Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5365 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Loza szyderców wcale nie jest taka zła, ja nawet lubie poczytac posty "z jajem"

...może najsamprzód naucz sie rozróżniać chumor z jajem od zwykłego chamstwa?

po drugie

.....czemu tak jakoś zalatuje mariankiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Taki Ktos napisał:
Dlatego serdecznie pozdrawiam stara gwardie i w ogóle cała loże > alien : )
alien to ten nieograniety... a nowy w Norge to po prostu nowy w Norge... zadne halo szybko lapiesz i tyle...

retier1 napisał:

po drugie

retier!: ktos Ci sie na konto zalogowal? i teraz ktos inny pisze posty??

a Optimus wroci... ma teraz zaj*** jesien.. jak to zawsze w budowlance... okres drapania sie po jajkach dla glownych wykonawcow i podwykonawco innej masci dawno sie skonczyl dlatego optimus zniknal czasowo... a Maniek pewnie znow w trase na bergen wyruszyl i E16 zamkneli i czeka biedy teraz na otwarcie szlabanu... tak sobie mysle...
poza tym Maniek zrobilby kilka ortograicznych wiec to raczenie nie on...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
retier1 napisał:

po drugie

z tego co wiem gonczy psie, to od ww zawsze pachniało, a ty cisniesz z jakims zalatywaniem....(?)

ps: tez mi go brak....

co do zartów z jajem, to musze ci najsamprzód powiedziec, ze ja jestem dobry w te klocki i wiem kiedy,kto i na co robi focha
a tu wiekszosc aliens-ów robi focha na wszytskie nieprzychylne (dla nich) odpowiedzi!
nie zauwazyłes ? pewnie dlatego,ze wy tam w tym "troche powazniej......" macie swojską atmosfere i grupe wzajemnej adoracji
Wywijacie sobie golfy na wzajem casem,czy jak ?
Z tego co sie orietuje są tam osoby, które od gałki.... nie stronią (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
retier1 napisał:

po drugie

ojej Marianek wrocil zarabiac następny milion...tak po cichaczu z innym nickiem..pewnie sie boi aby go nie porwali i w okupie nie ograbili z tego poprzedniego
no cos w tym jest niby nowy a zna wszystkich starych wyjadaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
B.K. napisał:
no cos w tym jest niby nowy a zna wszystkich starych wyjadaczy
tu ku**a prawie kazdy ma po kilka nickow... najlepszy to bedzie fioletowy co to ma ich chyba z 10 w sumie... ale marianek raczej nie przepadal za fioletowym, jak i jaskiem... a o starej gwardii to i o hilton czy o jasnej by wspomnial... wiec raczej nie on.... wielu tez nawet jak nie ma multikonta to oglada tylko a nie komentuje.... ostatnio ogolnie jakis wysyp nowych jest... a jzu najwiecej to tych co im sie forum nie podoba (moze dostali juz bana u Eli) buehehehhehehehehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Robert L.
(Rob392)
Wiking
Ostra jazda widze...Humor z jajem rozrozniam, bo sie przy tych Waszych postach ubawilem

Chyba sobie faktycznie pare nowych Nickow dorobie
Szkoda ze marianek jest juz zajety...

Juz po tych paru ostatnich postach widac ze loza starych wyjadaczy i szydercow w Towarzystwo Wzajemnej Adoracji nie zamienila...Lechtajcie sie dalej! Dobrej nocy zycze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
z tego co wiem gonczy psie, to od ww zawsze pachniało, a ty cisniesz z jakims zalatywaniem....(?)

no popatrz Yatsek...twierdzisz,ze nie ,,nasz,,marianek...zobacz jak mu ciśnienie podskoczyło z tym zalatywaniem...i skąd on moze wiedzieć,że od ww.tak ładnie pachnie golf mu wywijał czy jak
p.s. mi też brakuje marianka lubiłam czytac jego,,przekazy dla tłumów,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KINGA70)
Wiking
jeg er interesert i den jobb. JEG HAR 42 ÅR. Jeg er mor til 4 barn. Jeg jobbet som en pedagog av barn i alderen 5-10 år. jeg lærer norsk språk. Hils KING

vipeksa5@o2.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
B.K. napisał:

no popatrz Yatsek...twierdzisz,ze nie ,,nasz,,marianek...zobacz jak mu ciśnienie podskoczyło z tym zalatywaniem...i skąd on moze wiedzieć,że od ww.tak ładnie pachnie golf mu wywijał czy jak
p.s. mi też brakuje marianka lubiłam czytac jego,,przekazy dla tłumów,,

coscie sie trak uczepili tego marianka ?
BK > a ty skąd wiesz ze ładnie pachnie od slicznego mariana, kiedy ja napisałem tylko,ze ....pachnie (?)
Co do golfa, to nie ma szans, bo ja NIE kocham inaczej,kocham płec przeciwną, tą piekniejszą (podobno)!
wiec marian nie ma szans na kopulacje ze mną. Zresztą on tez chyba kocha normalnie (zonaty), wiec słabo kombinuesz!

ps: mi tez go brakuje, bo swojski chłop z niego i zawsze było wesoło czytając o "turbokretynach, aliens,kamieniu szesnastym ze swoją super BE,itp.....
Co do loży, to jestem juz na MN jakis czas, ale wczesniej tylko czytałem i uczyłem sie od "seniorów" az w koncu odwazyłem sie napisac...
I ku mojemu zdziwieniu jakos udało mi sie przezyc : )
Moze dlatego,ze ja nic nie chce, bo jestem samodzielny juz jakis czas : )
Tylko jeden, ten łódzki przyszywaniec cos sapał, ale on do lozy nie nalezy, wiec zaden autorytet!

Pozdrawiam Malanowskiego z partnerami i W 11
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Taki Ktos napisał:
[quote]retier1 napisał:

po drugie

lepiej będzie......śmierdzi

aż postanowiłeś go wskrzesić?

co do zartów z jajem, to musze ci najsamprzód powiedziec, ze ja jestem dobry w te klocki i wiem kiedy,kto i na co robi focha

.....to już niech twoje wielbicielki oceniają,z tego co pamietam.....to jest ich trochę?
np. jasna

a tu wiekszosc aliens-ów robi focha na wszytskie nieprzychylne (dla nich) odpowiedzi!

popraw chumor... na pewno mniej ich bedzie

nie zauwazyłes ? pewnie dlatego,ze wy tam w tym "troche powazniej......" macie swojską atmosfere i grupe wzajemnej adoracji

skąd ta liczba mnoga......może oświecić?

tego psa gończego też ci maryjanek pożyczył
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok