Piotr205 napisał:
Czytam to forum i zaczynam się zastanawiać nad rodakami w tym i w innych krajach.Czy to tylko tu jest takie bydło i kurestwo czy wszędzie.Przecież na początku tematu User zadał normalne pytanie i prosił o normalną odpowiedź.Dostał co dostał.Ja oceniam 95% userów jako normalne bydło na które nawet śliny szkoda żeby opluć.O pomoc na tm forum raczej nie poproszę a i opinie na FB wystawię należytą.Dla tych bydląt piszących swoje teksty - należyta oznacza zasłużona - coby swych móżdżków nie wysilali.Nie dziękuję za odpowiedzi bo likwiduję konto.A w Norwegii pracuję legalnie i do tego namawiam innych Polaków a nie polacków.
Tak jest wszędzie, gdzie nie ma cenzury, lub jest ona znikoma.
Takich jak Ty, krzyczących, że nie podoba im się to co się dzieje na MN było juz wielu, kilku nawet próbowało założyć i prowadzić swoje forum, lecz spaliło to na przysłowiowej panewce.
Były wyzwiska, i obiecanki : " ja wam pokażę" i co? I nic, skończyło się na krzykach i obietnicach.
Tylu nowych ludzi pojawia się tutaj dzień w dzień, pretensji do zachowania forumowiczów było bez liku a jednak forum działa nad wyraz prężnie i nie zmieni tego ani Twój post ani setki innych.
Dlaczego? Otóż dlatego: Ludzie się kłócą , wyzywają , idzie fama, że tu jest tak a nie inaczej. Wiele osób wchodzi tu z ciekawości, czy rzeczywiście jest tak jak mówią, inni pojawiają się tutaj z przypadku itp. itd. Jednak wszystko to działa na ilość wyświetleń a to jest kasa.
Byłam na tym forum niemalże od początku i obserwuję przemianę.
Początki były słabiutkie, brak działu ogłoszeń, brak reklam, próby reportaży (poziom zerowy)...po jakimś czasie zaczęto zauważać coraz większą liczbę użytkowników, pojawił się dział : Ogłoszenia ( był bezpłatny) po jakimś czasie wprowadzono opłaty, za jakiś czas zaczęły pojawiać się reklamy, najpierw pojedyncze , z czasem coraz więcej ich było. Ludzi przybywa pomimo krzyków i wyzwisk a to że jednostki głośno wyrażają swoją niepochlebną opinię, na nikogo nie działa, bo im więcej krzyku, tym więcej zaglądających na stronkę i intreres sie kręci.