Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2922 niezalogowanych)
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
...a propos kompromitacji

to w tej chwili najbardziej kompromitujesz sie ty,fachurro (zreszta nie tylko w tym watku)

ci sponsorzu czy firmy,o ktorych piszesz,uczestnicza w takich akcjach nie po to zeby komukolwiek pomagac,ale po to zeby wypromowac siebie,przyciagnac sponsorow i...zarobic

a jesli zapomniales to przypomne,ze pomoc jest bezinterersowna - wszystko inne to biznes!

poza tym,ci ktorza chca na prawde pomoc,tym skad/inad faktycznie pokrzywdzonym zwierzeta,powinni dazyc do tego,aby wszystkie tzw. schroniska jak najszybciej zlikwidowac,przebywajace w nich zwierzeta uspic,a w konsekwencji przywrocic do lask,instytucje chycla...

oczywiscie to tylko utopia,bo zawsze znajda sie tacy,ktorzy beda sie chcieli wypromowac na krzywdzie innych...

Przeczytałem.
I odpowiadam:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Co do inteligencji niektórych tutaj to bym się sprzeczała...
-Spnsorzy przyciągający sponsorów?
-żebranina?
-Zachęcanie troche większą część narodu do podjęcia wysiłku pracy a nie kombinowanie?
I ten tekst panaładnegozrodziną, po tych filmikach Fachurry...
Co za bezwzględność i bezmyślność
Ja to jestem za uśpieniem idiotów
Tu nie ma już nadziei
Bo te puste miski da się jeszcze napełnić,
w przeciwieństwie do pustych móżdżków...

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fachurra napisał:
panladnyzrodzina napisał:
...a propos kompromitacji

to w tej chwili najbardziej kompromitujesz sie ty,fachurro (zreszta nie tylko w tym watku)

ci sponsorzu czy firmy,o ktorych piszesz,uczestnicza w takich akcjach nie po to zeby komukolwiek pomagac,ale po to zeby wypromowac siebie,przyciagnac sponsorow i...zarobic

a jesli zapomniales to przypomne,ze pomoc jest bezinterersowna - wszystko inne to biznes!

poza tym,ci ktorza chca na prawde pomoc,tym skad/inad faktycznie pokrzywdzonym zwierzeta,powinni dazyc do tego,aby wszystkie tzw. schroniska jak najszybciej zlikwidowac,przebywajace w nich zwierzeta uspic,a w konsekwencji przywrocic do lask,instytucje chycla...

oczywiscie to tylko utopia,bo zawsze znajda sie tacy,ktorzy beda sie chcieli wypromowac na krzywdzie innych...

Przeczytałem.
I odpowiadam:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

www.pustamiska.pl
www.pajacyk.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
wilk stepowy napisał:
Dzień dobry...a raczej niedobry...

Po przeczytaniu tematu ,,Pusta miska,,....po obejrzeniu filmów...dzisiaj nie jestem w stanie wypowiedzieć ani jednego słowa....biorę wolne...zamykam się z głową w pustej misce....

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Dla rozluźnienia atmosfery , wstawię dowcip skopiowany 1:1, z tej strony: www.dowcipy24.pl/dowcipy-o-zwierzetach.html?start=30

"Weterynarz dzwoni do Kowalskiej: - Jest tu u mnie pani mąż z psem i prosi o uśpienie. Zgadza się pani na to?

- Oczywiście, psa może pan potem puścić wolno - zna drogę do domu."

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
małgośka napisał:

.. i to jest wlasnie trafny komentarz.. PZDR..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
A teraz przedstawie tu mojego przyjaciela Pana Maxa

Pochodzi właśnie ze schroniska Son Reus, które widać w zamieszczonych przeze mnie filmach.

W tym to państwowym schronisku, zabija sie co roku średnio ok. 3500 psów. Kotów nawet nie liczą..
Drugie tyle ratują ludzie dobrej woli, biorąc je do domów bądź też organizując wyjazdy do innych krajów.
Mordowanie tych niewinnych stworzeń nie rozwiązuje problemu bezdomności.. Ludzie powinni zrozumieć, że pies czy kot to nie zabawka którą się utylizuje kiedy przestaje być atrakcyjna..

Mój przyjaciel, Pan Max jest od 5 lat szczęśliwym psem

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok