Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Norbert Pacan M Zygmunt Marta Małecka Oskar ,,,,, spawacz1 Maciek Adek Bator1709 Robert85pl Robert Adam881 (7086 niezalogowanych)
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
TO CO NAPISAŁES TO SWIETA RACJA SAM SIE Z TAKIM CZYMS SPOTKAŁEM OSOBISCIE .......

I WIDAC ZE WIESZ CO PISZESZ ;] JA MAM OFERTE JAK CHCESZ W SZWECJI TAK JAK PISAŁEM ......

A ZA KILKA DNI JADE NA PRÓBKI DO RZESZOWA DAJA WIECEJ ZNACZNIE ..... BEDZIEMY W KOBTAKCIE TYLKO JESZCZE GG ZALOZE ..... DZIEKI ZA WSPARCIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
a wlasnie licowales kiedys 135,136 na obrotnicy? a przetop 141
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
PRZETOP LICO WYPELNIENIE NA ML WIELO SCIEGÓWCE MIAŁEM 56 SCIEGÓW NAJWIECEJ W PB I WSZYSTKO PRZECZŁO POD RENTGEN ........ ALE NIERAZ SIE NIEUDAŁO !!!! MAM DLA CIEBIE FAJNA FUCH W NORWEGI DAM CI NAMIAR ZA 1 DZIEN LUB DWA BO MI DOSWIADCZENIA BRAKUJE....
PONOC PALCA DUZO 19.000 I MIESZKANKO DAJA I ZA TRANSPORT ZWRACAJA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
ja mam opcje za 210 na reke wiec niewiem czy skorzystam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
NAPISAŁEM BO TO JEST PEWNE A MILY GOSC Z CIEBIE POTRAFISZ WYTLUMACZYC A NIE TAK JAK INNI TYLKO OPIER........ I KRYTYKOWAC BEDZIEMY W KONTAKCIE A JA IDE SPAC BO TACIE JUTRO POMAGAM 20 METRÓW SZESCIENNYCH DREWNA PORABAC DO USLYSZENIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
agnieszka xxx
(aga250)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
BARDZO DZIEKUJE ZA MIŁE WSPARCIE ....... TO NAPRAWDE WIELE DLA MNIE ZNACZY MAM NADZIEJE ZE MI SIE KIEDYS UDA ....... POZDRAWIAM SERDECZNIE !!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Tomasz Falkowski
(tomaszf81)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
agnieszka xxx
(aga250)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Krzysztof Jaworski
(KrzysztofJawski)
Wiking
SMYKAŁKI MOZE NIEMAM ALE DAZE DO TEGO BY BYC NAPRAWDE DOBRYM SPAWACZEM NAWET NIERAZ ZASYPIAJAC MYSLAŁEM JAK DOKONCZYC RURE ..... POWIEM W PROST JARA MNIE TO I TO STRASZNIE ;]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok