Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mam problemy z wyjazdem - Norwegia

Czytali temat:
(1432 niezalogowanych)
2 Posty
xxxxxxx yyyyyyyy
(slawka)
Wiking
Witam,
Zbieram pieniadze na wyjazd do Norwegii do pracy. Ale mam problemy finansowe tu w kraju. Czy ktos moze mnie wspomoc finansowo, abym mogla zrealizowac ten wyjazd?
Slawka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
slawka podaj nam jeszcze numer konta bankowego na który będziemy mogli tobie przelewać pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tosia3)
Wiking
Nie wytrzymam.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mam taki problem, wczoraj ze skrzynki wyjełam nowy katalog IKEA. Bardzo podoba mi sie kilka rzeczy. Czy ktos mógłby wspomóc mnie finasowo? Kwota to bagatela 12 000 koron, ale cóz znacza pieniądze, jak ma sie nowutkie dywany i półeczki . Prosze o wsparcie, bo znow nie przespie nocy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Slawka albo jesteś naiwna albo naciągaczka. Kto ci da kasę w Polsce, czy Norwegii?
To forum to nie instytucja charytatywna !
Założę się, że większość osób przebywających lub mieszkających w Norwegii pojechało tam za pożyczoną kasę lub wspomogła ich rodzina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
E TAM NABIJACIE SIĘ Z....z.z.z.z... no właśnie z kobiety czy z dziewczyny...

Hej ....hej...SŁAWKA jesteś KOBIETĄ CZY JESZCZE DZIEWCZYNĄ ...???
-ILE MASZ LAT ....?
-JAKI MASZ ZAWÓD WYUCZONY....?
- W JAKIM ZAWODZIE PRACUJESZ...?

CO CHCESZ TU W NORGE ROBIĆ....?

Chcesz Tu przyjechać do pracy czy na wakacje ...? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
oj Gabriel ty to sprytny jesteś ! może z Ciebie kandydat na sponsora ?!
i""e masz lat" itp., a na marginesie , napisała, że do pracy, a ty się zastanów teraz do jakiej i za ile..............Jakaś jej fotka by się przydała nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
xxxxxxx yyyyyyyy
(slawka)
Wiking
Dziekuje za ironiczne i pelne zlosliwosci odpowiedzi. Ja nic o Was nie wiem, wy nic nie wiecie o mnie. Zapetlilam sie finasowo majac ku temu powody rodzinne. Wiem, ze byc moze kazde z Was przeszlo swoja szkole zycia.
Moze jestem idealistka, bo ja zawsze, gdy tylko moglam pomagalam innym.
Mowi sie, ze Polacy, jak wyjada, to nie chca sie znac, a co dopiero sobie pomagac. Napisz czlowieku, o ile w ogole piszesz, ze, wiesz, mnie tez jest i bylo ciezko i nic mi z nieba nie spadlo samo, nie licz na innych, bo sie przeliczysz. Dzis nie ma bezineteresownosci.
Ale napisz na poziomie, bo jesli nie umiesz, to nie pisz wcale.
Myslicie, ze jest mi latwo tak sie otwierac przed innymi i ponizac, skoro otrzymuje sie takie odpowiedzi?
Smutne...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
slawka napisał:
Dziekuje za ironiczne i pelne zlosliwosci odpowiedzi. Ja nic o Was nie wiem, wy nic nie wiecie o mnie. Zapetlilam sie finasowo majac ku temu powody rodzinne. Wiem, ze byc moze kazde z Was przeszlo swoja szkole zycia.
Moze jestem idealistka, bo ja zawsze, gdy tylko moglam pomagalam innym.
Mowi sie, ze Polacy, jak wyjada, to nie chca sie znac, a co dopiero sobie pomagac. Napisz czlowieku, o ile w ogole piszesz, ze, wiesz, mnie tez jest i bylo ciezko i nic mi z nieba nie spadlo samo, nie licz na innych, bo sie przeliczysz. Dzis nie ma bezineteresownosci.
Ale napisz na poziomie, bo jesli nie umiesz, to nie pisz wcale.
Myslicie, ze jest mi latwo tak sie otwierac przed innymi i ponizac, skoro otrzymuje sie takie odpowiedzi?
Smutne...
NIE WIEM do kogo ta drętwa gadka z TWOJEJ STONY...
JEŻELI do mojej persony to odpowiem tak trochę wulgarnie..
NIE PRZEŻYWAJ JAK MAJTKI W KROKU KTÓRE NIE WIEDZĄ POCO SĄ ŚCIĄGANE ... /do seksu czy do srania /...
Zamiast wdawać się w drętwą pyskówkę trzeba było odpowiedzieć na moje pytania i po kłopocie ...a tak masz dodatkową sraczkę...

A pytania wbrew pozorom były zadane na poważnie i nie bezpodstawnie .

Z jednej strony naiwnie prosisz o finansowe wsparcie a z drugiej strony podajesz takie dane o sobie ,że tylko domysły kosmate....

A teraz na dodatek publicznie płaczesz ...i starasz się nas jeszcze nieudolnie obrazić....

Rozwinę tylko jedno moje pytanie dla jasności ...zadania go prze zemnie...

-....jesteś Kobietą czy jeszcze dziewczyną ....
zakładałem ,że jesteś na ucieczce z domu-/ na gigancie /- i desperacko szukasz kasy stad też pytanie o Twoje lata ...Bo walniętym w mózg dzieciakom ni pomagam natomiast dorosłej kobiecie na zakręcie kto wie..
I TYLE W TYM KONKRETNYM TEMACIE Z MOJEJ STRONY

P.s
Oddaję JĄ WAM na pożarcie... A KYSZ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
wiekszosc jak nie wiecej z nas tutaj w norwegi miała kłopoty finansowe wiekszość z nas tutaj wyjechala za pozyczone pieniadzd większość z nas tutaj ma klopoty i nikt nie pisze takich idiotycznych próśb słuchaj ja jadąc do norwegi miałam pozyczone pieniadze bylam po pogrzebie ojca mialam raka dokladnie czwarte stadium i komornika na karku i uwiez mi wiem co to kłopoty finansowe i kłopoty rodzinne i nigdy do nikogo nie poszlam i nie powiedziałam daj mi kase jesli prosiłam to o prace i modlitwe najłatwiej jest w zyciu powiedziec daj
wiesz moja ciocia zawsze mi mówiła takie moze brzydko brzmiące ale bardzo mądre słowa NAWET ABY SIE WYSRAC TRZEBA SIE NAPIAĆ i tak jest w zyciu ale ja mysle ze jeszcze wiele lat nauki przed toba i nauczysz sie o co mozna prosic a o co nie mozna prosic no i jeszcze musisz sie nauczyc jak i kogo prosić bo prosząc np. nas w takim stylu raczej nic z tego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok