymaganiami ...wstyd mi za Ciebie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.