Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
joanna joanna Tomasz Szymanski Dominika ;) Anna Habinska Jan Kowalski PawJur kuferos123 Mika89 Kamila W Magdalena Krkr Damorz47 (4447 niezalogowanych)
23 Posty
Radoslaw Kasprzak
(radik110)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Na stronie kazdej gminy mozna znalezc obowiazujace ceny za wode i scieki. Roznice sa potezne. Sa gminy, w ktorych nie placi sie za wode i sa takie, gdzie ceny sa bardzo wysokie. Zuzycie, to juz bardzo indywidualna sprawa. Porownywanie "a ile ty placisz, a ile ty.." pozbawione jest sensu, ze wzgledu na duze roznice w cenach i ilosci zuzywanej wody
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Radoslaw Kasprzak
(radik110)
Wiking
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
ludzie ja szukam pomocy a nie komentarzy ktore w niczym mi nie pomagaja. darujcie sobie. ie macie pomocy do zaoferowania to nic nie piszcie. zlitujcie sie
hehe
potrzebujesz pomocy wynajmij prawnika. proste jak je#nieP
a dla innych inwestorow polecam cykl: minimum 3 lata pobytu, dobre kompetencje jezykowe, a dopiero pozniej wtopy typu dom/kredyt
mieszkam tu 6 lat dosc dobrze sobie radze z jezykiem. i wiem dosc sporo. to pytania dla ludzi ktorzy mogli miec podobny problem. jestem w trakcie akurat zalatwiania sprawy z prawnikiem. a tych komentarzy sobie daruj bo widze ze norwedzy sie z was porobili. daruj sobie beznadziejne kom entarze,dla twojej informacji niemam kredytu. dom kupilem za gotowke. takze nie odzywaj sie jesli jestes niedoinformowany.

hehe
no jaki kozak, a o rady na mn placze ;]
adekwatne to miejsce
troche jak kumulacja ekspertow Macierewicza
dlatego jest tragicznie, czyli zenujaco smiesznie
sluchaj po co sie odzywasz skoro niemasz nic do zaoferowania w temacie. nie szukam pomocy tak doslownie tylko informacji. ja sobie radze. pytajac na forum licze ze sie dowiem czegos czego niewiem byc moze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Radoslaw Kasprzak
(radik110)
Wiking
Lindemans napisał:
Na stronie kazdej gminy mozna znalezc obowiazujace ceny za wode i scieki. Roznice sa potezne. Sa gminy, w ktorych nie placi sie za wode i sa takie, gdzie ceny sa bardzo wysokie. Zuzycie, to juz bardzo indywidualna sprawa. Porownywanie "a ile ty placisz, a ile ty.." pozbawione jest sensu, ze wzgledu na duze roznice w cenach i ilosci zuzywanej wody kolego zgadzam sie z toba. dlatego nie zapytalem ile placisz za wode tylko za m3. wiem tez jak tu jest. wielu ludzi ma wlasna wode i scieki. tacy wogole problemu nie maja. chce tylko mniej wiecej wiedziec cene za kubik i abonament. mniej wiecej. za darmo wody tu niema jesli bierzesz ja z komuny. za darmoche to masz tylko wtedy kiedy masz swoja. przynajmniej nigdy nie slyszalem zeby ktos mial wode kommunalna za darmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Radoslaw Kasprzak
(radik110)
Wiking
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
ludzie ja szukam pomocy a nie komentarzy ktore w niczym mi nie pomagaja. darujcie sobie. ie macie pomocy do zaoferowania to nic nie piszcie. zlitujcie sie
hehe
a dla innych inwestorow polecam cykl: minimum 3 lata pobytu, dobre kompetencje jezykowe, a dopiero pozniej wtopy typu dom/kredyt
mieszkam tu 6 lat dosc dobrze sobie radze z jezykiem. i wiem dosc sporo. to pytania dla ludzi ktorzy mogli miec podobny problem. jestem w trakcie akurat zalatwiania sprawy z prawnikiem. a tych komentarzy sobie daruj bo widze ze norwedzy sie z was porobili. daruj sobie beznadziejne kom entarze,dla twojej informacji niemam kredytu. dom kupilem za gotowke. takze nie odzywaj sie jesli jestes niedoinformowany.

hehe
no jaki kozak, a o rady na mn placze ;]
adekwatne to miejsce
sluchaj po co sie odzywasz skoro niemasz nic do zaoferowania w temacie. nie szukam pomocy tak doslownie tylko informacji. ja sobie radze. pytajac na forum licze ze sie dowiem czegos czego niewiem byc moze.

byc moze moje hobby to disowanie gamoni? jak trwoga to do Polactwa... aplac za porade u fachowca i nie kompromituj sie swoimi glebokimi myslqami
i potrenuj jezyk polski szczegolnie konstrukcje przeczenia nie z czasownikami
przeciez ty jestes kompletnym kretynem. masakra. wiesz co ? powiedz mi ile twoja matka musiala zjesc sniegu zeby takiego balwana urodzic. ty robisz z siebie kretyna. naucz sie czytac osle. to bedziesz wiedzial co to pomoc a co zbieranie informacji idioto. szkoda ze glupich sie nie sieje, tylko sie sami rodza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
[quote]radik110 napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:

no, no, nooooo kolejny "miszcz" cietej riposty

...po pierwsze, że ty sie nię gubisz w tych cytowaniach,
po drugie znowu nic nowego nie wnosisz bekaniem tu, na forum,
a po trzecie twój żeński nick, to nie jest twoja własność, więc najlepiej przestań używać czegoś, czego sam nie wymyśliłeś:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Alex_Kava
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Bochenek napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]radik110 napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
[quote]alexkawa napisał:
alexkawa napisał:

...po pierwsze, że ty sie nię gubisz w tych cytowaniach,
po drugie znowu nic nowego nie wnosisz bekaniem tu, na forum,
a po trzecie twój żeński nick, to nie jest twoja własność, więc najlepiej przestań używać czegoś, czego sam nie wymyśliłeś:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Alex_Kava

Nie dostrzegasz roznicy pomiedzy "alexkawa", a "Alex_Kava"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Radoslaw Kasprzak
(radik110)
Wiking
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
alexkawa napisał:
radik110 napisał:
hehe

hehe
no jaki kozak, a o rady na mn placze ;]sluchaj pajacu, to ty chyba sie masz za mistrza cietej riposty. to ty domnie skaczesz nie ja dociebie. jesli temat cie nie dotyczy to stul ryj i trzymaj sie spodniczki mamusi.
adekwatne to miejsce

byc moze moje hobby to disowanie gamoni? jak trwoga to do Polactwa... aplac za porade u fachowca i nie kompromituj sie swoimi glebokimi myslqami
i potrenuj jezyk polski szczegolnie konstrukcje przeczenia nie z czasownikami
przeciez ty jestes kompletnym kretynem. masakra. wiesz co ? powiedz mi ile twoja matka musiala zjesc sniegu zeby takiego balwana urodzic. ty robisz z siebie kretyna. naucz sie czytac osle. to bedziesz wiedzial co to pomoc a co zbieranie informacji idioto. szkoda ze glupich sie nie sieje, tylko sie sami rodza.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
trzeba by upiłować kilka metrów tego domu
nagrać telefonem i pokazać komunie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj