Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Opowiedz coś o tej swojej kreatywności, tak żeby innym mogło to pomóc, bo póki co, to jedynie zwykłe przechwałki, które niczemu nie służą.

Ps. Według jakich rankingów jesteś najlepszą sprzątaczką w Buskerud??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(norge51)
Nowicjusz
Kreatywnośc polegała na tym że nie siedziałam nie załamywałam rąk , szukałam , ( net , pytałam ludzi, ulotki) reklamowałam się poprostu moje motto " przybyłam , zdobyłam , zwyciężyłam'' , w tej branży trzeba być cwanym , konkurencja depta po piętach ale nie mi , bardzo dobrze pracuje , nie pije kaw w pracy , nie pale fajeczek i nie wisze na fonie jak to robią koleżanki z branży a i jeszcze jedno nie przestawiam kubków żeby sprawić wrażenie że tam sprzątałam i nie ide na kacu do pracy jak to robią kolezanki z branży hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(norge51)
Nowicjusz
przytyczka do mnie ze stara pudernica norge51 nie trafione , 51: 2 to mój wiek czy sądzisz że z takim wygladem ogarnęłabym jakąkolwiek pracę ? no może odśnieżanie w Drammen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(karolina88)
Wiking
Szukam czegokolwiek nie znam dobrze języka ponieważ zaczęłam dopiero niedawno się uczyć mogłabym sprzątać mam duże doświadczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Patrycja Mxx
(spooon)
Wiking
witam ja także szukam pracy.. w Skien jest ciężko i czasami żałuje że nie jestem facetem ;p chodzilam na kurs norweskiego, angielski bdb, mam prawko kat.B
Nadchodzi nowy sezon więc trzeba się wziąć do roboty i szukac ponownie
gdyby ktoś słyszał o wolnym wakacie dajcie prosze znać, zawsze mozna sie dogadać jakoś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Jolanta bxxoxa
(jolii82)
Wiking
Czesc! Ja także szukam pracy w Skien i okolicach. Norweskiego dopiero się uczę. Znam bardzo dobrze niemiecki - pracowałam w Niemczech. Może ktoś zna jakąś rodzinę, pracowników badz firmy - ludzi z Niemiec, którzy potrzebowaliby niemieckojezycznego człowieka w Norwegii?! Z tego co widzę, jezyk norweski duzo ma z niemieckim wspolnego Pozdrawiam Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(ula28)
Wiking
Witam ja tez szukam pracy i ucze sie jezyka norweskiego. jak kolezanka umie bardzo dobrze pisac i mowic po niemiecku, mieszkalam w niemczech 9 lat, jestem teraz tu z rodzina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
E. M.
(BMK)
Wiking
Widze ze o prace to tu nie ma co pytac bo zadnych odpowiedzi Ale moze ktos wie o mieszkaniu z 2sypialniami w Skien lub okolicach? Bede wdzieczna za info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok