tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
Izzy napisał:
Izzy napisał:
Kamka88 napisał:
ajlo popieram cię .....ja też jak to czytam to rozkładam ręce jacy Polacy są poj...
Jeżeli tak mogę to nazwać ale raczej tak widać że zero rozumu i poglądu na życie....To naprawde WSTYD....Ja żyję w niemczech ktoś przyjdzie do Niemiec to z chęcią pomagam i odpowiadam na pytania a tu na forum to tylko strata czasu teraz to wiem!!!!!!I ci którzy z was tacy mądrzy wypchajcie się i nie udzielajcie się na forum bo żal was!!!!!!Zajmijcie się swoim nudnym życiem!I to jest prawda Polak zagranicą jest gorszy od hmmm nie napisze zwierząt bo są mądrzejsze niż wiele ludzi!!!!!a więc do czego porównać do SCHEISSE!!! Sama rywalizajca zagranicą naprawde przykre!!!
psy , nic więcej.
Takim to tylko wyrywać krtań ręką i patrzeć z uśmiechem jak konają.
zyzak sory i ja lubię coś brzydkiego napisać ale ty chyba się zatracasz,wciągnij frytki i pooddychaj świeżym powietrzem 
dobrze mamo
...ale tępić z kurwy synów trzeba, może nie tak drastycznie jak przedstawiłem ale nie można być obojętnym... Uważasz inaczej ? Bycie obojętnym = godzenie się.
Ja zacznę.., Ty zaczniesz..., ona zacznie.... i sytuacja diametralnie się powinna poprawić
ale z drugiej strony to na plus dla mnie co tu się dzieje, w mojej strategii
, powinienem zlewać to ciepłym moczem jednak mimo to pewne wartości są dla mnie ważniejsze i psie akcje budzą moje reakcje..
Psy jebane z baraków ,zawistne szuje, matkojebcy jebani przez życie, frustraci polscy emigranci sprzed lat pftuu... ale nie wszyscy oczywiście. Są też i dobre dusze. Wiemy o kim piszę 
tym czasem lecę na słoneczko opalić ciałeczko 
nie no a jak słońce ci bardziej przygrzeje 
a jak babcia będzie miała wąsy to będzie dziadkiem bUHAHHAHAH
zyzak
cyt. Twoja świadomość pracuje w oparciu o detekcję i rozpoznawanie bodźców, które razem tworzą zbiór o określonej dynamice. Dzięki temu jesteś w stanie kontynuować czytanie, ponieważ Twój umysł potrafi oddzielić kontrastowe elementy obrazu; rozpoznaje litery, słowa, zdania, utrwalone myśli autora, a następnie poddaje relatywizacji względem Twojego systemu wartości i posiadanych przekonań, dając Ci subiektywny, emocjonalny produkt końcowy, rozstrzygający o zasadności prezentowanych tu poglądów. Niestety umiejętność dostrzegania różnic, tak istotna przy rozpoznawaniu pisma, zdaje się w jakiś sposób ekstrapolować na interpersonalną płaszczyznę percepcji, dzięki czemu obcy sobie ludzie w pierwszej kolejności dostrzegają to, co ich dzieli i często postrzeganie na tym się kończy. To pozornie patowa sytuacja, niemniej panaceum na taki stan rzeczy jest w zasięgu każdego z nas. Wszak jakkolwiek banalnie by to nie zabrzmiało, wszelkie wartości są relatywne, a jednak część z nich ma podobną wartość dla ogółu. I właśnie one stanowią jedyne, istotne uzasadnienie potu spływającego z czoła. Należy zwracać na nie szczególną uwagę. Wszystkie inne sprawy nie warte są czasu, jaki nam jeszcze pozostał."Radzę Ci popraw się ,bo brniesz w bezsensowną nicość

ponadto jesteś nad wyraz niebezpieczny,gdyż wszyscy odpuścili a ty brniesz dalej .
jeśli nie zrozumiałaś to nie ważne