Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
mateusz barnas Łukasz Ch (7013 niezalogowanych)
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
2013 napisał:
pracowalem w roznych firmach i pracuje w Norwegii prawie trzynascie lat i nie zdarzylo mi sie przekroczyc 400tys...
pochwal się fachem i stawką godzinową

a gdzie tu jest cos o moim fachu i stawce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
No wlasnie jeszcze nic nie ma
Ale jesli przez te 13 lat pracy w Norwegii, nie przekroczyles nigdy 400 tys., to nie trudno zgadnac, jaki to fach i jaki poziom opanowania norweskiego Ta zagadka jest prosta do rozwiazania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no my czekamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
2013 napisał:
Lindemans napisał:
Ale jesli przez te 13 lat pracy w Norwegii, nie przekroczyles nigdy 400 tys., to nie trudno zgadnac, jaki to fach i jaki poziom opanowania norweskiego Ta zagadka jest prosta do rozwiazania

jak cie nie pierdola to nie wierzgaj nogami obesrana cipo...

Az tak starsznie zabolalo, ze nie jest tajemnica, jakiej masci sierota moze pracowac 13 lat w Norwegii i nie przekroczyc nigdy 400tys rocznie
Prawdziwy, polski fachowiec "od wszystkich fachow", siedmiu bolesci i niczego konkretnego Gdybys mial odrobine oleju w glowie, to przynajmniej bys sie ta porazka nie chwalil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
2013 napisał:
Lindemans napisał:

jak cie nie pierdola to nie wierzgaj nogami obesrana cipo...

Az tak starsznie zabolalo, ze nie jest tajemnica, jakiej masci sierota moze pracowac 13 lat w Norwegii i nie przekroczyc nigdy 400tys rocznie
Prawdziwy, polski fachowiec "od wszystkich fachow", siedmiu bolesci i niczego konkretnego Gdybys mial odrobine oleju w glowie, to przynajmniej bys sie ta porazka nie chwalil

to jest prostolinijny Polack
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
klimek napisał:
Jak widać pojęcie ''wykwalifikowany'' jest pojęcie względnym. Ja się naprawdę nie orientuje jakie są stawki dla mechaników ciężarówek, współczuję jedynie że takie niskie. Zwróć tylko uwagę, że ten mechanik i tak ma lepiej niż ty. Osobiście nie zdecydował bym się na bycie kierowcą zawodowym. To dobre dla ludzi samotnych. I żeby uprzedzić twoje ewentualne pytania- moje kategorie to B,C i D.
W jakimś tam stopniu jesteś pewnie fachowcem tylko że według mnie to jeden z najłatwiejszych zawodów na świecie. Robisz prawo jazdy i jeździsz, zero rozwoju.[/quote]

Nie wiem czy smiac sie, czy płakac.....(?)
Najpierw piszesz, ze masz kat.BC i D (czyli żadne)!
Po czym piszesz, ze zawodowy kierowca to jeden z najłatwiejszych zawodow swiata.....
wnioskuje, ze kupiłes prawko za dobrych czasów i nigdy poza kat.B nie miałes z niego korzysci!
Ktos kto zawodowo jezdzi, zwłaszcza w Norge nie odwazy sie na taką deklaracje!
Co do rozwoju > mysle, ze jezdząc rozwijam sie bardziej, niz ktos pracujacy na budowie np!

ps: tak jak pisał brzydki > kierowca to nie zawód! To zawód, ale wykonywany, a nie wyuczony!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze jedno > to, ze czas pracy tym kraju dla kierowców pozwala na prace 15h, wcale nie znaczy ze siadamy za fajere o 6 rano i wysiadamy o 21
Za tyle to oni płaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
klimek napisał:
Jak widać pojęcie ''wykwalifikowany'' jest pojęcie względnym. Ja się naprawdę nie orientuje jakie są stawki dla mechaników ciężarówek, współczuję jedynie że takie niskie. Zwróć tylko uwagę, że ten mechanik i tak ma lepiej niż ty. Osobiście nie zdecydował bym się na bycie kierowcą zawodowym. To dobre dla ludzi samotnych. I żeby uprzedzić twoje ewentualne pytania- moje kategorie to B,C i D.
W jakimś tam stopniu jesteś pewnie fachowcem tylko że według mnie to jeden z najłatwiejszych zawodów na świecie. Robisz prawo jazdy i jeździsz, zero rozwoju.

Nie wiem czy smiac sie, czy płakac.....(?)
Najpierw piszesz, ze masz kat.BC i D (czyli żadne)!
Po czym piszesz, ze zawodowy kierowca to jeden z najłatwiejszych zawodow swiata.....
wnioskuje, ze kupiłes prawko za dobrych czasów i nigdy poza kat.B nie miałes z niego korzysci!
Ktos kto zawodowo jezdzi, zwłaszcza w Norge nie odwazy sie na taką deklaracje!
Co do rozwoju > mysle, ze jezdząc rozwijam sie bardziej, niz ktos pracujacy na budowie np!

ps: tak jak pisał brzydki > kierowca to nie zawód! To zawód, ale wykonywany, a nie wyuczony!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze jedno > to, ze czas pracy tym kraju dla kierowców pozwala na prace 15h, wcale nie znaczy ze siadamy za fajere o 6 rano i wysiadamy o 21
Za tyle to oni płaca[/quote]
Teraz to ci naprawdę zazdraszczam, chyba nie zasnę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok