Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

okulista - Norwegia

2 Posty

(NiNoSzKaA)
Wiking
Troche pozno, ale moze sie przyda. Prywatna klinika okulistyczna w Oslo, w ktorej przyjmuje polak. Polecam.: www.hanssonsynssenter.no/no/oyelege/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Nawrocki
(Nawroc)
Wiking
hej, mam takie pytanie czy może korzystałaś z tej kliniki? Bo ja wlasnie chcialabym sobie zrobic laserowa korekte wzroku i zastanawialam sie gdzie moge to z robic w norwegii. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Chcę wybrać się na korekcje wzroku w Polsce, z iloma wizytami powinnam się liczyć w tym przypadku? Ile będzie lotów?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
190 Postów
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Byłam w klinice w Krakowie w czwartek na konsultacji a we wtorek już miałam zabieg. Później wizyty kontrolne: dzień po zabiegu, tydzień po zabiegu oraz miesiąc po zabiegu.

Ale wszystko tak naprawdę zależy od:
metody korekcji
gabinetu
od Twojej sytuacji
Daję namiar na gabinet w Krakowie, w którym przeprowadzane są korekcje wzroku voigtklinikaoka.pl/laserowa-korekcja-wzroku/ Najlepiej zapisz się na konsultację, powinni Ci powiedzieć z iloma wizytami powinnaś się liczyć.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok