Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lunka Koszycka (2954 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
kryzysu nie ma -- to tylko dobra manipulacja ludźmi
kto pamięta jak jeszcze parę lat temu było bardzo głośno o AIDS --- i co nagle tego nie ma czy co ??
ptasia grypa , później świńska grypa --- jak łatwo człowieka zastraszyć poprzez media i narzucić coś
komuś --- gdzieś to wszystko było i jakby zniknęło ???
za parę lat albo nawet jeszcze w tym roku wymyślą coś nowego żeby ,, ciemna masa ,, była w strachu --- a to wszystko sprawy polityczne przecież
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Polska jest i może być krajem do życia także tylko raz trzeba zakończyć z tą całą urzędniczą biurokracją odwzorcowaną na system komunistyczny , nikt mi nie powie że jeśli ktoś kiedyś należał do partii to teraz jego myślenie jest inne , komuniści pozostaną zawsze komunistami i właśnie tych starych ,,dziadków,, trzeba wywalić ze stołków --- bo przecież nie będzie inaczej jak w gminie czy urzędzie będzie pracować pani Stasia co grzeje stołek już 20 lat i jedynie co potrafi to żreć czekoladki i z wielkiej łaski obsłużyć klienta . No i żeby rządzić krajem nie potrzeba 300 ludzi w sejmie i senacie --- wystarczy paru mądrych co też załatwi wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Robert Baczek
(bunio82)
Wiking
masz rację -manipulują -obiecują -tak jak miała byc w tym roku zima stulecia -poco żeby ludzie kupowali wszystko co nie zbędne aby przetrwać taką zimę?!nie dajmy sie ogłupić -telewizja kłamie -celowo podawane są nam głównie złe informacje żebysmy się bali .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
bunio82 napisał:
masz rację -manipulują -obiecują -tak jak miała byc w tym roku zima stulecia -poco żeby ludzie kupowali wszystko co nie zbędne aby przetrwać taką zimę?!nie dajmy sie ogłupić -telewizja kłamie -celowo podawane są nam głównie złe informacje żebysmy się bali .

a najgorsze jest to ze ciemna masa lyka bajki politykow jak cieple buleczki...
szkoda ze tak malo ludzi w PL potrafi samodzielnie myslec.

Coz, lepiej w PL nie bedzie, bo jak to powiedzial Mr. Korwin-Mikke "..Polacy to glupi Narod..."

i ma racje... bo zamiast wziasc za paly i pogonic cale te towarzystwo ( taki drugi Egipt ! )
, ludzie kloca sie miedzy PO-PiS i inne pierdoly.

Zamiast pojednania Narodu i walki o wspolne dobro- kazdy ma wyjeb...

Kaczynskiemu udalo sie jedno -- podzielil Narod na PiS i PO

A Ci mu jeszcze pomniki chca stawiac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Jeszcze jedno bo się wk.......że wszyscy musimy s.....ć z tego kraju....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Zebrały sie same marudy i tak jęczą w koło to samo, ile można?
Ja wam mówię w Polsce będzie niedługo żyło się lepiej, nie dalej jak za dwieście lat.
Jeszcze wspomnicie moje słowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Sugerujesz Zuzu, że pociągniemy na norweskich rybkach kolejne 200 lat... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
Zebrały sie same marudy i tak jęczą w koło to samo, ile można?
Ja wam mówię w Polsce będzie niedługo żyło się lepiej, nie dalej jak za dwieście lat.
Jeszcze wspomnicie moje słowa.

za 200 lat jak sie spotkamy przy piwku to ci wypomne te slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok