Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
oby czesciej jak nie potrafia lapac przemytnikow wjezdzajacych to niech lapia skarbnikow wyjezdzajacych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
flink napisał:

Juz kiedys wczesniej wspominalem " turysci" i sezonowcy wypierdalac!!!!!!!!

i ci z UK
i Irlandii

..i mendy z juesej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
jasta102 napisał:
pomyślała kołtuneria o tym
ten co ma numer i umowę na pracę się wytłumaczy
a reszta kołtuny tłumaczyć się, żeśta seksa sprzedawali
i zamknąć już ten temat
a treść naumieć się na pamięć

a po co numer i umowa o prace ,nie wystarczy ze ma sie karte bankowa,ewentualnie potwierdzenie wyciagu z konta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
banann napisał:To ja jestem gościem, którego zatrzymali.
Było nas dwóch i mieliśmy po 45k nok, taki kwit dostaliśmy, wiedza, że pracowaliśmy na czarno

A DLA CZEGO , TEJ FORSY ... NIE DALIŚCIE BRATU NA KONTO ...!?
---
CZYŻBY I ON TEŻ PRACOWAŁ NA CZARNO ...?

---
A jego bankiem ... jest cerowana skarpeta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
alexkawa napisał:

mam nadzieje, ze stracisz 100% tej kasy oraz dostaniesz zakaz wjazdu na teren Norwegii

flink napisał:

I tu popieram 100%

Chłopak ma zajebisty problem ( mniejsza o to , że przez swoją głupotę ) a tu pseudonorki typu oczywiście alexis jeszcze wypisują , że dobrze , że nich spierdala... tak to jest chujogłowi posiedzą trochę na obczyźnie w dupie się przewraca , zapominają jak wygląda sytuacja w Polsce i jadą ...
mnie to absolutnei nieprzeszkadza , że pracowali na czarno ... znajomi którzy malują domki robią to na czarno i żaden Norweg nie widzi w tym problemu ...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...

Jezszcze raz do tej gównażeri pseudonorweskiej , której słoma z dupy wystaje ...Pierdolcie się !!! Między sobą bo stanowicie fantastyczne kółko wzajemnej adoracji...

Wyzywajcie rodaka , a czarnuchy i reszta uchodzców dalej będzie sie z was śmiała , gdy swoją ciężką pracą zasilacie ich konta bankowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

mam nadzieje, ze stracisz 100% tej kasy oraz dostaniesz zakaz wjazdu na teren Norwegii

flink napisał:

I tu popieram 100%

Chłopak ma zajebisty problem ( mniejsza o to , że przez swoją głupotę ) a tu pseudonorki typu oczywiście alexis jeszcze wypisują , że dobrze , że nich spierdala... tak to jest chujogłowi posiedzą trochę na obczyźnie w dupie się przewraca , zapominają jak wygląda sytuacja w Polsce i jadą ...
mnie to absolutnei nieprzeszkadza , że pracowali na czarno ... znajomi którzy malują domki robią to na czarno i żaden Norweg nie widzi w tym problemu ...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...

Jezszcze raz do tej gównażeri pseudonorweskiej , której słoma z dupy wystaje ...Pierdolcie się !!! Między sobą bo stanowicie fantastyczne kółko wzajemnej adoracji...

Wyzywajcie rodaka , a czarnuchy i reszta uchodzców dalej będzie sie z was śmiała , gdy swoją ciężką pracą zasilacie ich konta bankowe

Dokładnie tak!!!
Po za tym, niejaki @flink- zapodać ci wazelinę, czy poradzisz sobie bez, żeby jaście w dupę wejść?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Matiboy napisał:...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...
BZDURY PISZESZ do sześcianu , jeżeli twierdzisz iż umowa zlecenie to praca na czarno !!! .
---
Jeżeli ktoś nie zna zasad ... pracy na Zlecenie lub o Dzieło , to jest walony bezpardonowo w rogi i tyle ! .
---
Większość Mojej Pracy Dozorowej w Polsce , była wykonywana na dodatkowe Zlecenia ... Poza główną Umową o Pracę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

flink napisał:

I tu popieram 100%

Dokładnie tak!!!
Po za tym, niejaki @flink- zapodać ci wazelinę, czy poradzisz sobie bez, żeby jaście w dupę wejść?

Spadaj , nie mam zamiaru nikomu w dupe........ a zwlascza panu wyzej wymienionemu, moze czasem nasze poglady sie pokrywaja i tyle...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Matiboy napisał:
alexkawa napisał:

flink napisał:

I tu popieram 100%

czyli Ciebie to nie dotyczy?
jestes turystycznie? czy jak ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
gabriel napisał:
Matiboy napisał:...w Polsce przeważa praca na czarno , bo jak inaczej można nazwać pracę na umowę zlecenie...
BZDURY PISZESZ do sześcianu , jeżeli twierdzisz iż umowa zlecenie to praca na czarno !!! .
---
Jeżeli ktoś nie zna zasad ... pracy na Zlecenie lub o Dzieło , to jest walony bezpardonowo w rogi i tyle ! .
---
Większość Mojej Pracy Dozorowej w Polsce , była wykonywana na dodatkowe Zlecenia ... Poza główną Umową o Pracę ...

I co masz z tych prac na zlecenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok