Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Róża Więcław mirek merchel artiqoo (4507 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
podziwiam cię agaN,że piszesz takie rzeczy ,czyli ma kamka poszukać dziadka mówiącego po niemiecku aha
co do spedycji nie no... po co wykształcenie handlowca bynajmniej ,to w sumie wogule jest nie potrzebne
przybywajcie i weżcie adresik od agi w razie czego jak przyjedziecie bez przygotowania to macie gdzie mieszkać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:
Izzy napisał:
optimus reaktywacja napisał:
Ładna ta Kama ale ma jeden mankament - z deklaracji wynika, ze jest zakochana w mezu. 23 lata, praca u gebelsa wiec brak szkoly. O angielskim nic nie napisala wiec srednie wyksztalcenie bardzo watpliwe( choc w Norge to bez znaczenia) Madrze robi, ze szuka w fabryce lub na sprzataniu. Ja za 2-3 lata milosc ostygnie i dojda klopoty w zwiazku to chetnie pomoge

Szloda takiej dziewczyny do mopa. Skoro podaza za mezem to moze on cos pomoze?

optimus mąż już się najadł a i kamce kończyć się będzie lansik ,życie to nie bajka nie bez przerwy bedzie ją smyrać po majtkach a wystarczyło słuchać rodziców ...ucz się dziewczyno ....

Hmmm, jestem zaskoczona, ze istnieja jeszcze mezczyzni, ktorym podobaja sie dziewczyny z platynowym blondem i byc moze z zelowymi paznokciami i nachalna opalenizna z solarium.
Rzeczywiscie, szkoda takiej dziewczyny do mopa

Mnie tam sie kama podoba, zreszta z moim wygladem i wiekiem to czym moge blysnac jak nie koronami Nie bede przeciez jej zanudzal Husserlem czy Heidegerem. Nie sadze ze czytuje kogokolwiek interesujacego. A paznokcie, blad wlos to tylko szczegol. Co mnie interesuje jej styl ubierania. Mam jeden niezaprzeczalny atut - 24 lata. U mnie nie musialaby pracowac na mopie ani w fabryce. Ale to tylko dywagacje - zbyt jeszcze zakochana. Moze jak dlonie przezra srodki chemiczne a facet zacznie popijac i przestanie golic kark to sie zreflektuje.
Oby tak sie nie stalo - najlepszego zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Hilton napisał:
Izzy napisał:
Ładna ta Kama ale ma jeden mankament - z deklaracji wynika, ze jest zakochana w mezu. 23 lata, praca u gebelsa wiec brak szkoly. O angielskim nic nie napisala wiec srednie wyksztalcenie bardzo watpliwe( choc w Norge to bez znaczenia) Madrze robi, ze szuka w fabryce lub na sprzataniu. Ja za 2-3 lata milosc ostygnie i dojda klopoty w zwiazku to chetnie pomoge

Szloda takiej dziewczyny do mopa. Skoro podaza za mezem to moze on cos pomoze?

optimus mąż już się najadł a i kamce kończyć się będzie lansik ,życie to nie bajka nie bez przerwy bedzie ją smyrać po majtkach a wystarczyło słuchać rodziców ...ucz się dziewczyno ....

Hmmm, jestem zaskoczona, ze istnieja jeszcze mezczyzni, ktorym podobaja sie dziewczyny z platynowym blondem i byc moze z zelowymi paznokciami i nachalna opalenizna z solarium.
Rzeczywiscie, szkoda takiej dziewczyny do mopa

Mnie tam sie kama podoba, zreszta z moim wygladem i wiekiem to czym moge blysnac jak nie koronami Nie bede przeciez jej zanudzal Husserlem czy Heidegerem. Nie sadze ze czytuje kogokolwiek interesujacego. A paznokcie, blad wlos to tylko szczegol. Co mnie interesuje jej styl ubierania. Mam jeden niezaprzeczalny atut - 24 lata. U mnie nie musialaby pracowac na mopie ani w fabryce. Ale to tylko dywagacje - zbyt jeszcze zakochana. Moze jak dlonie przezra srodki chemiczne a facet zacznie popijac i przestanie golic kark to sie zreflektuje.
Oby tak sie nie stalo - najlepszego zycze.

nie kark tylko klatę ,jak użyjesz kosiarki też taką będziesz miał
kamka ja też ci zle nie życzę i chyba nikt ci nie życzy ,ale sama widzisz mąż na 100% budowlaniec więc w nor rotacja za najniższe stawki a w niemczech przecież nie jest żle dobrze płaca i życie tańsze o połowę a ty reprezentujesz typ zmywaka z UK nigdzie miejsca nie zagrzejecie jeśli wykształcenia i doświadczenia brak w nor jest ok 10% bezrobotnych polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
[quote]Izzy napisał:
[quote

nie kark tylko klatę ,jak użyjesz kosiarki też taką będziesz miał :laugh: :laugh: :laugh:
[/quote]

ja tam ich po lokach na karku poznaje, latem po opaleniznie od koszulki, bialych mokasynach w ostatecznosci po niepelnym usmiechu, lub osadzie na kłach. Na budowie to piaskuja a zebiska niekoniecznie.

kama da sobie rade, jak chlop nie sprosta to inny sie znajdzie - ladna jest i mloda.
Wymagan jeszcze wielkich nie ma, skoro pisze sie na fabryke.

powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
Izzy napisał:
[quote

nie kark tylko klatę ,jak użyjesz kosiarki też taką będziesz miał :laugh: :laugh: :laugh:
[/quote]

ja tam ich po lokach na karku poznaje, latem po opaleniznie od koszulki, bialych mokasynach w ostatecznosci po niepelnym usmiechu, lub osadzie na kłach. Na budowie to piaskuja a zebiska niekoniecznie.

kama da sobie rade, jak chlop nie sprosta to inny sie znajdzie - ladna jest i mloda.
Wymagan jeszcze wielkich nie ma, skoro pisze sie na fabryke.

powodzenia

taaa..... jak już ładna lala to pewnie ma koksa za faceta.
Co za jakiś głupi stereotyp , wynikający pewnie z zazdrości ?
Generalnie to kobiety wcale nie przepadają za koksami. Mam rację kobietki ?

Skad takie pseudownioski - nigdzie w poscie nie jest napisane, ze opis dotyczy jej faceta.
Antycypowanie jest modne na tym forum ale niekoniecznie zgodne z faktami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Kamka88)
Wiking
SUper rozmowa na temat beauty ale tego nie oczekiwałam tylko pare wskazówek.... ((
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ale

ktorej,bo sa

dwie - mala i duza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
[b]

Wcale nie musi być nigdzie w poście napisane, że opis dotyczy jej faceta by móc wyciągnąć odpowiednie wnioski.

Da liegt der Hund begraben.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Kamka88 napisał:
SUper rozmowa na temat beauty ale tego nie oczekiwałam tylko pare wskazówek.... ((

That beauty need only be a whisper
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Kamka88)
Wiking
Słucham???Oczywiście że mam szkołe,Normalnie skończyłam Szkołe ,Mature więc proszę cię nie obrażaj mnie skoro nie znasz mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I ja tu nie szukam pomocy społecznej tylko chciałam się dowiedzieć jak to wygląda w Norwegii bo nigdy w Norwegii nie byłam to wszystko więc skończ swoje komenatrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok