Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Normetpol Recycling Marta Małecka (2636 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
budowlaniec deski nosi.
worki z cementem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
budowlaniec deski nosi.
worki z cementem
w norwegii mają juz pojazdy jednośladowe napedzane ręcznie często używane na budowie więc cement woża jesli oczywiście ma taki budowlaniec specjalne uprawnienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Norwedzy takie cos nazywaja "satt på spissen" po polsku bedzie jakos cos aka "skrajnosc" i o tym myslalem mowiac o najmniej ciekawych zadaniach hydraulika czy budowlanca. Jako odpowiedz dla tego kolesia ktory uwazal ze za 4000 NOK na miesiac to mozna jesc tylko kielbaski (no chyba ze ktos 80 kg kielbasek potrzebuje zjesc na miesiac ) i do bialego murzyna porownywal.

A gdy mysle o budowlancach przypomina mi sie taki Espen norweg dawno dawno temu w ungdomsskole (gimnazjum) ktory nigdy nic nie umial a na tentamen (cos jak probny egzamin ale na stopien) z matematyki napisal trzy zdania: "Jeg skal bare bli en snekker. Jeg skal spikre og bære planker. Jeg trenger ikke å kunne det der" w wolnym tlumaczeniu: "Ja chce zostac tylko stolarzem. Bede przybijal i nosil deski. Nie musze tego umiec" Stad wlasnie mnie naszlo napisac o noszeniu desek temu od "bialego murzyna". Proba calodzienna z matematyki Espena byla hitem calego ungdomsskole. A najlepsze jest ze kolo serio zostal snekkerem po yrkesfagu pozniej (ma napisane na facebooku)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
LaToszka napisał:
AndersB napisał:
do niego dotrze to może za pare lat, bo jak na razie życie to on zna z teorii mamy lekarz i taty informatyka, można wnioskowac ze tak samo zarozumiali jak synalek skoro wpoili mu od małego ze hydraulik tylko kible przepycha a budowlaniec deski nosi.

A masz plusa ode mnie za tą wypowiedź

Grzecznie dziekuje
Poza tym daruj sobie i tak jakas k....a (niech zgadne ktora ? ) dba o moje "negatywne oklaski", a mi to powiewa, czy mam -100, czy+100
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
budowlaniec deski nosi.
worki z cementem
w norwegii mają juz pojazdy jednośladowe napedzane ręcznie często używane na budowie więc cement woża jesli oczywiście ma taki budowlaniec specjalne uprawnienia

prawdziwy męszczysna
taki co pija ciepłą wódkę
i napoje z napisem piwo
ze wstydu by się pod ziemię zapadł,
gdyby go ktoś zobaczył wiozącego worek cementu na trillebår
to się na ramieniu niesie radośnie podgwizdując
lub nucąc " ona tańczy dla mnie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Panie Imperator.
Na razie to strugasz ASA i Cwaniaka,
...... ale pamiętaj, że kiedyś może przyjść taki dzień, ze stracisz wszystko,... pieniądze ,... posadkę, a z tym twoje poczucie humoru i ..... wtedy zobaczysz co masz!!
Wtedy,.... tacy jak Ty schodzą na ziemie i przecierają oczy.
Bo mam wrażenie ze zachowujesz się jak przepełniony pycha młodzieniaszek!!!!

Kiedyś się tym możesz udławić i nawet nikt ci szklanki wody nie poda,.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Zachowujesz się, że niby to jakiś lepszy jesteś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
I co... siedzisz tu w tej Norwegii od małego i nawet znajomych nie masz!!!, o bliskich osobach już nie wspomnę. Tylko na MojejNorwegii przed netem siedzisz. Takiś AS?
Tyleś się dorobił?
Jedz do polski i zobacz jak trzeba pracować!!! A nie kazania Polakom urzadzac.

Co za człowiek! i współczucia dla przyszłej kobiety!

Zmień się chłopie.
Rachunek sumienia i zmień się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Janek to nie ja twierdze ze za 4000 NOK to sie ledwo prezywa na parowkach (chyba ze ktos 80 kg na miesiac potrzebuje chociaz nie watpie ze jak ktos wtrzachnie w miesiac 80 kg parowek to bedzie sie czul jakby ledwo przezyl )

Ja tez nienazywam ludzi bialymi murzynami dlatego ze pracuja by cos miec. Lecz gdy ktos w taki sposob od murzynow to odpowiadam ta sama moneta. Z twojego postu o bialym murzynie to wywnioskowac raczej mozna ze to ty sie masz za lepszego bo wiecej wydajesz i mniej pracujesz....

Siedze na forum bo niechce norwegow denerwowac ze 2x tyle co oni vedtak produkuje i inntektsopplysninger wbijam (nielubia nadgorliwosci bo sami lubia sie nieprzemeczac i niechca zeby ktos oddstawal) wiec raz vedtaczek a raz poscik na forum

Kazan nikomu nie urzadzam tylko coniektorym odpisuje w tym stylu w jakim oni do mnie. A do Polski to ja jezdze odprezac sie, imprezowac i sie bawic i rozwalam pol budzetu oszczednosci haha I wspolczuje tym ktorzy musza w Polsce za polska pensje robic (tu daja wiecej socjalu dla nieroba) ale za to zazdroszcze imprez, zabaw, towarzystwa i r...... Bo jak sie na miesiac albo nawet na 3 przyjedzie to juz nie to samo, we wlasnym kraju czlowiek jest troche "alienem" mimo ze bawie sie przednio

Wiec Jasiu sam zrob rachunek sumienia kto ludzi zaczepia i ma sie za lepszego a potem tragedia ktos odpowiedzial w tym samym tonie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Mówisz ze hydraulik tylko kible przetyka...
To Ci to przy biurkach siedzą to są dopiro ciekawi...

..kiedyś pracowałem w jednym z największych Business Parków w Krakowie i pracowało tam na masse krawaciarzy.
Kiedyś gdy zabrakło papieru toaletowego w kiblu klient, taki jak Ty być może, ....wtarł całe swoje gówno o płytki na ścianie!!!
To jest inteligencja!!!!

Hydraulik przynajmniej wie jak w kiblu się zachować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok