Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Róża Więcław mirek merchel artiqoo (4512 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Andre ved mark napisał:
pewnie w wieku 25 lat beauty będzie już obracać milionami ......warto w ciebie zainwestować niech stracę i szepnij mi na ucho jak to robisz
oczywiście
za darmo zdradź tajemnicę sukcesu
niech inni też mają
to więcej nas będzie bogatych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cytryna25)
Wiking
jasta102 napisał:
cytryna25 napisał:

Przecież ona i ten profil to fake. Szczerze kto z was wydał by 200000 tys koron na poczet pracy ... z resztą o czym ja pisze... 18 latka sprzedaje chate za 100000 tys zl, i kase wydaje na prace itd.. hahaha

może
ale lepiej popatrzeć na zdrową laskę w fotelu
niż znerwicowanego babsztyla co nie ma co do garnka włożyć i trzyma peta z nerwów w zębach
nie zna języka, i nie wie co ze sobą zrobić

Jasta może i tak ale co Ona takiego robi pisze tu bzdury ma fotkę ściągniętą z neta, są strony, że i na lepsze laski popatrzeć możesz a tak w ogóle czytając jej/jego/ tego wypowiedzi myślisz że to pisze 18- latka???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Tomasz Deroń
(HINNA BYGG)
Wiking
Co do języka to znam paru norwegow co bardzo dobrze mowia po niemiecku jednak wiekszosc prawdopodobnie nie zna. Za to z angielskim nie ma najmniejszego problemu. Co do pracy to oczywiscie sa agencje pracy w ktorych mozna zlozyc swoja aplikacje ale ja bardziej polecilbym Ci szukac na tez na wlasna reke. to zalezy w czym czujesz sie mocna. Poczatki zawsze sa trudne ale pozniej idze z gorki. Mozna sprobowac w hotelach, gastronomii w firmach sprzatajacych. mozesz tez sprobowac na wlasna reke cos robic w prywatnych domach(sprzatanie) Norwegowie to naprawde przychylny narod i mysle ze jezeli twoj maz ma prace to Ty na spokojnie tez sobie cos znajdziesz.
www.finn.no - warto przejrzec

Ps. Jak czytam co ta idiotka beuty wypisuje to mi sie rzygac chce. Po co pisac takie brednie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Kamka88 napisał:
Ja was naprawde nie rozumiem!Nie szukam tu przygód napisanie że wdzięczna oznaczało że będzie mi miło jeśli ktoś napisze mi konkrety ale widocznie się myle.Ja żyje w Niemczech i się przeprawdzam do Norwegii z powodu pracy mojego męża dlatego ciekawi mnie jakie ja mam szanse na znalezienie pracy to wszystko!!!!!!

masz takie same szanse jak każda inna dziewczyna w branży sprzątającej najszybciej ale nie licz że tam nie stawiają wymagań w sumie z predyspozycjami sama wiesz bo już o tym pisałaś a szpileczki zamień na adidaski bo będziesz musiała się ścigać konkurencja jest duża
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
izzy ...tylko nie sprzątaczka !!! tylko nie to
mam wrażenie że polskie sprzątaczki już całe norge posprzątały
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Witam Serdecznie

Podepnę się do już istniejącego tematu. Mam parę pytań odnośnie pracy w Norwegii mianowicie mam zamiar wraz z żoną wyjechać a raczej chęci , do Norwegii na stałe. Pytanie a raczej pytania moje brzmią :
1: Jak najlepiej znaleźć prace w Norwegii ( pierwszy raz )
2: jak jest z praca w Norwegii dla kobiet
3: Czy ciężko znaleźć sobie mieszkanie do wynajęcia

Prosił bym o rady w tej spr. pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Ładna ta Kama ale ma jeden mankament - z deklaracji wynika, ze jest zakochana w mezu. 23 lata, praca u gebelsa wiec brak szkoly. O angielskim nic nie napisala wiec srednie wyksztalcenie bardzo watpliwe( choc w Norge to bez znaczenia) Madrze robi, ze szuka w fabryce lub na sprzataniu. Ja za 2-3 lata milosc ostygnie i dojda klopoty w zwiazku to chetnie pomoge

Szloda takiej dziewczyny do mopa. Skoro podaza za mezem to moze on cos pomoze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Ładna ta Kama ale ma jeden mankament - z deklaracji wynika, ze jest zakochana w mezu. 23 lata, praca u gebelsa wiec brak szkoly. O angielskim nic nie napisala wiec srednie wyksztalcenie bardzo watpliwe( choc w Norge to bez znaczenia) Madrze robi, ze szuka w fabryce lub na sprzataniu. Ja za 2-3 lata milosc ostygnie i dojda klopoty w zwiazku to chetnie pomoge

optimus mąż już się najadł a i kamce kończyć się będzie lansik ,życie to nie bajka nie bez przerwy bedzie ją smyrać po majtkach a wystarczyło słuchać rodziców ...ucz się dziewczyno ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Izzy napisał:
optimus reaktywacja napisał:

optimus mąż już się najadł a i kamce kończyć się będzie lansik ,życie to nie bajka nie bez przerwy bedzie ją smyrać po majtkach a wystarczyło słuchać rodziców ...ucz się dziewczyno ....

Hmmm, jestem zaskoczona, ze istnieja jeszcze mezczyzni, ktorym podobaja sie dziewczyny z platynowym blondem i byc moze z zelowymi paznokciami i nachalna opalenizna z solarium.
Rzeczywiscie, szkoda takiej dziewczyny do mopa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Zaraz zaraz...co wy tutaj wypisujecie i dziewczyne zniechecacie...oczewiscie ze jest praca z jezykiem niemieckim jesli masz papiery ze skonczylas np. B1 przez Ministra do spraw Imigracji w niemczech....Kama witaj w klubie....ja na poczatku jak przyjechalam tutaj w komunie, Navie rozmawialam po niemiecku, lekarza mam niemca...dentyste niemca, duzo niemieckich znajomych...i norwegow krorzy rewelacyjnie mowia po niemiecku...a dlatego ze dziadek byl zmuszony do niemieckiego w szkole za czasow okupacji i przekazal dzieciom...wiekszosc dziadkow norweskich mowi rewelacyjnie po niemiecku...z praca jest roznie ja mialam kilka interviu i za kazdym razem jak widzieli papier ze znam niemiecki to mowili ze to jest dodatkowa kwalifikacja i zwieksza szanse na prace..
Staraj sie w spedycji np.KGB bo szukaja w szczegolnosci polek z jez.niemieckim...dlatego ze kierowcy polacy i niemcy maja problem z norweskim...
Super jak bys skonczyla kurs norweski w Niemczech tam oplacaja i caly A2 zrobisz w 3 miesiace

Kama powodzenia i glowa do gory dasz rade...ps. napisz wiecej na prw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok