Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
MB MB Barbara Barbara Diana Hofman Antosia eM Greg2226 (2207 niezalogowanych)
13 Posty

(bmw11)
Wiking
sykepenger to możesz się domagać na podstawie zwolnienia którego nie masz . k...rwa już ci napisałem że musi je potwierdzić fastlege.

Widze ze jednak tez intaligencja nie swiecisz... Zanioslem do nawu ZWOLNIENIE od fastlege z pisemnym pozwoleniem wyjazdu do kraju!!!!

Maja cie tu za giganta ale zobaczymy jaki bedziesz madry jak ci zycie da w p.i.z.d.e to zobaczysz jakim JESTES wielkim CZLOWIEKIEM.... i ci sie oczy otworza....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bmw11 napisał:

Brakowalo...... zrozumienia ze POLAK to tez czlowiek i ze pracuje i nich w kraju placi podatki i ze nie kazdy kradnie, przemyca alkochol i pije jak swinia!

no i jeszcze musi ciapatych utrzymywać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(bmw11)
Wiking
jasta102 napisał:
bmw11 napisał:

Brakowalo...... zrozumienia ze POLAK to tez czlowiek i ze pracuje i nich w kraju placi podatki i ze nie kazdy kradnie, przemyca alkochol i pije jak swinia!

no i jeszcze musi ciapatych utrzymywać

ktos otworzyl oczy.... za pare lat to norwedzy beda ciapatym buty czyscic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
bmw11 napisał:
EVIL napisał:
nie wiem dokładnie ale w Polsce jak przejdziesz operację to potem dostaniesz rachunki i dalej możesz walczyć w Norwegii ,by je zapłacili i chyba muszą to zrobić jeśli był nagły przypadek ....
czyli pojechałeś do PL tam stwierdzili i od razu powinieneś zostać i się leczyć na norweskie ubezpieczenie no a teraz to nie wiem bo Ty wróciłeś do NO i bawisz się z NAV

A co twoim zdanie powinienem zrobic z praca??? Powiedziec ze jade do pl sie leczyc? I sie zwolnic?

Pozatym pisze kolejny raz!!! Ubezpieczenie to inne sprawa niz nav!!!

Pozatym nie zycze tobie zeby cie spotkał ten (nagly Przypadek) Bo wtedy patrzylabys na zycie troche inaczej i sie zastanowila co w tym przypadku napisac...

i tym sposobem dochodzimy do wniosku ,że trzeba was niezaradnych pozostawić samym sobie-już żałuje ,że cokolwiek pisałam

PS.Popatrzyłam na ta sytuację inaczej i w moim wydaniu życie bym ratowała a nie myślała o zapłacie mieszkania ............. następnym razem jak żoneczce wyślesz wszystką kasę ,by po marketach pośmigała ,pomyśl również o sobie .Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(bmw11)
Wiking
KONIEC TEMATU!!!!

Skorzystalem z tego forum(wielki blad) z nadzieja ze uzyskam pomoc ale widzie ze nie ma sensu.

Polska to piekny kraj tylko ludzie K.U.R.W.Y

DUM SPIRO SPERO....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bmw11 napisał:
sykepenger to możesz się domagać na podstawie zwolnienia którego nie masz . k...rwa już ci napisałem że musi je potwierdzić fastlege.

Widze ze jednak tez intaligencja nie swiecisz... Zanioslem do nawu ZWOLNIENIE od fastlege z pisemnym pozwoleniem wyjazdu do kraju!!!!

Maja cie tu za giganta ale zobaczymy jaki bedziesz madry jak ci zycie da w p.i.z.d.e to zobaczysz jakim JESTES wielkim CZLOWIEKIEM.... i ci sie oczy otworza....

a ja widzę że cwaniakom i głąbom nie należy więcej rzeczowo odpowiadać w temacie .....
nagle znalazło ci się pozwolenie od fastlege jak jeszcze godzinę temu go nie miałeś ?? ...że tak nagle w pl zachorowałeś ... ogólnie żałuje że zabrałem tu głos bo z debilnymi cwaniakami nie dyskutuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Pal gumy bmw!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bmw11 napisał:
Zrobilem szereg badan w pl i jutro mam zabieg usuwania nowotworu.
Pomocy!!! Co moge zrobic?

no może się wyśpij dobrze
i nie myśl do jutra o kasie z NAVu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
bmw11 napisał:
KONIEC TEMATU!!!!

Skorzystalem z tego forum(wielki blad) z nadzieja ze uzyskam pomoc ale widzie ze nie ma sensu.

Polska to piekny kraj tylko ludzie K.U.R.W.Y

DUM SPIRO SPERO....

było się kurwo ujawnić wcześniej nie strzępili byś klawiatury . noś swój pęcherz moczowy na kiju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(bmw11)
Wiking
Andre ved mark napisał:
bmw11 napisał:

a ja widzę że cwaniakom i głąbom nie należy więcej rzeczowo odpowiadać w temacie .....
nagle znalazło ci się pozwolenie od fastlege jak jeszcze godzinę temu go nie miałeś ?? ...że tak nagle w pl zachorowałeś ... ogólnie żałuje że zabrałem tu głos bo z debilnymi cwaniakami nie dyskutuje

Oj fastlege.... taki juz ciebie norweg? Oj przepraszam Bohaterze.
Zbieraj oklaski gigancie. I pamietaj.... ze tylko na pogrzebie bedziesz glownym bohaterem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok