Janek to nie ja twierdze ze za 4000 NOK to sie ledwo prezywa na parowkach (chyba ze ktos 80 kg na miesiac potrzebuje

chociaz nie watpie ze jak ktos wtrzachnie w miesiac 80 kg parowek to bedzie sie czul jakby ledwo przezyl

)
Ja tez nienazywam ludzi bialymi murzynami dlatego ze pracuja by cos miec. Lecz gdy ktos w taki sposob od murzynow to odpowiadam ta sama moneta. Z twojego postu o bialym murzynie to wywnioskowac raczej mozna ze to ty sie masz za lepszego bo wiecej wydajesz i mniej pracujesz....
Siedze na forum bo niechce norwegow denerwowac ze 2x tyle co oni vedtak produkuje i inntektsopplysninger wbijam (nielubia nadgorliwosci bo sami lubia sie nieprzemeczac i niechca zeby ktos oddstawal) wiec raz vedtaczek a raz poscik na forum
Kazan nikomu nie urzadzam tylko coniektorym odpisuje w tym stylu w jakim oni do mnie. A do Polski to ja jezdze odprezac sie, imprezowac i sie bawic i rozwalam pol budzetu oszczednosci

haha I wspolczuje tym ktorzy musza w Polsce za polska pensje robic (tu daja wiecej socjalu dla nieroba) ale za to zazdroszcze imprez, zabaw, towarzystwa i r...... Bo jak sie na miesiac albo nawet na 3 przyjedzie to juz nie to samo, we wlasnym kraju czlowiek jest troche "alienem" mimo ze bawie sie przednio
Wiec Jasiu sam zrob rachunek sumienia kto ludzi zaczepia i ma sie za lepszego a potem tragedia ktos odpowiedzial w tym samym tonie.