Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3256 niezalogowanych)
1381 Post贸w

(wilk stepowy)
Maniak
Dobry wiecz贸r...

Przespa艂am si臋 w tej pustej misce...i wiecie co mi si臋 艣ni艂o ?
Ot贸偶 to...,偶e osoby w ni膮 klikaj膮ce maj膮 racj臋...ale Panladny te偶 ma racj臋...chodzi mi o cierpienie fizyczne...bo cierpienie duchowe,to ju偶 inny temat.
Zaraz kto艣 wyskoczy pewnie z pytaniem...czy jestem te偶 za eutanazj膮 cz艂owieka...tak jestem.
Bo uwa偶am,偶e skr贸cenie cierpie艅 cz艂owieka czy zwierz臋cia...skr贸cenie cierpienia komu艣, kogo si臋 bardzo kocha...jest najwi臋ksz膮 mi艂o艣ci膮...
Natomiast to nie ma nic wsp贸lnego z ofiarowaniem komu艣 pomocy...i tutaj przytocz臋 s艂owa z zamieszczonego wcze艣niej obrazka...

,,Ratuj膮c jednego psa, nie zmienimy 艣wiata...ale 艣wiat zmieni si臋 dla tego jednego psa,,

To tyle...

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(ma艂go艣ka)
Maniak
limetka81 napisa艂:
zwierzeta i dzieci

kilka fotek mojego Wiktorka , gdy by艂 ma艂y , z Maksem i Nuk膮

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Post贸w

(Fachurra)
Maniak
ma艂go艣ka napisa艂:

zwierzeta i dzieci

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl

W temacie..

Moje dzieci..

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1267 Post贸w

(Fachurra)
Maniak
I to oczywi艣cie te偶 podnios臋

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Post贸w

(I.Z.A.)
Maniak
Fachurra napisa艂:
ma艂go艣ka napisa艂:

zwierzeta i dzieci

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl

W temacie..

Moje dzieci..

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

.....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Post贸w

(I.Z.A.)
Maniak
irazibialfa napisa艂:
Fachurra napisa艂:
ma艂go艣ka napisa艂:

zwierzeta i dzieci

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl

W temacie..

Moje dzieci..

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

.....
to m贸j psiak Fachurko ma na imi臋 Hektor ma 5 miesi臋cy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Post贸w

(Fachurra)
Maniak
Dzi艣 rano mia艂em w rubryce Youtube, pt. "Wybrane dla Ciebie" poni偶szy film..
Ci膮gle my艣l臋 o kilku wypowiedziach w tym temacie, kt贸rych autorzy tak bardzo s膮 za likwidacj膮 ps贸w, kt贸rych nikt nie chce.., kt贸rych jest zbyt du偶o.. Mo偶e ten film zmieni pogl膮dy chocia偶 jednego z nich? Jest szokuj膮cy i kto ma mi臋kkie serce, nie powinien go w艂a艣ciwie ogl膮dac. I nie piszcie, 偶e u艣pienie zdrowego psa zastrzykiem to co艣 innego.. Nie.. To te偶 zab贸jstwo..

Mimo woli, kojarzy mi sie ten film z czasami, kiedy kto艣 r贸wnie偶 by艂 zdania, 偶e "jest ich za du偶o"..

艢ciska mnie w gardle kiedy ogl膮dam te dwa filmy.. I p艂acz臋..
I wcale si臋 tego nie wstydz臋..

www.pustamiska.pl
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
Fachurra napisa艂:

Ci膮gle my艣l臋 o kilku wypowiedziach w tym temacie, kt贸rych autorzy tak bardzo s膮 za likwidacj膮 ps贸w, kt贸rych nikt nie chce.., kt贸rych jest zbyt du偶o.. I nie piszcie, 偶e u艣pienie zdrowego psa zastrzykiem to co艣 innego.. Nie.. To te偶 zab贸jstwo..

dalej nie rozumiem, dlaczego co niekt贸rzy przyznaj膮 psu tak膮 wyj膮tkow膮 pozycj臋, wypisuj膮c postulaty dokarmiania ich za zabrane komu艣 innemu w formie podatk贸w pieni膮dze, zajadaj膮c si臋 przy tym nog膮 z kurczaka trzyman膮 w prawej r臋ce i t艂uk膮c gazet膮 trzyman膮 w lewej, chodz膮c膮 nieopodal much臋. cz艂owieku wyjd藕 z siebie, sta艅 obok i zacznij my艣le膰. albo przyznajesz sobie prawo do zabijania i kontroli innych gatunk贸w, albo nie. w obecnym 艣wiecie, 艣rodowisku, trybie 偶ycia cz艂owieka, pies mu jest potrzebny w takim samym stopniu jak i wesz 艂onowa, zwana przez co niekt贸rych mend膮. tak r偶n膮 tylko aktywist贸w ochrony czego艣, ale oczywi艣cie za czyje艣 pieni膮dze
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
Fachurra napisa艂:
Ci膮gle my艣l臋 o kilku wypowiedziach w tym temacie, kt贸rych autorzy tak bardzo s膮 za likwidacj膮 ps贸w, kt贸rych nikt nie chce.., kt贸rych jest zbyt du偶o.. Nie.. To te偶 zab贸jstwo..

Wyolbrzymiasz ponad potrzeb臋 problem...
Widocznie jeste艣 dosy膰 bogaty i z tej przyczyny zatraci艂y si臋 w Tobie podstawowe warto艣ci utrzymania gatunku ...
Z dwojga z艂ego ..lepiej u艣pi膰 niepotrzebnego nikomu psa tak starego jak i szczeniaka ni偶 je w niesko艅czono艣膰 karmi膰 ...a pieni膮dze przekaza膰 na g艂oduj膮ce LUDZKIE DZIECI...
Chocia偶 i temu jestem te偶 przeciwny...
...BO NIKT NIKOGO NIE ZMUSZA艁 DO PRODUKOWANIA NIECHCIANYCH DZIECI...
Niemniej to jednak ...LUDZKIE DZIECKO... a nie psi.../lub inny gatunkowo/ szczeniak...

Skoro jest tak Tobie 偶al tych ps贸w ... to mo偶e i szczur贸w , tych hodowlanych te偶 jest 呕al.../przecie偶 to takie mi艂e zwierzaki . / ich eksterminacja to te偶 MORDERSTWO.../

...PARANOJA....TOTALNA...

呕YDZI nie jedz膮 wieprzowiny , bo to obraza BOSKA ...
MUZU艁MANIE nie jedz膮 czego艣 innego , bo to te偶 obraza Boga i na dodatek Allacha ...
W Indiach s膮 艢WI臉TE KROWY i biada je ruszy膰 bo mo偶e grozi膰 za to prawdziwa cz艂owiecza ...艢MIER膯 ...

By艂 w Polsce czas , 偶e nie jedzono Ko艅skiego mi臋sa , bo to przyjaciel cz艂owieka i czekano ,a偶 ko艅 zdechnie i zakopywano go z godno艣ci膮 ...
A teraz robi膮 pasz臋 ...

LUDZIE ...!!! , w Chinach pies jest zwierz臋ciem hodowlanym , jak u Nas kury , indyki i kr贸liki ...
A jakie by艂y k艂opoty podczas Olimpiady...

Jednymi s艂owy ...od nadmiaru dobrobytu ...BOGATYM w DUPACH si臋 POPRZEWRACA艁O...
...CO I WIDA膯 R脫WNIE呕 NA TYM FORUM...

S膮 i w 艣r贸d Nas tacy , co Swojemu psiemu lub kociemu pupilkowi , daj膮 lepsze jedzenie codziennie , ni偶 nie jeden w moim bloku CZ艁OWIEK ma na talerzu w niedziel臋 ...

GDZIE TU LOGIKA ...
I jeszcze por贸wnywanie usypiania ps贸w , do obozu koncentracyjnego...

TYM SAMYM FACHURA TWOJE DZIECKO , JEST PRZEZ CIEBIE POSTAWIONE NA R脫WNI Z PSEM I KOTEM...

...GRATULUJ臉 TAKIEGO WYBORU...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Post贸w

(jasta102)
Maniak
gabriel napisa艂:

Widocznie jeste艣 dosy膰 bogaty i...

Jednymi s艂owy ...od nadmiaru dobrobytu ...BOGATYM w DUPACH si臋 POPRZEWRACA艁O...
...CO I WIDA膯 R脫WNIE呕 NA TYM FORUM...

Istniej takie prawdopodobie艅stwo, 偶e fachurra wygra艂 w totka i jest bogaty. poza t膮 mo偶liwo艣ci膮 to nie widz臋 innej. jedna rzecz jakiej nie maj膮 bogaci, to czas. CZAS aby godzinami siedzie膰 na jakim艣 paplaku i wypisywa膰 mondro艣ci. Po drugie to bogaci nie chc膮 uszcz臋艣liwia膰 艣wiata za czyje艣 pieni膮dze. to domena biedactwa-zabra膰 innym i da膰 drugim, aby im ul偶y膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok