Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
mola68 napisał:
dzisija dowiedziałam sie ze Polak ogłosił upadłosc i ze w Norwegii był tylko oddział Polskiej firmy .

No coz, to ze oglosil upadlosc nie czyni go czlowiekiem nieuczciwym. Nie znam sytuacji, ale z tego co piszesz nie widze powodu zeby go oskarzac o premedytacje. Mogl miec szczere checi zaplacic ale byc moze np. zleceniodawca jemu nie wyplacil albo tez oglosil upadlosc i facet byc moze boryka sie z jeszcze wiekszymi klopotami niz ty, np. umoczyl powazny kapital.
Jezeli bylas zatrudniona, to nav powinien ci wyplacic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Pracowałam przez 3 lata, w summie nie dopłacił mi do wypłat 40 000 kr i za te 3 lata nie wypłacił a ni razu feriepenger i takich jak ja jest nas 20 osób. Opóźnienia w wypłatach byli po 4 miesiące. Rejestracja oddziału jest tańsza od rejestracji spółki – kosztuje 2.500 NOK Tak ze 2 5000 kr to jest cały jego wkład. W przypadku oddziału firmy zagranicznej niewymagany jest kapitał założycielski. Firma zagraniczna (spółka - matka) jest odpowiedzialna za długi oddziału do pełnej wysokości swoich aktywów. Czyli mam iść do sądu w Polsce , gdzie każdy wie niema szans co kol wiek odzyskać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
A gdzie bylas przez te 3 lata,spalas ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Mam do tych, którzy piszą coś takiego: a gdzie byłaś spałeś. Nie piszczę wasze teksty zbędne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
przez trzy lata dać się wyzyskiwać to za długo chyba się przyzwyczaił do tego i nie płaci . feriepenger też nie płaci no bo po co skoro uznał cię za niewolnika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Nie byłam sama nas było 20 osób
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ale martw się tylko za siebie co cię obchodzą inne barany . oni ci nie płacą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Chcieliscie pobic rekord Guinnessa ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
mola68 napisał:
Pracowałam przez 3 lata, w summie nie dopłacił mi do wypłat 40 000 kr i za te 3 lata nie wypłacił a ni razu feriepenger i takich jak ja jest nas 20 osób. Opóźnienia w wypłatach byli po 4 miesiące. Rejestracja oddziału jest tańsza od rejestracji spółki – kosztuje 2.500 NOK Tak ze 2 5000 kr to jest cały jego wkład. W przypadku oddziału firmy zagranicznej niewymagany jest kapitał założycielski. Firma zagraniczna (spółka - matka) jest odpowiedzialna za długi oddziału do pełnej wysokości swoich aktywów. Czyli mam iść do sądu w Polsce , gdzie każdy wie niema szans co kol wiek odzyskać

cała prawda o polakach...

przez 3 lata nie wypłacał za urlop (?)
Pytam sie takich jak ty > czemu kontynuowałas prace dla niego, czemu nie pytałas o swoje piniadze????????

Nie szkoda mi takich jak ty, ba chetnie dołoze sie do wynajetego autobusu, który wywiezie takich jak do polski, albo innych miejsc na swiecie!

Niniejszym ogłaszam > jesli są zainteresowane inne osoby wynajeciem tłumokbusa, to zapraszam na priv!
Pasazerowie ww srodka transp.nie ponosza zadnych kosztów związanych z transportem i dodatkowo organizator przewidział 0.5L wódki na glowe+nielimitowane polse podczas podrózy!

Tylko nie piszcie, ze jestem polaczkiem, zawistnym chamem, nie pomagam i boje sie o moje stanowisko pracy,etc!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianek kłamie ...wynajmie tłumokbusa a potem zapłacicie sami !!! nie piszcie się na to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok