Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
9 Postów

(Górol91)
Wiking
Tak z ciekawości jeszcze.. te wspomniane wyżej przez Ciebie 20.000 koron netto to tak styka na życie w Norwegii, czy tak jest bo jest i trzeba uważać co się kupuje? Może głupie pytanie sorry ale poprostu nie mam pojęcia he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Witam. Jeśli szukasz pracy w Norwegii to wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu.

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Górol91 napisał:
Mówisz że angielski... Hm... Ale zawsze jest możliwość że tej roboty na koparki miał nie będę i co wtedy...? Wtedy to chyba kiszka z tym ang. bo niby gdzie znajdę pracę...sam nie wiem... W każdym bądź razie do wyjazdu jeszcze trochę więc się zastanowie który język.. Jest jeszcze opcja wyemigrowania na stale więc i wtedy j.angielski się nie sprawdzi raczej bo kiedyś będę musiał znać norwega... Gdzieś czytałem że np komendy itp na robocie po norwesku... No i muszę w końcu zacząć zdobywać doświadczenie na papierku bo jak narazie to tylko robota na czarno a pracodawcę to nie będzie raczej interesować jak mu nie pokaże kwitu "żem" faktycznie pracował na sprzętach...i będę mógł tylko pomarzyć.. Dzięki kolego za odp pozdrawiam ze słonecznego podkarpacia

a ja mowie ze Norweski!!!!!! Norwedzy szybko sie mecza po angielsku....
a te 1200pln... 600nok.... to chyba jako firma jednoosobowa z mala koparka????
ja slyszalem ze w rosji nowe ferarri kosztuje az MILIARD rubli.... ech... te plotki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Górol91)
Wiking
O jakie 1200pln się rozchodzi? Kolega chyba się pomylił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Górol91)
Wiking
Witam "ogrzewamy kotleta"... Interesuje mnie gdzie najlepiej -jakie miasto, jaki region -wybrać, gdzie zakręcić się za robotą na koparki. Gdzie lepsza i dłuższa robota, większy kesz i ogólnie gdzie będzie lepiej... miejsca gdzie jest większe zapotrzebowanie na operatorów... Mógłby ktoś podrzucić jakieś info? Z góry 'dziękówa' pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
tego nawet najstarszy Górol nie wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Górol91)
Wiking
O żesz ty ! a tak serio to wiadomo coś na temat pytań w poście wyżej? Tak chce jakoś zorientować się w rynku, że tak to ujme...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Nowicjusz
witam.mam pytanie.jakie jest zapotrzebowanie na montera instalacji sanitarnych.4 letnie doswiadczenie.dziekuje za informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
telekomunikacja napisał:
witam.mam pytanie.jakie jest zapotrzebowanie na montera instalacji sanitarnych.4 letnie doswiadczenie.dziekuje za informacje

uzyj wuja google...popatrz po firmach norweskich i rekrutacyjnych np Jobb Safarii,wysyłaj swoje CV..zawsze otrzymasz odp
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Nowicjusz
juz patrzyłem.wysyłam i cisza.rozglądam sie za pracą.potrzebuje wskazówki lub namiary.a jak nie to w styczniu heja w ciemno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Górol91 napisał:
Witam "ogrzewamy kotleta"... Interesuje mnie gdzie najlepiej -jakie miasto, jaki region -wybrać, gdzie zakręcić się za robotą na koparki. Gdzie lepsza i dłuższa robota, większy kesz i ogólnie gdzie będzie lepiej... miejsca gdzie jest większe zapotrzebowanie na operatorów... Mógłby ktoś podrzucić jakieś info? Z góry 'dziękówa' pozdrawiam

Hejka
Najlepiej szukaj w Longyearbyen, bardzo duze zapotrzebowanie na operatorów koparek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok