Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1558 niezalogowanych)
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
SUZII napisał:Magdaleno:
Czytaj uwaznie do jakiego watku B.K odnioslam sie slowami-Jestem za i popieram przedmowczynie???????????

Do Magdaleny
Co to za pytanie masz jakies ale......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
wytłumacze dlaczego pomyslałam,ze gabriel sie pomylił...i nie chciałam tutaj nikogo obrazić....otoż 4 lata temu moj mąż wyjechał pierwszy raz do Norwegii na kontrakt,do Haugesundu,a stocznię Vetco...miał zapewnione dosłownie wszystko,wyzywienie(3 posilki dziennie)zakwaterowanie,podróz do domu i spowrotem,50 i 100 oraz dni świąteczne płatne 200%.....i do tego stawke 120 koron.....słyszałam tam i ówdzie,ze firmy polskie wysyłajace pracownikow zaniżają stawki ale nie sadziłam,ze az tak bardzo....i potraktowałam wypowiedz gabriela jako pomyłke....no cóż jak widzę rzeczywistość była trochę inna i jak ktoś dostał stawke 2,5 raza większą jak w Polsce to spokojnie mogł pomyśleć,ze jest to dobra oferta....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
fazi napisał:
Bede jechał autem z Polski pod koniec tego miesiąca? Czy są chętni na ogorki kiszone (5l) za 100 NOK? LM paket za 300 NOK? Sobieski Vodka 1l za 350 NOK. Odbiór w Bergen na Laksevag pod koniec sierpnia.

tresc ogloszenia naszego rodaka.

cos drogawo - w oslo woldeczka po 250 chodzi )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok