Rob392 napisał:
Yatsek napisał:
Rob392 napisał:
Nie jestem tu dlugo
Rob392 napisał:
Ja i zonka jestesmy u nich juz jakies 10lat i jak narazie jestesmy zadowoleni
po niedzielnemu bez krzykow bedzie...
Nie widze zadnej sprzecznosci i powodow do krzyku, a swoj post zredagowalemm abys go mogl lepiej zrozumiec. Zreszta ze nowy na forum jestem mozna bylo sie tego domyslec po ilosci moich postow i rangi Vikinga. Szkoda ze czasu i energii nie zuzywasz na dociekanie kto sieje nienawiscia na tym forum i przeczytaniu dalszych punktow regulaminu ktore cytowalem...
Ja mowilem: opinie i wolnosc slowa TAK, ale po co to chamstwo?
przestance w koncu płakac, ze forum złe, ze chamstwo,arogancja,itp....
kto wam powiedział, ze bedzie słodko?
zycie to nie bajka kurwa wasza mac, wiec albo sie dostosujesz jeden z drugim, albo w pizdu do opozycji
Loza szyderców wcale nie jest taka zła, ja nawet lubie poczytac posty "z jajem" a jak sie komus nie podoba mówienie w pros jak jest, to niech wygina ciało gdzie indziej!
Tutaj jest jak jest i jesli ktos zadaje rzeczowe pytania, jest ograniety (w miare) i kapke sympatyczny, to odrazu łapie kontakt, dostaje odpowiednie namiary i karawana jedzie dalej!
a jak ktos nie ogrania prostych rzeczy, to polecam onet, tam jest do chuja analfabetów i tłumoków

mnie tam jastek nie przeszkadza i jego "uzywajcie kurwa mózgu", lubie tez górala z pod samiuskich amerykanskich tater, brak mi optimusa i pierdoły wielokolorowego, co mu skoda super be tylko do tyłu jezdziła
W ogóle lubie czytac stara gwardie, a wam jak nie lezy to zrywka do zyskowskiego i jemu podobnych!
Dlatego serdecznie pozdrawiam stara gwardie i w ogóle cała loże > alien : )