Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5368 niezalogowanych)
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
sandria napisał:
Masakra ludzie czy ten kraj tak na was działa czy o co chodzi bo to co piszecie jest straszne

pewnie z tobą bedzie to samo, jak juz przyjedziesz do tego swojego boya

ps: czemu według ciebie to co piszemy jest starszne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
prawda jest taka ze norki ślinią się na nas polki , a 49 letni norek ztyrany po robocie zupine by zjadł i cóż z wyrafinowanego seksu byłoby pomiętolenie cycka i zasnołby , dziewczyny proponuję zrobić casting na pomoc domowa , niech ma wybór norek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(Muszkieterka)
Nowicjusz
dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
kaja20 napisał:
prawda jest taka ze norki ślinią się na nas polki , a 49 letni norek ztyrany po robocie zupine by zjadł i cóż z wyrafinowanego seksu byłoby pomiętolenie cycka i zasnołby , dziewczyny proponuję zrobić casting na pomoc domowa , niech ma wybór norek

Nasuwa sie wniosek, ze polscy mezczyzni sa wyrafinowani, choc badania temu przecza. A moze najlepsi kochankowie wyjechali za chlebemi i nawet oni zamiast polek wola korony?

www.sex.kobiety.net.pl/82,0,Najlepsi-koc...w-liczbach,4510.html

Jaki sex jest wyrafinowany?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(TESS)
Wiking
Nareszcie brawo mloda a jakze rozsadna dziewczyna...oby wiecej takich ludzi na forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Robert L.
(Rob392)
Wiking
Zgadzam sie z Toba ze to "masakra" jakas...Nie jestem dlugo na tym forum, ale nietrudno zauwazyc ze wiekszosc wypowiedzi predzej czy pozniej konczy sie obrazaniem kogos albo przelewem zolci, zlosci i frustracji... Szkoda mi tej mlodej emigracji, bo po przeczytaniu tego forum maja bardzo skrzywiony obraz rzeczywistosci. Owszem sam kilka razy spotkalem sie z objawami rasizmu czy mobbingu w pracy allbo na ulicy, ale i tak uwazam ze u nas w kraju znacznie gorzej to wyglada... Obrazanie i chamstwo to sa chyba jednak nasze przywary narodowe. Sam nie jestem jakims wzorcowym optymista i zdarzaja mi sie "dolki" , ale to co sie dzieje na forum to przesada. Szkoda mi czasu na czytanie wypowiedzi pelnych jadu, bo wiem napewno ze ludzie pogodni maja lepiej i zyja dluzej...

Zastanawiam sie tez dlaczego ADMIN i moderatorzy nie reaguja na to wszystko... Przeciez podstawowe zasady tego forum (czytaj regulamin) mowia ze zabrania sie:

"...Obrażania w wypowiedziach osób bądź instytucji, a szczególności innych użytkowników Forum, poprzez lżenie, pomawianie, poniżanie, szyderstwa i okazywanie pogardy.
Używania wyrazów uznawanych powszechnie za wulgarne, pogardliwe bądź obraźliwe - także w formie wygwiazdkowanej czy wykropkowanej. Wszystko da się powiedzieć bez tego typu określeń..."

Wiem ze to bardzo trudne, ale poniewaz administracja forum nie banuje takich wypowiedzi proponuje by je ignorowac, tak jakby ich wogole nie bylo. "Chamstwu nalezy sie przeciwstawiac SILOM I GODNOSCIOM OSOBISTOM "
I jeszcze jedno: tak i w Polsce jak i w Norwegii nie czuje sie komfortowo z tym ze moj rodak czy rodaczka sprzedaje sie na ulicy, czy u kogos w domu, ale razi mnie chamstwo wypowiedzi. Na calym swiecie funkcjonuja takie instytucje jak nianki, pomoce domowe, kucharki, sprzataczki a nawet dla zamoznych - sluzba. Nie kazdy urodzil sie Einsteinem i te prace sa tez dla ludzi! Mimo tych wszystkich negatywnych wypowiedzi potrafie sobie wyobrazic ze to sa normalne prace i mozna to robic bez uslug specjalnych. Jesli wolnosc slowa obraza - to ja jestem na NIE.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rob392 napisał:
Nie jestem tu dlugo
Rob392 napisał:
Ja i zonka jestesmy u nich juz jakies 10lat i jak narazie jestesmy zadowoleni

po niedzielnemu bez krzykow bedzie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rob392 napisał:
Zastanawiam sie tez dlaczego ADMIN i moderatorzy nie reaguja na to wszystko... Przeciez podstawowe zasady tego forum (czytaj regulamin) mowia ze zabrania sie:

"...Obrażania w wypowiedziach osób bądź instytucji, a szczególności innych użytkowników Forum, poprzez lżenie, pomawianie, poniżanie, szyderstwa i okazywanie pogardy.
Używania wyrazów uznawanych powszechnie za wulgarne, pogardliwe bądź obraźliwe - także w formie wygwiazdkowanej czy wykropkowanej. Wszystko da się powiedzieć bez tego typu określeń..."

a dzieje sie tak bo wiekszosc nowych niestety nie stosuje sie ponizszego.... od razu z zadaniami i z pretensjami ze trzeba pomagac... i z wielka obraza od razu ze tu sie prowadzi dyskusje.... sa to pierwsze podpunkty Regulaminu forum i komentarzy:

Podstawowe zasady

1. Forum Portalu MojaNorwegia.pl służy do wymiany poglądów pomiędzy użytkoportalu[/color] na różne tematy w przeznaczonych do tego działach.
2. Komentarze Portalu MojaNorwegia.pl służą do wyrażania swoich opinii na temat artykułów, użytkowników, itp.
3. Zanim o coś zapytasz, użyj wyszukiwarki oraz przejrzyj Forum. Na większość pytań już odpowiedziano.

co sie tak unosisz??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Robert L.
(Rob392)
Wiking
Yatsek napisał:
Rob392 napisał:
Nie jestem tu dlugo
Rob392 napisał:

Nie widze zadnej sprzecznosci i powodow do krzyku, a swoj post zredagowalemm abys go mogl lepiej zrozumiec. Zreszta ze nowy na forum jestem mozna bylo sie tego domyslec po ilosci moich postow i rangi Vikinga. Szkoda ze czasu i energii nie zuzywasz na dociekanie kto sieje nienawiscia na tym forum i przeczytaniu dalszych punktow regulaminu ktore cytowalem...
Ja mowilem: opinie i wolnosc slowa TAK, ale po co to chamstwo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Rob392 napisał:
Yatsek napisał:
Rob392 napisał:
Nie jestem tu dlugo
Rob392 napisał:

Nie widze zadnej sprzecznosci i powodow do krzyku, a swoj post zredagowalemm abys go mogl lepiej zrozumiec. Zreszta ze nowy na forum jestem mozna bylo sie tego domyslec po ilosci moich postow i rangi Vikinga. Szkoda ze czasu i energii nie zuzywasz na dociekanie kto sieje nienawiscia na tym forum i przeczytaniu dalszych punktow regulaminu ktore cytowalem...
Ja mowilem: opinie i wolnosc slowa TAK, ale po co to chamstwo?

przestance w koncu płakac, ze forum złe, ze chamstwo,arogancja,itp....
kto wam powiedział, ze bedzie słodko?
zycie to nie bajka kurwa wasza mac, wiec albo sie dostosujesz jeden z drugim, albo w pizdu do opozycji

Loza szyderców wcale nie jest taka zła, ja nawet lubie poczytac posty "z jajem" a jak sie komus nie podoba mówienie w pros jak jest, to niech wygina ciało gdzie indziej!
Tutaj jest jak jest i jesli ktos zadaje rzeczowe pytania, jest ograniety (w miare) i kapke sympatyczny, to odrazu łapie kontakt, dostaje odpowiednie namiary i karawana jedzie dalej!
a jak ktos nie ogrania prostych rzeczy, to polecam onet, tam jest do chuja analfabetów i tłumoków
mnie tam jastek nie przeszkadza i jego "uzywajcie kurwa mózgu", lubie tez górala z pod samiuskich amerykanskich tater, brak mi optimusa i pierdoły wielokolorowego, co mu skoda super be tylko do tyłu jezdziła
W ogóle lubie czytac stara gwardie, a wam jak nie lezy to zrywka do zyskowskiego i jemu podobnych!

Dlatego serdecznie pozdrawiam stara gwardie i w ogóle cała loże > alien : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok