Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2924 niezalogowanych)
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Mój komentarz , czyli filmik , nie był atakiem na osobę , odnosił się do odpowiedzi Fachurry na poprzedni post , tak mi się po prostu skojarzyło .

Jest dużo prawdy w tym co piszecie , o sytuacji w schroniskach itd . Nie ma to jednak wpływu na to , że chcę pomagać , włączam się w różne akcje, o ile mam możliwość pomagam też w inny sposób, ale to nie miejsce na takie "zwierzenia" . Będę to robić i nie ma znaczenia , czy ktoś mnie nazwie żebraczką czy jeszcze jakoś inaczej .

Pozdrawiam

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Małgośka, mam nadzieję, że bierzesz również udział w ratowaniu innych stworzeń Bożych jak myszki, szczurki, komarki, muszki, czy też weszki łonowe, bo nie ma i nie może być podziału na lepszych i gorszych. Już nawet nie pytam, czy jesteś wegetarianką, i czy dodajesz tłuszczu do kiszonej kapusty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Fachurra napisał:

Rzadko się wtrącam do tutejszych dyskusji..

Wlasnie dlatego..

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No to moze ktos napelni moja miske? Najlepiej wolowina mi pasuje.
www.hilton.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
Już nawet nie pytam, czy jesteś wegetarianką, i czy dodajesz tłuszczu do kiszonej kapusty
..."Jasta102"....jazda... stąd...

Można być wegetarianinem i dodawać tłuszcze nie tylko do rzeczonej... fafusty... ale do wszystkiego , będąc w zgodzie z zasadami wegetarianizmu...

Człowieku...jak chcesz Komuś przywalić , to najpierw przestudiuj dane znaczenie ... lub nazwę , na chociażby wyśmiewanym przez co poniektórych , portalu..."Bracie Google" ....

Bo inaczej , Sam Siebie ośmieszasz...

Rodzina ...tłuszczy... jest rozbudowana i poza tłuszczami zwierzęcymi , są również tłuszcze roślinne , oraz Tłuszcze syntetyczne...
Które to spożywamy ze smakiem nie wiedząc nieraz jak powstały...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
panladnyzrodzina napisał:

p/s:
a tobie limetka,gratuluje porownania dzieci do psow!
szczegolnie w kontekscie,ze jestes teraz w ciazy...[/quote]

od mojej ciąży wara a co do porównania to nie widzę nic w nim złego uważam to za prawdę gdyż cała reszta oprócz właśnie dzieci i zwierząt kocha za coś. poza tym jak ktoś nie chce pomagać niech tego nie robi... nikogo tu nie zmuszam... ale prawda jest taka że udzielam się również na innych forach i tam nikt nie ma potrzeby obrzucać się błotem jak trzeba pomóc - są to ludzie żyjący w kraju a nie poza granicami - ja z tego wniosek wyciągam taki że im człowiek ma mniej tym bardziej ma wielkie serce a jak ma dużo to tylko gębą umie kłapać.
tylko nie piszcie mi żebym się udzielała na tych innych forach a nie tutaj to mnie nikt nie będzie irytował bo te gadki to są takie stare że aż nudne.
pozdrawiam ciepło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
Już nawet nie pytam, czy jesteś wegetarianką, i czy dodajesz tłuszczu do kiszonej kapusty
..."Jasta102"....jazda... stąd...

Można być wegetarianinem i dodawać tłuszcze nie tylko do rzeczonej... fafusty... ale do wszystkiego , będąc w zgodzie z zasadami wegetarianizmu...

Człowieku...jak chcesz Komuś przywalić , to najpierw przestudiuj dane znaczenie ... lub nazwę , na chociażby wyśmiewanym przez co poniektórych , portalu..."Bracie Google" ....

Bo inaczej , Sam Siebie ośmieszasz...

Rodzina ...tłuszczy... jest rozbudowana i poza tłuszczami zwierzęcymi , są również tłuszcze roślinne , oraz Tłuszcze syntetyczne...
Które to spożywamy ze smakiem nie wiedząc nieraz jak powstały...

Gabryelu ja wiem, że jesteś laktowegetarianinem
Laktowegetarianizm – popularna odmiana wegetarianizmu, polegająca na wyłączeniu z jadłospisu jajek. Laktowegetarianie dopuszczają jednak spożywanie mleka i jego przetworów.
Jajców nie można jeść, można je tylko lizać, jak się ma za dużo wolnego czasu, podobnie jak to robią pieski i kotki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
"flejm" pierwsza klasa, oby trwał jak najdłużej bo i liczba odświeżeń rośnie...........
Dyskusja na poziomie i nie schodzi na psy ......zaraz chyba jednak o psach tu już nikt nie pisze....... flame war:

www.collegehumor.com/video:1907543
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok