Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Krzysztof Jaskolski andrzej wiśniewski Tomasz Szewczyk mariusz marius K K Vic k Ewelka310 Wielkieplecy (4803 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
gabriel napisał:
Andre ved mark napisał:
purpurowemu przyda się spacer , wdechy świerzego powietrza , browarek ....widok fiordów
Byłem... byłem... Palmę poświęciłem ... Spacerek Zaliczyłem ...Fiorda Nakarmiłem...
---
Pogoda Wyśmienita ...Słoneczna ... Biel w Nocy zaścieliła całą okolicę Przecudne Widoki ...
Szkoda iże nie Mam Foto , a Mój telefonii robi bardzo Malutkie mikroskopijne obrazy i nie posiadam okablowania do transferu na kompa ... a przez ...sms-a nie potrafię przesyłać ...

aha.. nie daj boże co odpiszesz na forum w czasie sztormu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
chciałem dodać że robicie jeden z najbardziej debilnych rzeczy zgadzając się na permitering

otóż sami robicie sobie źle --- skoro wiecie że po permiteringu nie wrócicie do pracy to dlaczego firma nie da wam po prostu wypowiedzenia i tyle

chyba macie świadomość że osoby na permiteringu mogą otrzymywać zasiłek tylko do 30 tygodni a nie jak normalnie 52 do 102 tygodni

zastanówcie się czy nie lepiej żeby firma dała wam wypowiedzenia -- zresztą żadna wymówka jak firma mówi że nie ma roboty

takie hasła to ja już słyszałem -- nie wiem co za łaska siedzieć na permiteringu 2 miesiące (oczywiście przez ten okres ty też nie możesz szukać innej pracy ) no chyba że sami dacie wypowiedzenie

cały ten permitering to zwykłe dziadostwo

ale róbcie jak chcecie --- Norwegia ja zawsze powtarzam nie kończy i nie zaczyna na Oslo także ofert pracy jest w bród także łaski nikt nie robi hahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
karolina korolowa
(koralekolorukoralowego)
Wiking
powiatowy myśliciel napisał:
chciałem dodać że robicie jeden z najbardziej debilnych rzeczy zgadzając się na permitering

Jak się godzimy??? Wręczyli nam papier o tym że za dwa tygodnie przechodzimy na permittering i tyle...

otóż sami robicie sobie źle --- skoro wiecie że po permiteringu nie wrócicie do pracy to dlaczego firma nie da wam po prostu wypowiedzenia i tyle [/i]

Myślisz, że w tej sytuacji nie wolelibyśmy otrzymać płatnego wypowiedzenia?? Nie ma z nimi negocjacji, oni by chcieli żebyśmy sami je złożyli najlepiej teraz bo tylko 14 dni mamy i jeszcze nie muszą nam za nie płacic jak nie ma pracy:/ poza tym ta sytuacja jest dla nich najlepsza (pracownik na telefon) i nie chcą nam iść na żadne ustępstwa

cały ten permitering to zwykłe dziadostwo

Zgadzam się z Tobą w 100%, nie chcemy na tym siedzieć tylko normalnie pracować, tylko nie możemy sobie pozwolić na przestój w wypłacie i to jest największy problem. Stąd moje posty na forum bo szukamy najlepszego rozwiązania. Oczywiście, że zaczynamy szukać pracy ale jak tu ugrać jeszcze przynajmniej miesiąc- dwa płatne od pracodawcy!!

ale róbcie jak chcecie --- Norwegia ja zawsze powtarzam nie kończy i nie zaczyna na Oslo także ofert pracy jest w bród także łaski nikt nie robi hahahaha

Heheh przykro mi ale pudło! wcale nie Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:chyba macie świadomość że osoby na permiteringu mogą otrzymywać zasiłek tylko do 30 tygodni a nie jak normalnie 52 do 102 tygodni ...
Nie całkiem jest to prawdziwe co Napisałeś .
---
Ja Osobiście będąc na Permitteringu z Mojej Macierzystej Firmy w 2010 / 2011roku , pracowałem Legalnie w ...CZTERECH ... Innych RÓŻNYCH Firmach na Niezależnych Kontraktach /Czasowych na zastępstwo /
Za zgodą NAV i Mojej Firmy Podstawowej ... I cały czas wysyłałem totolotki z odpowiednio zaznaczonymi Rubrykami ... Była praca to kreśliłem , nie było pracy nie kreśliłem . i tak przez całe pół roku .
---
A obecnie również jestem na Permmiteringu ...:

---
..." Dagpengene er endret fra 27-02-2012 .
Dagpengene er innvilget før en periode på maksimalt (antall uker): 104
Gjenstående uker av dagpengeperioden er: 104 " ....
---

I co Ty na takie dictum ...?
---
Moim zdaniem wszystko chyba zależy od regionu i branży w której się aktualnie pracuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok