Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Eveline Cake ... es aleksandra zielonka barbara stencel Dominik Grzywa Marek Łaźniowski Krystian G PiwoPolskie 320KoronZaZgrzewkę izabella1 Malwina12 K czarnulka0710 I-ona *** (4196 niezalogowanych)
26 Postów
Kornel Śluza
(korslu)
Wiking
jade nie gloszac sie ze wzgledu na to ze mieszcze sie w tym czasie zeby wyslac kolejny edemelding
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tylko jeszcze nie mów że powiesz tak w NAV a tym bardziej na kursie
nie wiesz że wyjazdy się zgłasza a w melding wpisujesz 0 za te dni .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
korslu napisał:
jade nie gloszac sie ze wzgledu na to ze mieszcze sie w tym czasie zeby wyslac kolejny edemelding

Czyli popelniasz pospolite walenie Nav w oko
Powiedz mi ze używasz jeszcze w tym czasie Twojej karty, telefonu itd w PL?
Jak jestes taki obrony to uważaj zeby ktoś ci nie kazał zwracać zasiłku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Kornel Śluza
(korslu)
Wiking
nie no co ty nie uzywam jej w pl tylko czy ja moge sie zglosic w polowie naprzykald i nie bd z tym wielkich problemow czy jednak bd i bd musial zwrocic ta kaske??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A idź co lekarza ze masz grypę, dostaniesz tydzień zwolnienia i po sprawie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
korslu napisał:
nie no co ty nie uzywam jej w pl tylko czy ja moge sie zglosic w polowie naprzykald i nie bd z tym wielkich problemow czy jednak bd i bd musial zwrocic ta kaske??

nie mozesz się zgłosic w połowie kursu,bo już będziesz skreslony z listy uczestników i automatycznie zostaje powiadomiony Nav a co dalej to juz chyba wiesz
Tak na marginesie kombinujecie jak tylko mozna a pózniej zal do Norge,że taka zła dla Nas...nie jedna osoba chciałaby isc na taki kurs a nie ma możliwosci lub jej nie kierują,a ty dostałes kurs i masz to w dupie,bo wyjazd do PL jest wazniejszy...
Pamiętaj,że Tak długo dzban wodę nosi,dopóki się ucho nie urwie...zacznij powazniej podchodzic do takich spraw bo możesz się obudzić z ręka w nocniku i pózniej założysz temat na forum POMOCY-co mam zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
i jeszcze samoltem lecisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
alexkawa napisał:
uwaga generalna, wyrazona w dosadnym francuskim: #uj w d#e wszystkim wyludzajacym swiadczenia socjalne!
popieram...
pózniej człowiek chce cos załatwic to nie moze,przez takich imbecyli...jadą do PL i gadaja głupoty jak to można wyruchac Norge na kase,jaki to raj tutaj,jakie to nory głupki itp
Nie rozumieja,ze szkodza wszystkim Nam,a pózniej ludziska zdziwieni,ze Polak Polakowi wilkiem...Macie odp dlaczego jestesmy tacy,bo Wy CWANIACZKI uczycie Nas tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Kornel Śluza
(korslu)
Wiking
nigdy nie powiedzialem ze norge jest zle i a kurs to nie jest kurs jezyka norweskiego tylko kurs szukania pracy w przedziale nav i dostaje go kazdy kto jest ponad miesiac w navie wiec nie mowicie mi ze ciezko go dostac!! dlatego sie pytam o takie rzeczy i prosze o informacje a nie wyzywanie i ublizanie na forum bo nie przeszedlem tu po takie informacje.. jesli tak to ile czassu wczesnij trzeba ich poinformowac o wyjezdzie i czy mozna to zrobic internetowo na stronie navu czy musze tam isc do biora?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
korslu napisał:
nigdy nie powiedzialem ze norge jest zle i a kurs to nie jest kurs jezyka norweskiego tylko kurs szukania pracy w przedziale nav i dostaje go kazdy kto jest ponad miesiac w navie wiec nie mowicie mi ze ciezko go dostac!! dlatego sie pytam o takie rzeczy i prosze o informacje a nie wyzywanie i ublizanie na forum bo nie przeszedlem tu po takie informacje.. jesli tak to ile czassu wczesnij trzeba ich poinformowac o wyjezdzie i czy mozna to zrobic internetowo na stronie navu czy musze tam isc do biora?

korslu...nie dostaje,go kazdy uwierz mi...nie wiem ile jestes na bezrobotnym,czy innych swiadczeniach,lecz jesli dość długo to dostałes go może dlatego,że widza,że nic z soba nie robisz...
musisz poinformowac ich osobiscie,może jakoś potraktuja cię inaczej i zaraz po przyjezdzie dalej bedziesz kwalifikował się na ten kurs....jeśli nie to odmawiając kursu lub nie zgłoszenie się na niego przystopują ci kasę na pewno...takze zastanów sie nad tym wyjazdem,bo możesz stracić kasę a i chyba czasami nie wiem na ile status bezrobotnego...a jak status stracisz to i swiadczenia zdrowotne...widzisz tak czy inaczej to kombinujesz,bo bierzesz kasę a na kurs nie chcesz isć tz nic ze soba nie chcesz robic...tak to widze i pewnie tak będzie widział to Nav...ale daj ci Boze jak najlepiej,bo ja np nie mam ci czego zazdroscić,tylko złosć mnie bierze na te kombinowania,bo nie raz rozpisywali się o tym w gazetach a was to nic nie uczy...zreszta nie długo nie będzie trza kombinowac,będzie można siedziec w PL i kase brać z Norge tylko po to aby się pozbyć takich osób...
acha...jak piszesz to pisz poprawniej bo tak nie bardzo wiadomo o co chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok