Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Róża Więcław mirek merchel artiqoo (4511 niezalogowanych)
5 Postów
ji
(ajlo)
Wiking
Piszecie na publicznej stronie ktora zostala stworzona z mysla o pomocy Polakom przebywajacym za granica, jak to czytam to wstyd mi za Was i musze sie zgodzic ze wiekszoscia ze osoby przebywajace za granica to poprostu banda idiotow przez ktora wysmiewaja nas w calej Europie. ludzie jak nie macie nic na temat do powiedzenia do zamknijcie buzie na klodke i wracajcie do swojego mizernego zycia przy piwie i tv, nie zasmiecajcie glowy ludziom ktorzy chca cos w zyciu osiagnac i nadal poszukuja swojego miejsca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gwoli

scislosci: piszemy

pisza,piszesz na stronie reklamowej

prywatnej firmy,stworzonej aby przynosila zyski

w postaci pozyskiwania reklamodawcow,uzaleznionego

od ilosci zarejestrowanych tzw. uzyDkownikow oraz ilosci postow

p/s:
jak ci tak bardzo wstyd,to wypierdalaj gdzies indziej,szukac swojego wyjatkowego zycia (bez piwa i tv)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ji
(ajlo)
Wiking
kazda strona internetowa zostala stworzona z mysla o przynoszeniu zyskow ale wy sie logujecie na forum z zapytaniami o prace a nie o wasze prywatne komentarze, skoro uwazasz ze wulgaryzmy tu pomoga to prosze bardzo czuj sie swobodnie i wyzyj sie na klawiaturze ale nie wiem czy poziom twojej iteligencji nie ucierpi na tym jeszcze bardziej (o ile jakikolwiek poziom iteligencji i dobrego wychowania ci pozostal)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...po

chuj sie

jeszcze tutaj udzielasz

znalazles w koncu swoje miejsce..?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ji
(ajlo)
Wiking
dokladnie tak, juz wiem,
jestem tu po to zeby Tobie uprzykrzyc zycie, jak wyjezdzales za granice to pewnie tak ooo w ciemno, nie potrzebowales pomocy tylko od razu Cie na stanowisko dyrektora przyjeli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

propos: uprzykrzania

to juz wystarczajaco uprzykrzyles

zycie swojej matce,ze musiala takiego zjeba urodzic

i wychowac...wracajac do tematu: wypierdalaj szukac dalej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Brzydalku policz do 10
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...

11...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ji
(ajlo)
Wiking
widac zostales zle oceniony przez ze mnie, bo jak widac umiesz liczyc az do 11 wiec Twoi rodzice najwyrazniej swietnie sie spisali uczac Cie tego i wysyblimowanego slownictwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Kamka88)
Wiking
ajlo popieram cię .....ja też jak to czytam to rozkładam ręce jacy Polacy są poj...Jeżeli tak mogę to nazwać ale raczej tak widać że zero rozumu i poglądu na życie....To naprawde WSTYD....Ja żyję w niemczech ktoś przyjdzie do Niemiec to z chęcią pomagam i odpowiadam na pytania a tu na forum to tylko strata czasu teraz to wiem!!!!!!I ci którzy z was tacy mądrzy wypchajcie się i nie udzielajcie się na forum bo żal was!!!!!!Zajmijcie się swoim nudnym życiem!I to jest prawda Polak zagranicą jest gorszy od hmmm nie napisze zwierząt bo są mądrzejsze niż wiele ludzi!!!!!a więc do czego porównać do SCHEISSE!!! Sama rywalizajca zagranicą naprawde przykre!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok