Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Niech skasuje wszystkie ulgi i niech ceny nieruchomosci padna na pysk to sie bede smial dopiero bo zadnej nieruchomosci nieposiadam. Inwestuje jak na kapitaliste przystalo w akcje na gieldzie i fundusze gieldowe zamiast w dom i kredytow nieposiadam A co do reszty to FrP jej nieda wzrostu oplat zrobic za drogi predzej opuszcza rzad i nic nowego sie niezbuduje niz na to sie zgodza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wprowadza jak twoje SV (czyt. SnartVekk) razem z Rødt beda miec wiekszosc w Stortinget. Jedynym problemem jest to ze cos takiego to tylko mozliwe jest w mokrych nocnych snach socjalisty/komuszka A w rzeczywistosci globalny kapitalizm zatriumfuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
alexkawa napisał:
Imperator1988 napisał:
Wprowadza jak twoje SV (czyt. SnartVekk) razem z Rødt beda miec wiekszosc w Stortinget. Jedynym problemem jest to ze cos takiego to tylko mozliwe jest w mokrych nocnych snach socjalisty/komuszka A w rzeczywistosci globalny kapitalizm zatriumfuje

jestes jebniety. globalny kapitalizm to plutokracja najlepiej sytuowanego 0.01% populacji jesli chcesz zobaczyc jak to dziala wystarczy pojechac do Chin. bylem, widzialem i jest to miazga. i wlasnie takich ludzi lubi Hoyre to zadna partia konserwatywna, to partia proplutokratyczna czyli: dla pracownikow najemnych podatki i demontaz ochrony prawnej i socjalnej, dla korporacji i plutokracji ulgi, zwolnienia i prawo pisane na zamowienie

bardzo trafna diagnoza...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Konserwatyzm mnie nieobchodzi, tylko wlasnie kapitalizm i zamierzam dostac sie do tego ekskluzywnego klubu 0,01 % populacji pozatym dla mnie Høyre to delikatny socjalizm dopiero FrP zbliza sie do kapitalizmu.

A kapitalizm oznacza ze kazdy sobie radzi sam i moze sie ubezpieczyc jesli chce ale nikt go niezmusza. I wtedy jest sprawiedliwie kapitalista jest jednym z najlepszych wiec osiaga swoj cel i ma to czego pragnie, a giermansko-flamandzki menel moze se isc do Red Light district w tej parszywej Holandii jak nazbiera socjali.

Kapitalizm jest niczym sama natura. "Survival of the fittest". I dlatego wlasnie kapitalizm zwyciezy drugiego Lenina nie bedzie.

A teraz mozesz juz isc do plakatu Lysbakkena w duecie z Moxnesem i sobie pomarzyc ze cie wezma na trzeciego , a ja dalej bede popijal wodeczke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Teraz to zaczynasz pisac jak socjalista otumaniony konspiracyjna teoria New World Order. Skoro Hagen popiera Høyre, Røkke socjalistow a Olav Thon FrP to powiedz mi niby czemu Høyre (ja jestem za FrP) jest ta partia tych od New World Order?

Znaczy sie ze Thon i Røkke zarobili jako kapitalisci a Hagenowi ktos nasral w kieszen pieniedzy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Szymon Talaska
(mlody100387)
Wiking
mowi sie zycie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Piotr Trawiński
(Piotr205)
Wiking
Czytam to forum i zaczynam się zastanawiać nad rodakami w tym i w innych krajach.Czy to tylko tu jest takie bydło i kurestwo czy wszędzie.Przecież na początku tematu User zadał normalne pytanie i prosił o normalną odpowiedź.Dostał co dostał.Ja oceniam 95% userów jako normalne bydło na które nawet śliny szkoda żeby opluć.O pomoc na tm forum raczej nie poproszę a i opinie na FB wystawię należytą.Dla tych bydląt piszących swoje teksty - należyta oznacza zasłużona - coby swych móżdżków nie wysilali.Nie dziękuję za odpowiedzi bo likwiduję konto.A w Norwegii pracuję legalnie i do tego namawiam innych Polaków a nie polacków.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Piotr205 napisał:
Czytam to forum i zaczynam się zastanawiać nad rodakami w tym i w innych krajach.Czy to tylko tu jest takie bydło i kurestwo czy wszędzie.Przecież na początku tematu User zadał normalne pytanie i prosił o normalną odpowiedź.Dostał co dostał.Ja oceniam 95% userów jako normalne bydło na które nawet śliny szkoda żeby opluć.O pomoc na tm forum raczej nie poproszę a i opinie na FB wystawię należytą.Dla tych bydląt piszących swoje teksty - należyta oznacza zasłużona - coby swych móżdżków nie wysilali.Nie dziękuję za odpowiedzi bo likwiduję konto.A w Norwegii pracuję legalnie i do tego namawiam innych Polaków a nie polacków.

Tak jest wszędzie, gdzie nie ma cenzury, lub jest ona znikoma.
Takich jak Ty, krzyczących, że nie podoba im się to co się dzieje na MN było juz wielu, kilku nawet próbowało założyć i prowadzić swoje forum, lecz spaliło to na przysłowiowej panewce.
Były wyzwiska, i obiecanki : " ja wam pokażę" i co? I nic, skończyło się na krzykach i obietnicach.
Tylu nowych ludzi pojawia się tutaj dzień w dzień, pretensji do zachowania forumowiczów było bez liku a jednak forum działa nad wyraz prężnie i nie zmieni tego ani Twój post ani setki innych.
Dlaczego? Otóż dlatego: Ludzie się kłócą , wyzywają , idzie fama, że tu jest tak a nie inaczej. Wiele osób wchodzi tu z ciekawości, czy rzeczywiście jest tak jak mówią, inni pojawiają się tutaj z przypadku itp. itd. Jednak wszystko to działa na ilość wyświetleń a to jest kasa.
Byłam na tym forum niemalże od początku i obserwuję przemianę.
Początki były słabiutkie, brak działu ogłoszeń, brak reklam, próby reportaży (poziom zerowy)...po jakimś czasie zaczęto zauważać coraz większą liczbę użytkowników, pojawił się dział : Ogłoszenia ( był bezpłatny) po jakimś czasie wprowadzono opłaty, za jakiś czas zaczęły pojawiać się reklamy, najpierw pojedyncze , z czasem coraz więcej ich było. Ludzi przybywa pomimo krzyków i wyzwisk a to że jednostki głośno wyrażają swoją niepochlebną opinię, na nikogo nie działa, bo im więcej krzyku, tym więcej zaglądających na stronkę i intreres sie kręci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Piotr205 napisał:
Czytam to forum i zaczynam się zastanawiać nad rodakami w tym i w innych krajach.Czy to tylko tu jest takie bydło i kurestwo czy wszędzie.Przecież na początku tematu User zadał normalne pytanie i prosił o normalną odpowiedź.Dostał co dostał.Ja oceniam 95% userów jako normalne bydło na które nawet śliny szkoda żeby opluć.O pomoc na tm forum raczej nie poproszę a i opinie na FB wystawię należytą.Dla tych bydląt piszących swoje teksty - należyta oznacza zasłużona - coby swych móżdżków nie wysilali.Nie dziękuję za odpowiedzi bo likwiduję konto.A w Norwegii pracuję legalnie i do tego namawiam innych Polaków a nie polacków.kolego niesympatyczny wygląda to mniej wiecej tak: ktos potrzebuje pomocy lub odpowiedzi na pytanie, niestety uzyskuje inna na jaką czekał i juz jest problem bo polak wilkiem. Większość Polaków tu przebywających ma dość kombinatorów i ludzi którzy wpadają tu na kilka miesięcy zarobić pare tysiecy koron i mają wyjebane, myslą że sie uda. Jesteś tu uszanuj tutejsze prawo i warunki czy ci sie to podoba czy nie, mi nie do końca to pasuje ale próbuje żyć nie przynosząc wstydu i nie pakować sie w niepotrzebne kłopoty. A założyciel wątku najpierw powinien zadać pytanie podejmując sie pracy na czarno a tym bardziej wywozić nieuczciwie zarobione pieniądze, a teraz pretensje bo każdy ma "beke" z niego. To jest żałosne i jestem zbulwersowany twoim pustym postem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Piotr205 napisał:

usun konto na co jeszcze czekasz
to nie caritas zeby byl obowiazek pomagania
pytanie komy ty pomogles ze nagle wymagasz

tylko debile uzywaja fejsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok