Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2923 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
no coz...

pan fachurra ma fachowo...wyprany mozg

a czemu upodobal sobie wlasnie psy - to proste

przeciez on sam,to tez taki forumowy,przyslowiowy: pies - na kobiety!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

Widocznie jesteś dosyć bogaty i...

Jednymi słowy ...od nadmiaru dobrobytu ...BOGATYM w DUPACH się POPRZEWRACAŁO...
...CO I WIDAĆ RÓWNIEŻ NA TYM FORUM...

Istniej takie prawdopodobieństwo, że fachurra wygrał w totka i jest bogaty. poza tą możliwością to nie widzę innej. jedna rzecz jakiej nie mają bogaci, to czas. CZAS aby godzinami siedzieć na jakimś paplaku i wypisywać mondrości. Po drugie to bogaci nie chcą uszczęśliwiać świata za czyjeś pieniądze. to domena biedactwa-zabrać innym i dać drugim, aby im ulżyć

Chyba coś ci się pomyliło jasta?

To właśnie ta biedota i ciemna masa,dojona przez tych sprytniejszych, próbuje ratować i uszczęśliwiać świat.
I to właśnie bogaci za nasze pieniądze uczestniczą w takich charytatywnych akcjach.
a bogaty rozdający " swoje "pieniądze na tego typu cele,to naprawdę rzadkość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:

To właśnie ta biedota i ciemna masa,dojona przez tych sprytniejszych, próbuje ratować i uszczęśliwiać świat.
I to właśnie bogaci za nasze pieniądze uczestniczą w takich charytatywnych akcjach.

widzisz retier ja nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych tak popularnych wśród ciemnej masy. pierwsza z nich, to że za wszystkim co złe to stoją bogaci, bądź mojżeszowi. nie uważam również, jak większość Polaków, że jak bogaty, to znaczy, że nakradł. denerwuje mnie tylko kiedy taki przedstawiciel biedoty i ciemnej masy postuluje nakłaść do miski psu, nie zdając sobie sprawy, że aby to zrobić, to trzeba komuś zabrać. ciemna masa święcie jest przekonana, że rząd ma fabrykę pieniędzy i może nadrukować, na wszystko co potrzebne. trzeba mu tylko pokazywać na co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
jasta102 napisał:
retier1 napisał:

widzisz retier ja nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych tak popularnych wśród ciemnej masy. pierwsza z nich, to że za wszystkim co złe to stoją bogaci, bądź mojżeszowi. nie uważam również, jak większość Polaków, że jak bogaty, to znaczy, że nakradł. denerwuje mnie tylko kiedy taki przedstawiciel biedoty i ciemnej masy postuluje nakłaść do miski psu, nie zdając sobie sprawy, że aby to zrobić, to trzeba komuś zabrać. ciemna masa święcie jest przekonana, że rząd ma fabrykę pieniędzy i może nadrukować, na wszystko co potrzebne. trzeba mu tylko pokazywać na co

I tu się różnimy jasta.

"Uczciwie" zarobione pieniądze,te duże pieniądze,to bajki dla głodnych lub fart w życiu
W pewnym momencie zaczynasz się taplać w tym syfie,z którego masz tę kasę.

denerwuje mnie tylko kiedy taki przedstawiciel biedoty i ciemnej masy postuluje nakłaść do miski psu,nie zdając sobie sprawy,że aby to zrobić, to trzeba komuś zabrać.

biedny nie będzie kradł żeby napełnić tę miskę jasta,jest na odwrót i ty dobrze o tym wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:

biedny nie będzie kradł żeby napełnić tę miskę jasta,jest na odwrót i ty dobrze o tym wiesz

tylko, że inne jest pojęcie biedy w bangladeszu, a inne w norge. nad fiordami nędzarz nie musi kraść z psiej miski, a raźniej mu w tłumie z innym dokarmianymi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
Pusta miska, nieważne psa czy człowieka. Bieda, nędza, bezduszność bogatych, chęć niesienia pomocy przez co poniektórych ludzi nigdy nie rozwiążą wszystkich problemów i nieszczęść na tym świecie...
demotywatory.pl/2670221?utm_source=Czytn...amp;utm_campaign=rss
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Ludzie kochani....dajcie sobie już spokój....z tą pustą i pełną miską....
Jeżeli możecie....to pomagajcie Wszystkim......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wilk stepowy napisał:
Ludzie kochani....dajcie sobie już spokój....z tą pustą i pełną miską....
Jeżeli możecie....to pomagajcie Wszystkim......

a czy mamy pomagać również wilczkom, żeby były sprawniejsze i mogły sprawniej zagryzać baranki, kózki, sarenki i to co tam jeszcze się rusza nie za szybko??? bo o ile pamiętam to mondre dlatego zalecają ochronę tego gatunku, aby dokonywał selekcji, czyli zjadania słabszych osobników w innych gatunkach. bo wedle wrażliwych i uczonych w piśmie aktywistów to te słabsze osobniki z danego gatunku to mają być usuwane, aby gatunek zgodnie z teorią Darwina mógł się lepiej rozwijać i w ogóle funkcjonować. wyjątkiem jest oczywiście gatunek ludzki, gdzie trzeba ratować każdego, nawet bez dwóch rąk, nóg, wątroby, nerek, a przeważnie to mózgu. bo to oczywiście dla dobra nas wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
gabriel napisał:

Wyolbrzymiasz ponad potrzebę problem..........................................

................................................GRATULUJĘ TAKIEGO WYBORU...

Masz takie ładne anielskie imię Gabrielu .., wiec Ci odpowiem.

Widzisz.., wszystko jest zalezne od punktu widzenia. Ty masz swój.., ja mam mój.
Zawsze miałem psy i koty.. Dlatego tak bardzo je lubię i nie godzę sie z ich zabijaniem..
Już tu kiedyś napisałem, że rozwiązanie problemu to sterylizacja i traktowanie tych zwierzat jako żyjących istot, a nie zabawek które kupuje się, a potem wyrzuca.. Prędzej znajdę zrozumienie dla tego, kto zabija psa żeby go zjeść, jak dla tego, który zabija i wyrzuca na śmietnik..
Nie chcę być orendownikiem tych, którzy karmią swoje psiaki czy kociaki szyneczką bez tłuszczu, ale jestem za tym, aby na miarę możliwości pomóc przeżyć tym niechcianym zwierzakom które już są.. I robię to.., na miare moich możliwości.. Ludziom i ich dzieciom też pomagam.., na miarę moich możliwości..

Przypuszczam, że nie obejrzałes do końca filmu o gazowaniu psów, który wczoraj tu zamieściłem.. Bo gdybys go obejrzał, to zrozumiałbyś, dlaczego napisałem, że kojarzy mi sie ten film z czasami hitlera (nie, to nie jest błąd..To nazwisko zawsze piszę z małej litery). On też miał dla swoich zwolenników, „logiczne” wyjaśnienie, dlaczego trzeba eliminować tych czy tamtych..

Czy jestem bogaty? To zależy od punktu odniesienia. Ty, jesteś zapewne bogaty w oczach wiekszosci sąsiadów żyjacych z zapomogi socjalnej.. Masz computer, pewnie zagraniczne auto przed blokiem, lepszy telewizor..
Dla bezdomnych i głodnych.., Twoi sasiedzi są bogaci, bo maja ciepłe mieszkania i codziennie talerz zupy na stole..
Dla tych, którzy mieszkaja w willowej dzielnicy Twojego miasta, jestes może biedny..
Wg. tej zasady ja również jestem dla jednych bogaty, a dla innych biedny..

Moje zwierzaki to poniekąd moje dzieci.. Adoptowane.. Daje im dach nad głową, jedzenie, dbam o ich zdrowie, wychowuję je.. Tak. To też moje dzieci.

I na zakończenie..
Dziś popołudniu będę pryskał trucizną rośliny w moim ogródku, bo mi je mszyce zaatakowały..
Wieczorem robimy grilla.. Będą wołowe i wieprzowe steki.. A resztki dostaną nasze czworonogi.
Może nakrzyczą na mnie teraz forumowi wegetarianie ..
I będa mieli rację.
Bo wszystko zależy przecież od punktu widzenia..

A teraz idę się przywitać z ładnymi dziewczynami w innym temacie..

Bye.., bye..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok