Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mateusz barnas Artur Kaminski krzysztof kobierzynski Kasia1252 dosia158 karolkwiek@gmail.com Agnieszka Xyz (4437 niezalogowanych)
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Co bylo pierwsze: jajko czy kura?
Kto jest glupszy: pytajaca gula,czy odpowiadajacy 'pomagacz'?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Lubie czytać takich znawców "ja wim".. Jak nie wiecie to nie piszcie takich głupot!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
Bron Boze nie oryginaly, ale kopie. Wyslij normalnie poczta. To nie Polska ze ktos Tobie w zywe oczy zaprzeczy faktom

to sie bardzo zdziwisz jak cvi sie w navie wypra ,albo przyzna ktorys ze zgubil dokumenty albo pieniadze

Ale to nie zmienia faktu, że ja i jeszcze jedna znajoma dostałyśmy barnetrygd dopiero po doniesieniu oppholdstillatelse dziecka
a ty z tych lepszych co Maja norwega za meza

oppholdstillatelse juz ze 3 lata niema
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Stawiam raczej na zone - folksdojcza!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
sami znawcy przepisow,co jeden to lepszy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Tiaa..
Tylko po chuj ma ruszac dupskiem,skoro zawsze znajdzie sie jakis nawiedzony 'pomagacz' ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
adam wojcieszek
(bad811)
Wiking
czesio.:* napisał:
2013 napisał:
sami znawcy przepisow,co jeden to lepszy...

najlepszy jest pytający...zamiast ruszyć dupsko do siedzącej za biurkiem w NAVie pani i dowiedzieć się u źródło co i jak to na forum pyta....ja pierdole

W moim pierwszym poście napisałem, że pracowałem na rotacji i że chce się przenieść do Norwegii. Wniosek z tego, że aktualnie jestem w Polsce, więc mogę ruszyć dupskiem, ale do polskiej skarbówki, ale tam raczej zbyt wielu informacji nie otrzymam.
To po pierwsze

Po drugie, po to jest forum by pytać i dyskutować- nie masz ochoty się udzielać, to tego nie rób. Pozornie odpowiedzi na moje pytania były już "setki razy" wałkowane na forum, a jak się okazuje, pod tym tematem jest kilkanście osób, który napisały już kilkaset komentarzy na tym forum, a każdy ma inną odpowiedź na moje pytania. Wniosek- pewnie 90% komentarzy to takie nic nie wnoszące do tematu głupoty jak Twoje.
A tamat odwiedzony już ponad 1000 razy w ciągu kilku godzin, więc może jednak oprócz mnie też się ktoś czegoś dowiedział. I po to chyba jest to forum, nie?

A gamoni, napinaczy, którzy na forum piszą jacy to oni są super i wszechwiedzący i jednocześnie obrażają innych, tak jak tą kobietę, która (nawet jeśli błędnie) napisała, że dziecko musi przebywać w Norwegii do child benefit...na tym forum jak widać nie brakuje.
Dziękuję wszystkim, którzy udzielili mi odpowiedzi i rozwinęli merotyrycznie ten temat.
Środkowy palec dla całej reszty napinaczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Po 3cie:
Forum jest po to,zeby dopierdalac takim gamoniom jak ty!
Nie masz ochoty czytac - wlacz se radio!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
adam wojcieszek
(bad811)
Wiking
Czesiulku wesoły,
Pojęcia o niczym nie masz, masz za to problemy ze zrozumieniem pisanego tekstu.
Napisałem, że jadę do Norwegii by szukać pracy, na te potrzeby jest zasiłek, nie?
Płaciłem podatki w Norwegii, więc mam prawo czegoś oczekiwać nie?

Zasiłku w tym roku nie dostanę, do Norwegii i tak jadę.

Pracę domową Ci dam

Poczytaj trochę o znaczeniu słowa forum, poczytaj o celach for społecznościowych.
Weź kilka głębokich oddechów i się uspokój.

Nie odwiedzaj więcej tego tematu, jeśli mogę Cię prosić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
adam wojcieszek
(bad811)
Wiking
donwasyl napisał:
Po 3cie:
Forum jest po to,zeby dopierdalac takim gamoniom jak ty!
Nie masz ochoty czytac - wlacz se radio!!

Don vasylek się odezwał
Jaki ułożony, wychowany, inteligentny chłopaczek
pozdrowionka merdeczko kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok