Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Don Andreas Rafał O Adrian Tutak piotr lubocki gregory2804 Jarekk122 lukasz119 Bartosz Jabłoński (4153 niezalogowanych)
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Jestes zenujaca nie bede sie wdawala z Toba w taka pyskowke bo sama sie juz zaprezentowalas i nie musze nic dodac ,kremow jeszcze nie potrzebuje ,ale Tobie radze znalesc jakiegos faceta ,zeby CI dogodzil ,to sie uspokoisz ......i zmien zdjecie bo naprawde kiepsko wygladasz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja nie twierdze , że znam tak prawo . Napisałam jedynie , że istnieje taka możliwość . Dzięki takiej możliwości , wielu polaków kupuje okazyjnie ,tanie auta na PL blachach . Jeżdżą nimi tak długo jak mogą a potem sprzedają .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Do Almy78 może źle sformułowałem zdanie. Chodzi mi o to, że trzeba swoją myśl dokończyć lup podać najważniejsze wiadomości na dany temat. Ponieważ wiele osób może to źle zrozumieć. Bo później wychodzi jak np. z umowami w których najważniejsze zasady są pisane drobnym druczkiem, a wiele osób nie zwraca na nie uwagi i później wychodzą z tego kłopoty i problemy. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
SUZII napisał:
Jestes zenujaca nie bede sie wdawala z Toba w taka pyskowke bo sama sie juz zaprezentowalas i nie musze nic dodac ,kremow jeszcze nie potrzebuje ,ale Tobie radze znalesc jakiegos faceta ,zeby CI dogodzil ,to sie uspokoisz ......i zmien zdjecie bo naprawde kiepsko wygladasz....
To sie nie wdawaj i nie zaglądaj mi w majtki, ok? Ja tobie nie zaglądam. Skąd mozesz wiedziec, czy ktos mi dogadza czy nie. A co do mojego zdjecia, to nie ty decydujesz jakie bedzie
Wiem, zdaje sobie sprawe, ze kiepsko wyglądam... nie wiem co bedzie, kiedy bede w twoim wieku... Hahahahahahahahahahhaa
Ps. tez "radze" tobie, zajrzeć do słownika ortograficznego oraz poćwiczyc interpunkcję I nie musisz pisac zaimków dużą literą, to nie listy Suzii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
TY naprwde masz cos nie tak pod ta kopula....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
SUZII napisał:
TY naprwde masz cos nie tak pod ta kopula....
Tak mam. Sprawny i bardzo pofalowany mózg - w przeciwieństwie do niektórych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Kobitki czyżby szykowało się następne starcie w stylu dowolnym,jak myślisz Hilton,twoi fani będą stawiać dalej na ciebie?Twój przeciwnik jest dla mnie nieznany .Jak by co stawiam na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hahahaha, nie wiedziałam, ze mam fanklub Kisiel odpada, moga byc sztuki walki wschodnie, lub słowne potyczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
P & B .
(pawello)
Początkujący
Zaczelo sie od --sprzedam auto-- a skonczylko jak zawsze ja taki ty taki ja to ty tamto .Smutne to...Dajcie spokoj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Nie znam twioch możliwości w walkach wschodu ale słowne zdążyłem już poznać,także według mnie masz100% wygranej kieszeni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok