Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6105 niezalogowanych)
3 Posty
asia asia
(asia21)
Wiking
Oni raczej nic nie rozumieją! Mają swoje racje poglądy i myślą że mają prawo wszystkich obrażać a to jest zniesławienie panowie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
I ostatnia sprawa od udowadniania tego czy ktoś jest winny czy nie są SĄDY A NIE WY! ZROZUMCIE TO WRESZCIE !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ellen napisał:
Zgadzam sie w 100%

Fazi = Kretyn

Gabriel = Pajac jakich malo?

Hilton = Worek na sperme

Pomylilas sie, ja wypluwam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Różowa dupa napisał:
Ale z tym gabrielem to strzał w 10 czytając jego posty .... Z innymi nie będę już na ten temat dyskutował bo są poniżej dna a z szambem i klakierami nie dyskutuję za długo... bo szkoda mojego owłosienia a puki co mam jeszcze bujne i chciałbym aby takie nadal zostało...

Co do Ciebie ..".Różowa dupa " mniemałem ,że jesteś jednak ponad ten KLAKIERSKI i NIEDOUCZONY motłoch...

....POMYLIŁEM SIĘ....bywa...

TAK jest to strzał w dziesiątkę i to w samo centrum bez żadnych uchybień dziesięć razy pod rząd ....

Zgadza się JA jestem CHŁOP / i to z bogatych chłopów.... nie jakiś tam poślednich.../ ZE ŚLĄSKA ... TU SIĘ URODZIŁEM jednak trafiłem TU w kokoszku....
Szkopuł tylko w tym ,że ze ŚLĄSKA DOLNEGO....

A Moi Rodzice być może faktycznie robili to o co są przez Was posądzani ...

Bo w jakiż to inny sposób załatwili by sobie WAGON z Kresów a dokładnie ze Stanisławowa do UKOCHANEGO... UMIŁOWANEGO...
ŚLĄSKA .....

Tylko znowu szkopuł ....moi przyszli rodzice w czasie II Wojny Św. i wywózek na Ziemie Odzyskane byli dorastającą młodzieżą...i jechali tutaj ale z moimi dziadkami...

Jednak niech Tam ....

KIJ MA ZAWSZE DWA KOŃCE i pewnie tym drugim oberwałem...

Jednak skoro zostałem nazwany po imieniu ...czyli KONFIDENTEM...
To od przyszłego poniedziałku zabieram się za robotę /teraz jeszcze mam wakacje/ i Udowodnię WAM a w Szczegóilności niejakiemu Panu TOBIASZOWI MUSIELAK--/o ile to nazwisko jest oczywiście prawdziwe/-- czy To co pisze o swojej działalności jest legalne na terenie SZWECJI....

Niektórzy to mają parszywe szczęście ....chcą pomagać usłużnie innym biednym rodakom a tu takie KANALIE im brużdżą .....

CO ZA PARŚZIYWYJ ŚWIAT.... JOB TWOJU MAĆ..

P.s
Jak chcecie komuś przysrać to zanim coś napiszecie to przeczytajcie trochę ociupinkę HISTORII o II WOJNIE ŚWIATOWEJ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
gabrielu masz poważne problemy w czytaniu ze zrozumieniem żal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
Ale z tym gabrielem to strzał w 10 czytając jego posty to naprawdę jest Konfident myślę że to nie jest zbieg okoliczności co do faziego to nie wiedziałam że podbija numery i kradnie samochody trzeba to nagłośnić na innych forach żeby ludzie uważali na niego!i wystrzegali się takich złodzieji!!!
fazi-zjodziej
gabriel-komfitura
i jak się teraz czujecie następny temat jaki się pojawi to
1.czy użytkownik fazi kradnie samochody
2.czy użytkownik gabriel jest konfidentem
W KOŃCU TO FORUM I KAŻDY MA PRAWO SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA WASZ TEMAT CO NIE?!
I TERAZ CHŁOPAKI JAK TO LECI DAL;EJ KTOŚ WEJDZIE NA FORUM CZEGOŚ NIE DO CZYTA PRZEKAŻE T INFORMACJE DALEJ POCZTĄ PANTOFLOWĄ CO JAK WIECIE W NORWEGI DZIAŁA TO BARDZO SZYBKO KTOŚ NASTĘPNY PRZEKRĘCI I
FAZI MIMO ŻE JESTEŚ NIE WINNY ZOSTAJESZ ZŁODZIEJEM A TY GABRIELU KONFIDENTEM I JAK POCZUJECIE NA WŁASNEJ SKÓRZE TO ZROZUMIECIE JAK TO JEST KOGOŚ BEZPODSTAWNIE OSKARŻAĆ!!!!!!!!
I ostatnia sprawa od udowadniania tego czy ktoś jest winny czy nie są SĄDY A NIE WY! ZROZUMCIE TO WRESZCIE !!!!
gabrielu sprubuj przeczytać to co napisałam jeszcze raz albo dwa a jak masz problemy ze wzrokiem to czytaj pod lupo albo idz do okulisty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
asia21 napisał:

Teraz zaczynasz mnie obrażać ponieważ nie pacze na to z boku gdyż sama podejmuje współprace z panem Tobiaszem!!!!

Przepraszam ...
Wcześniej nie zauważyłem tego postu....

OCZY KRWIĄ mi CZARNĄ TRÓISTĄ ZASZŁY....

ODPOWIEM TOBIE TAK...

...ZAŁATWIANIE KOMUŚ PRACY ODPŁATNIE JEST PRZESTĘPSTWEM....

JEŻELI BYŁO BY INACZEJ TO DLACZEGO NA WSZYSTKICH FORACH O NORWEGI TAKIE OGŁASZANIE JEST ZABRONIONE...???
I DLATEGO WŁAŚNIE między innymi niejaki Pan Tobiasz Musielak się tam nie ogłasza..

ŻADNA...podkreślam jeszcze raz ŻADNA firma pośrednictwa pracy LEGALNA nie bierze od pracownika pieniędzy za załatwienie pracy ...
TE PIENIĄDZE pośrednik legalny otrzymuje od FIRMY do której pracownik trafia ....pisałem to już przecież wyżej...

NATOMIAST JAK TY SAMA POSTĄPISZ TO JUŻ JEST TWÓJ BIZNES...

JESTEŚ OSOBĄ DOROSŁĄ

DZIĘKUJĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
czy ty "człowieku" jestes ograniczony????

kolejny braz pisze ,oplata nie jest za znalezienie pracy. i kurwa spoleczniaku,konfidencie donies na mnie.tylko sie osmieszysz. nazwisko jest prawdziwe w przeciwienstwie do ciebie sie go nie wstydze bo nie mam czego. moija rodzina nie wspolpracowala z okupantem albo jak sam przyznales z bandami upa dokonujacych pogromow np na wolyniu

i jeszcze raz powtarzam: znajdz choc jedna osobe ktore byla niezadowolona albo zamiast w tej swojej zgryzocie onanizowac sie przed ekranem czytajac co sam splodziles na tym forum pomoz bezinteresownie choc kilku osobom w znalezieniu pracy,mieszkania i zalatwieniu wszystkich formalnosci.
i nawet jezeli to co robie byloby nielegalna(nie jest.dzis sie upewnilem u osoby obeznanej) to nie byloby to wykroczenie podlegalacym sciganiu z urzedu. tak wiec odpierdol sie ode mnie smieszny czlowieczku . dla mnie po tym co piszesz jestes zwykla gnida. neptka.najnizsza forma zycia jaka istnieje. a gdybys mial brata blizniaka to przy urodzeniu zezarlby go kot,ale ciebie by sie brzydzil.

a teraz internetowy cwaniaku rob sobie co chcesz. zglaszaj to gdzie chcesz.opinie wystawiles sobie sam. jestes nikt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
i jeszcze jedno. nie zajmuje sie na codzien udzielaniem na forach dlatego dopiero teraz zobaczylem ze mam jakies wiadomosc. napisalo do mnie 14 osob. wszystkie wiadomosci byly w podobnym tobie i juz wiem jedno "grupa grzymajaca wladze"na tym forum jestescie w mniejszosci a ludzie ktorzy sa tu dluzej wiedza jedno: dyskusja z wami nie ma sensu,macie sie za alfy i omegi,uwazacie sie za lepszych. i ciekawe spostrzezenie :w wiekszosci tych wiadomosci bylo stwierdzenie "leczenie wlasnych kompleksow"lub" dowartosciowanie sie na forum"

mi by to dalo do myslenia,ale dla Was to pewnie zaden argument. do niedawna bylem przekonany ze fora dyskusyjne sa po to zeby dyskutowac,a nie obmawiac,obrazac,pomawiac,wysmiewac innych.

a moze skoro wieksza dmnia przed monitorem spedzacie to juz czas zapoznac sie z NETYKIETA.

choc pewnie Wy wiecie wszystko i tak lepiej.

pozdrawiam normalnych,dziekuje za kazda wiadomosc i cieple slowa oraz wyjasnienie mi jakie to forum.i tylko mysle ze kilkudziesieciu czy kiluset normalnych i faktycznie wartosciowych(nie dlatego ze sami tak twierdza)uzytkownikow nie moze dac sie zakrzyczes kilku samozwanczym omnibusom. wlasnie przez takie zachowanie jak tych ktorzy mysla ze sa lepsi(czyzby w dziecinstwie brak akceptacji?) sprawia ,ze my Polacy(pomimo szwedzkiego paszportu jestem Polakiem) mamy taka a nie inna opinie. jest to przykre i krzywdzace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
JEST TU PARE LUDZI KTURZY MYSLĄ ZE TE FORUM JEST TYLKO DLA NICH I ICH SPRZECZANIA SIE I PUBLICZNEGO WYZYWANIA.WEZCIE SIE STUKNIJCIE W TE SWOJE PUSTE GLOWY ,NIEMACIE NA CZYM INNYM SIE WYRZYC TYLKO PUBLICZNIE WYZYWAC NIEMACIE INNYCH TEMATOW DO PISANIA,LUDZIE WCHODZĄ NA TE FORUM BO CHCA COS CIEKAWEGO SIE DOWIEDZIEC A NIE KTO Z WAS JEST MĄDRZEJSZY,JEST TU PAREW OSOB KTURE POWINNY SIE UMOWIC W REALU I W MORDE SOBIE DAC ATU NIE JEST MIEJSCE NA WULGARNE OBRAŻANIE.tylko zaraz niech ktos sie mądry nieznajdzie i niepoprawia moich bledow bo tez widze tu duzo nauczycieli j,polskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok