Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Pacan M Zygmunt Marta Małecka Oskar ,,,,, spawacz1 Maciek Adek Bator1709 Robert85pl Robert Adam881 (7089 niezalogowanych)
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
przeze mnie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Joseph napisał:
KrzysztofJawski napisał:
Jestem młoda osoba która szuka pracy jako spawacz mam 21 lat lecz bogate doswiadczenie np. NOV national oilwell varco SPawanie maszyn na platformach wiertniczych spawanie kominków na cisnienie itp moje kursy to 135,136,138 + drut proszkowy 121 elektroda 141 podstawa ponad podstawa 142,143,145 + 141 hlo45 + drut proszkowy+nierdzewka do tego spawanie (UDT) urzad dozoru technicznegoi (WDT) wojskowy dozur technicznysuwnica z poziomu roboczego do 7 ton palnik nagrzewanie i wycinanie umiejetnosc czyt rysunku technicznego i izometrycznego jezyk angielski komunikatywnie lecz musiał bym sobie troszke poprzypominac fran i niem podstawy wszystkie kursy europejskie i aktualne certyfikaty

kjk989@wp.pl

A to ciekawe.....Na jakiej platformie byłeś??? pracujesz od swojego chrztu czy od komunii dopiero zacząłeś karierę spawacza?

dobre... ja nie czaje po co komu kupować tyle kwitów jak na próbce zaraz się wysypie... H-LO45 pewnie jeszcze na lusterku lewa/prawa ręka........

jestem ciekaw co to za certyfikaty, sefako pewnie........

TUV albo DNV kosztowałyby majątek w takiej liczbie...
LOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

i po chuj

ci to wszystko

jak i tak nie masz roboty ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
hehe dobre
ale chlopak jest mily i sie stara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
skoro tyle papierków posiadasz,marzy ci się Norge to czemu nie wysyłasz swego CV do agencji itp samemu?jesli twoja osoba ich zainteresuje to ogłoszenia na MN nie będzie ci potrzebne...a takich ogłoszen jest setki tutaj....czy tacy jak ty to wogóle przegladaja MN?jesli chodzi o pracę...czy myslisz,że jak napisałes to ogłoszenie to ktoś poda ci pracę na tacy?hm...nie sądze,tylko tyle twojego co napisałes...to nie czasy,ze ktos komuś robote znajduje lub poleca go....bardzo rzadko się zadarza,wiec wysyłaj CV i inwestuj w język po nie zawsze z ang. przyjmują...o ile znasz ang...no ale czekaj moze kto da robote z mieszkaniem i założy za ciebie zes dobry i uczciwy pracownik lub przyjedz w ciemno,bo na miejcu moze cos szybciej znajdziesz...powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
jak juz mowilem z takimi kwitami kolego to pracodawca szuka juz ciebie, jego problem polega na tym ze on ma 21 lat i generalnie w jego wieku dorobic sie takich certów to sztuka,poza tym nikt go nie zatrudni do spawania na tym poziomie bez udokumentowanego co najmniej 5 letniego doswiadczenia na takim stanowisku w innych firmach,chyba ze bedzie mial duzo duzo szczescia, albo akurat firma bedzie na cisnieniu, generalnie w polsce zrobila sie tendencja do produkowania spawaczy, idziesz placisz 12 tysiecy, przechodzisz kurs,(2 tygodnie) spawasz probke (zwykle robi to instruktor zeby miec kolejnego konowała z glowy)i juz jestes spawaczem 6gr z bomby (czyli wszystkie pozycje) na zachodzie zeby zrobic wyzsze kwity musisz w wiekszosci udokumentowac doswiadczenie w poprzednich pozycjach,no i potem przyslowiowy zdzisiu lat 20 zarzuca szefowi stol kwitami ktorych on sam na oczy nie widzial, akurat pracuje w branzy mysle ze wiem co mowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
Tutaj naprawde niechodzi o to zeby ktos mi podał na tacy prace ja jestem młody przyjme kazda byle by za granica nawet niemusze byc spawaczem chce podszkolic jezyk a potem sam sie postaram o dobra posade tacy jak ja mówiszz..... zdziwie cie ale byłem umówiony na 2 próbki na rentgen i wszystkie przeszedłem pozytywnie jak i rozmowe kwalifikacyjna po angielsku (z małymi problemami) :] ale nasze biura posrednicze ciagna od ciebie 2/3 pensji albo zadaja 3 lat na podpisanie umowy a jak ja rozwiarzesz to płacisz niewyobrazalne pieniadze !!!! sztuka polega na tym by znalesc w miare godziwą prace i kogos kto jest spawaczem wiele lat kogos kto cie pokieruje ........... a ja takie osobyt poznałem i z tego sie ciesze najbardziej !!!!! < SPIESZMY SIE POMALU >
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
spoko mlody jak chcesz to ci moge dac namiar na firme w holandii, a jesli tylko norwegia to musisz poczekac az ja sie gdzies wkrece hehe, dodam ze ten wyzej o wylegarni spawaczy to moj post i powiedz mi ze moze nie mam racji i nie widziales jak instruktor na kursie spawa kolesiowi albo podmienia wczesniej pospawana przez siebie probke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
MOZE INNACZEJ POWIEM JEST WIELE FIRM KTÓRE POSZUKUJA MLODYCH OSÓB Z

( NIEWIELKIM DOSWIADCZENIEM BO 3 LATA TO MAŁO)

Z KOMUNIKATYWNYM ANGIELSKI ........

KTÓRE WYSZKOLA GO WEDŁUG SWOJICH POTRZEB I WPOJĄ MU TO CO JEST WARZNE W SPAWANIU (TECHNIKI ITP. )

KTÓRA U NICH ZOSTANIE NA STAŁE A NIE POTO BY ZAROBIC NA AUTKO I WYJECHAC !!!!!

TO JEST TYLKO MOJA OPINIA :]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
dobra koniec sprzeczek mlody my spawacze musimy sie trzymac razem , w przeciwienstwie do rodakow za granica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok