Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
23 Posty

(she28)
Wiking
Mrux27 napisał:
A on zna norweski ?

Jeszcze nie zna, tylko agielski. Ale mezczyzni mają wieksze pole do popisu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Kobiety także mają duże szanse na pracę z angielskim.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Nie wiem, jak jest w skien ale ja jestem w Drammen od 2 miesiecy i z jezykiem u mnie jest jak u Ciebie.O 2 miesiecy usiluje znalezc prace i nic,ludzie,ktorzy tu sa mowia,ze po kilku latach pobytu tu jest ciezko,chyba,ze ktos gdzies cos zalatwi...Trzeba zglosic sie do agencji i wszedzie rozsylac CV a i zadnego odezwu.Na ulicy napewno nie ma pracy..ale...kosmetyczki tu potrzebuja-widzialam ogloszenia.W kazdym razie powodzenia zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Żeby otrzymać numer personalny trzeba mieć umowę o pracę więc to takie kółko które się zamyka, bez pracy nic więcej nie załatwisz.
Jak już będziesz na miejscu CV w rękę i pochodzić po firmach, za chwilę zacznie się sezon na prace letnie i na zastępstwo więc na pewno uda Ci się coś znaleźć
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ziuta ;)
(ziuutka)
Wiking
Hej , ja jestem kosmetyczka , masazystka, manikiurzystka , rowniez ukonczylam profesjonalny kurs pediciur + leczniczy , ten zawod to moje hobby i pasja w jednym , takze jestem krawcowa , szwaczka no i co pracowac z dziecmi tez bym chciala , szukam pracy rowniez tu gdzie mieszkam jest bardzo ciezko znalezc prace , wiem ze zeby pracowac w zawodzie kosmetyczki trzeba naprawde w miare dobrze mowic i czytac po no , ten zawod tego wymaga (pozniej to juz z gorki , jak to kiedys dziewczyna napisala ucz sie jezyka , a zycie w no bedzie kolorowe ,to takie motywujace slowa) , puki co moja kariera rozpoczyna sie jak u wielu innych kobitek od sprzatania , (ktore tez odstapily mi dziewczyny ktore tutaj poznalam) , najwazniejsze nie poddawac sie i tego zycze u mnie niestety jest jeszcze problem z jezykiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
ziuutka napisał:
Hej , ja jestem kosmetyczka , masazystka, manikiurzystka , rowniez ukonczylam profesjonalny kurs pediciur + leczniczy , ten zawod to moje hobby i pasja w jednym , takze jestem krawcowa , szwaczka no i co pracowac z dziecmi tez bym chciala , szukam pracy rowniez tu gdzie mieszkam jest bardzo ciezko znalezc prace , wiem ze zeby pracowac w zawodzie kosmetyczki trzeba naprawde w miare dobrze mowic i czytac po no , ten zawod tego wymaga (pozniej to juz z gorki , jak to kiedys dziewczyna napisala ucz sie jezyka , a zycie w no bedzie kolorowe ,to takie motywujace slowa) , puki co moja kariera rozpoczyna sie jak u wielu innych kobitek od sprzatania , (ktore tez odstapily mi dziewczyny ktore tutaj poznalam) , najwazniejsze nie poddawac sie i tego zycze u mnie niestety jest jeszcze problem z jezykiem

Pediciur czu raczej pedicure pasja? Warto najpierw nauczyc sie poprapnie pisac nazwe swojej pasji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ziuta ;)
(ziuutka)
Wiking
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(karolina88)
Wiking
hej jestem w skien uczę się norweskiego ale niemogę znaleźć pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
karolina88 napisał:
hej jestem w skien uczę się norweskiego ale niemogę znaleźć pracy
A jakiej to pracy szukamy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(norge51)
Nowicjusz
Też mieszkam na zadupiu i zanim załapałam pierwszą pracę mineły 2 mies, dzięki kreatywności i uporowi znalazłam następne jestem dumna z tego że sama to zrobiłam jasne Jasta i inni zjadą że sprzątanie i cóż z tego nie kradne , pracuję ciężko , poznałałam sympatycznych ludzi ( nie Polaków) hehe , dzis jestem najlepsza vaskedame w Buskerud hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok