Witajcie. Mam 24 lata, dwie cudowe córeczki i dosyć wegetacji w Polsce. Chcę godnie żyć! Chcę uczciwie pracować i być doceniana przez pracodawcę! Od dłuższego czasu wciąż myślę o zamieszkaniu w Norwegii. Przejrzałam wiele stron o tym pięknym kraju i jestem zdecydowana. W Polsce nie trzyma mnie nic- nie mam pracy, mieszkania i perspektyw. Ale tutaj zaczynają się schody. Dlatego piszę do Was i proszę o rady...
Jak znaleźć uczciwego pracodawcę? Jak starać się o pozwolenia na pracę, pobyt itp.
Bardzo proszę o jakieś wskazówki, pomoc... A może w Waszej pracy potrzebują nowych pracowników. Jak zalatwić mieszkanie?
Dodam, że znam język angielski w stopniu komuniaktywnym.
Kurczę miałam tyle do Was pytań, a teraz zapomniałam. W każdym bądź razie z niecierpliwością czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam!
Jak znaleźć uczciwego pracodawcę? Jak starać się o pozwolenia na pracę, pobyt itp.
Bardzo proszę o jakieś wskazówki, pomoc... A może w Waszej pracy potrzebują nowych pracowników. Jak zalatwić mieszkanie?
Dodam, że znam język angielski w stopniu komuniaktywnym.
Kurczę miałam tyle do Was pytań, a teraz zapomniałam. W każdym bądź razie z niecierpliwością czekam na jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam!