Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6118 niezalogowanych)
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
witam. poniewaz dostalem linka do tego forum i tematu na swoj temat dlatego odpisuje. mam nadzieje ze osoby ktore wypisuja nieprawdziwe informacje na moj temat biora odpowiedzialnosc za swoje slowa i wiedza jak nazywa sie wypisywanie szkalujacych i nieprawdziwych informacji na czyjs temat. nie jestem zakompleksionym i zapryszczonym szczurkiem ,ktory anonimowo oczernia innych dlatego kilka zdan aby sprostowac stek bzdur w tym temacie. jedyna prawdziwa informacja na moj temat to moje imie i nazwisko a pozostale to hmmm no coz "polskie piekielko"

po pierwsze nie mieszkam i nigdy nie mieszkalem w Norwegii. od prawie 10 lat przebywam na stale w szwecji.
po drugie kazdy kto byl zainteresowany i dostal maila informacyjnego ode mnie wie ze praca ktora zalatwiam jest calkowicie legalna,bez posrednikow oraz ze nie korzystam z ofert zamieszczanych przez Polakow
po trzecie i to chyba najwazniejsze nigdy, powtarzam NIGDY!!!! od nikogo nie bralem zadnych pieniedzy za moje uslugi przed podjeciem pracy ,a nawet czesto tz. "prowizje" biore w ciagu mieisaca od podjecia pracy, poniewaz zdaje sobie sprawe ze osoba ktora wyjezdza do pracy moze miec ograniczone srodki finansowe.
i po czwarte osoby ktoire zdecydowaly sie na wspolprace ze mna jezeli nie straca pracy z wlasnej winy9np. po 2 miesiacach pracodawca ze wzgledu na sytuacje ekonomiczna bedzie szukal oszczednosci i zwolni kogos) to przez piersze pol roku moga liczyc na bezplatna pomoc w znalezieniu nowego miejsca pracy.

dlatego na zarzuty ktore sie pojawily w dodatku od osob z ktorymi nigdy nie mialem nic wspolnego prosze przedstawic dowody,bo w tej chwili wyglada to na zachowanie kundla gryzacego po kostach. na sprostowanie a tym bardziej przeprosiny nie licze gdyz same bzdury ktore niektorzy tu wypisywali swiadcza o klasie a raczej jej braku.

mam nadzieje ze w poszukiwaniu pracy jestescie rownie kreatywni. a to co zrobiliscie jest kolejnym dowodem na to ze na emigracji od "rodakow" lepiej trzymac sie z daleka

ps. dziekuje Pani ktora przyslala mi linka z tymi "rewelacjami" na moj temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tmtobiasz napisał:
witam. poniewaz dostalem linka do tego forum i tematu na swoj temat dlatego odpisuje. mam nadzieje ze osoby ktore wypisuja nieprawdziwe informacje na moj temat biora odpowiedzialnosc za swoje slowa i wiedza jak nazywa sie wypisywanie szkalujacych i nieprawdziwych informacji na czyjs temat. nie jestem zakompleksionym i zapryszczonym szczurkiem ,ktory anonimowo oczernia innych dlatego kilka zdan aby sprostowac stek bzdur w tym temacie. jedyna prawdziwa informacja na moj temat to moje imie i nazwisko a pozostale to hmmm no coz "polskie piekielko"

po pierwsze nie mieszkam i nigdy nie mieszkalem w Norwegii. od prawie 10 lat przebywam na stale w szwecji.
po drugie kazdy kto byl zainteresowany i dostal maila informacyjnego ode mnie wie ze praca ktora zalatwiam jest calkowicie legalna,bez posrednikow oraz ze nie korzystam z ofert zamieszczanych przez Polakow
po trzecie i to chyba najwazniejsze nigdy, powtarzam NIGDY!!!! od nikogo nie bralem zadnych pieniedzy za moje uslugi przed podjeciem pracy ,a nawet czesto tz. "prowizje" biore w ciagu mieisaca od podjecia pracy, poniewaz zdaje sobie sprawe ze osoba ktora wyjezdza do pracy moze miec ograniczone srodki finansowe.
i po czwarte osoby ktoire zdecydowaly sie na wspolprace ze mna jezeli nie straca pracy z wlasnej winy9np. po 2 miesiacach pracodawca ze wzgledu na sytuacje ekonomiczna bedzie szukal oszczednosci i zwolni kogos) to przez piersze pol roku moga liczyc na bezplatna pomoc w znalezieniu nowego miejsca pracy.

dlatego na zarzuty ktore sie pojawily w dodatku od osob z ktorymi nigdy nie mialem nic wspolnego prosze przedstawic dowody,bo w tej chwili wyglada to na zachowanie kundla gryzacego po kostach. na sprostowanie a tym bardziej przeprosiny nie licze gdyz same bzdury ktore niektorzy tu wypisywali swiadcza o klasie a raczej jej braku.

mam nadzieje ze w poszukiwaniu pracy jestescie rownie kreatywni. a to co zrobiliscie jest kolejnym dowodem na to ze na emigracji od "rodakow" lepiej trzymac sie z daleka

ps. dziekuje Pani ktora przyslala mi linka z tymi "rewelacjami" na moj temat

A DLACZEGO TA PANI NIE PRZYSŁALA CI LINKA JAK "WLEW" CIE SZUKAL? POZA TYM NIKT NIE MA PEWNOSCI ZE TY TO TY, TO JEST TYLKO FORUM....POZDRAWIAM.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
poniewaz ja tez zabralem glos w tym poscie wiec Pana wypowiedz tez sie mnie dotyczy. Mysle i uwazam ze cala Pana post byl niepotrzebny,osobiscie dla mnie wystarczyloby gdyby Pan podal jak pana firma sie nazywa,gdzie sie miesci oraz numer wpisu do ewidencji firm(czy jak to sie tam nazywa w szwecji) i to zamkneloby szczekajace kundle(cytat). Na dzien dzisiejszy Panska wypowiedz jest tylko odszczekiwanien na nasze szczekanie. Przeciez moze Pan smialo sie tutaj zareklamowac i dopomoc wielu naszym rodakom. Z Powazaniem Dariusz Fabisiak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również uważam , iż powinien Pan umieścić reklamę swojej firmy na tym forum , podając oczywiście wszelkie namiary na siebie . Myślę ,że wtedy takie historie nie będą miały miejsca .Ja śledzę ten wątek od samego początku i nie zauważyłam , aby założyciel tego wątku Pana szkalował . Reszta , to czyste spekulacje , zapewne spowodowane braku info . na temat Pańskiej firmy . Pozdrawiam

Anna Szlag
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
nie wiem jakie standardy obowiazuja na tym forum,ale normalnie to chyba mi powinno sie udowodnic wine a nie jak mam udowadniac ze nie jestem wielbladem. Pani powyżel napisalem ,ze w tym watku nie zostalem obrazony ani oczerniony. Czy dla Pani to ze ktoś napisal o mnie"lewy""kuty""wzial kase ale pracy nie zalatwil" sa w porzadku? wedlug mnie nie.wiec jeszcze raz napisze prosze o dowody mojej niby nieuczciwosci. chyba ,ze piszacy na tym forum wyznaja zasade " na forum napisze co sobie wymysle albo gdzies uslysze,bo przed komputerem nie dadza mi w ryja"

uwazam ,ze nieuczciwych nalezy opisywac i ostrzegac przed takimi osobami,ale nie mozna stworzyc sobie historii o kims w dodatku nie znajac tego kogos i jechac po nim jak po dzikiej swini.

czy jezeli napisallbym na tym forum z imienia i nazwiska ze uzytkownik X wykorzystuje malych chlopcow albo uzytkowniczka Y sprzedaje swoje ciala za puszke pasztetu to byloby ok?rozumiem Fazi ,ze jak o Tobie sobie cos wymysle to nie bedziesz mial pretensji tylko bedziesz Ty udowadnial ,ze ja klamie?
dlaczego to ja mam przedstawiac dowody swojej niewinnosci. czy jak za tydzien ktos napisze ze kradniesz w sklepach,Twoj pracodawca sie o tym dowie ,zwoli Cie tez bedziesz taki wyrozumialy ? i bedziesz przedstawial dowody sojej niewinnosci czy raczej zadal dowodow ze faktycznie kradniesz.?

Hilton napisal ze niby autor tego tematu mnie szukal.hmmm chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. jego pytanie bylo czy ktos mnie zna,w sensie osob ktore korzystaly z moich uslug. a teraz zamiasz pokazac odrobine klasy i przyzwoitosci napisac " ponioslo mnie .przepraszam" wymyslil sobie tekst " nikt nie wie ,ze ty to ty". wiec posluchaj w ogole bym tu sie nie logowal,ani naq zadne inne forum gdyby nie to ze miedzy innymi Ty wycierales sobie buty moim nazwiskiem. ktorego w przeciwienstwoe to Ciebie sie nie wstydze ,bo nie ukrywam sie tylko za nickiem. przez Twoj wpis minium dwie osoby zrezygnowaly ze wspolpracy ze mna przez co ponioslem straty finansowe,ale przede wszystkim straty moralne ,ktore w co pewnie ciezko Ci bedzie uwierzyc nie da sie przeliczyc na zadne dobra materialne. to chyba ze dla kogos pojecie honor jest calkowicie obce.

i na koniec: nie wiem jakie macie poglady,ale chyba bardzo zblizone do pewnych blizniakow z Polski,bo to gdzie ja sie oglaszam iczy reklamuje swoje uslugi jest moja sprawa i nikt nie moze mi narzucac co mam robic. nigdy nikogo nie oszukalem ,wiec powtarzam to nie ja mam udowadniac swoja niewinnosc tylko jezeli ktos cos sugeruje albo wrecz twierdzi powinien to udowodnic lub umiescic sprostowanie.w przeciwnym razie na takie zachowania jest paragraf ,a w dzisiejszych czasach internet nie daje 100% anonimowosci.

Dlatego pisze teraz do uzytkownika Hilton: w swoim poscie twierdzisz ze wzialem od kogos pieniadze i nie zalatwilem pracy. prosze o przedstawienie konkretow:kiedy?ile? od kogo? jezeli ktos placi za moja usluge robi to przelewem(nigdy nie bralem gotowki i to jest zapisane w umowie) dlatego osoba "niby oszukana" powinna miec polecenie przelewu.

Pani ktora przeslala mi linka z tym tematem,chciala skorzystaxc z moich uslug i zwyczajnie sie wystraszyla.dopiero po rozmowie i wyjasnieniu ,ze ja zadnych pieniedzy nigdy nie biore z gory byla bardzo zdziwiona i powiedziala mi ze miedzy innymi TY twierdzisz ,ze kogos oszukalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tmtobiasz napisał:

Hilton napisal ze niby autor tego tematu mnie szukal.hmmm chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. jego pytanie bylo czy ktos mnie zna,w sensie osob ktore korzystaly z moich uslug. a teraz zamiasz pokazac odrobine klasy i przyzwoitosci napisac " ponioslo mnie .przepraszam" wymyslil sobie tekst " nikt nie wie ,ze ty to ty". wiec posluchaj w ogole bym tu sie nie logowal,ani naq zadne inne forum gdyby nie to ze miedzy innymi Ty wycierales sobie buty moim nazwiskiem. ktorego w przeciwienstwoe to Ciebie sie nie wstydze ,bo nie ukrywam sie tylko za nickiem. przez Twoj wpis minium dwie osoby zrezygnowaly ze wspolpracy ze mna przez co ponioslem straty finansowe,ale przede wszystkim straty moralne ,ktore w co pewnie ciezko Ci bedzie uwierzyc nie da sie przeliczyc na zadne dobra materialne. to chyba ze dla kogos pojecie honor jest calkowicie obce.

Dlatego pisze teraz do uzytkownika Hilton: w swoim poscie twierdzisz ze wzialem od kogos pieniadze i nie zalatwilem pracy. prosze o przedstawienie konkretow:kiedy?ile? od kogo? jezeli ktos placi za moja usluge robi to przelewem(nigdy nie bralem gotowki i to jest zapisane w umowie) dlatego osoba "niby oszukana" powinna miec polecenie przelewu.

Pani ktora przeslala mi linka z tym tematem,chciala skorzystaxc z moich uslug i zwyczajnie sie wystraszyla.dopiero po rozmowie i wyjasnieniu ,ze ja zadnych pieniedzy nigdy nie biore z gory byla bardzo zdziwiona i powiedziala mi ze miedzy innymi TY twierdzisz ,ze kogos oszukalem.

Buhahahaha. Ja mam ciebie przepraszac? Ze mnie niby poniosło?? Ze poniosłeś straty finansowe??? CZłowieku, a co mnie to obchodzi?
Poddajesz w wątpliwiosc moja umiejatność czytania i rozumienia czytanego tekstu?? Ja sie tobie nie mam z czego tłumaczyc i nie mam obowiązku pokazywania klasy i przyzwoitosci w obec ciebie, bo ja nic złego tobie nie zrobiłam.
Nie napisalam ze na 100 % jestem pewna ze wziałes pieniadze i pracy nie zalatwiles. Rozmowy na forum byly luzne, czasem z odrobina sarkazmu.
Poniosłes jeszcze straty moralne??? Uuuuuuu. Człowieku, to jest forum....
Chcesz podac nas do sądu?? Straszysz nas? Ja mam głeboko gdzieś, czy ty o mnie napiszesz ze sie puszczam za pasztetu puszkę Myslisz ze pracodawca faziego uwierzy komus, kto napisal na forum ze fazi niby kradnie? Oskarzenie o kradzież, pobicie,gwałt, to powazne oskarzenia i nikt na forum by czegos takiego nie pisal.
A jesli chodzi o konkrety...
Właśnie, moze przedstawisz konkrety???? Firma, adres, telefon??? Branża?? CZego sie wstydzisz? W Norwegii wszystko jest do sprawdzenia, na internecie mozesz nawet sprawic ile kto zarobil w 2007 roku i nie jest to tajemnica.
Na forum kazdy moze pisac co chce. A z jakiej racji ja mam tobie podac konkrety? Nawet nie wiem w jakiej branzy "załatwiasz prace".
A jesli nie mieszkasz w Norwegii, to dlaczego przejmujesz sie zdaniem ludzi tu mieszkających?
Ps. TŁUMACZY SIE WINNY, wiec nie pisz juz tak długich i zawiłych postów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
dlugie i zaiwle posty?a wiec jednak mialem racje.moze trzeba bylo szybciej sie oderwac od pluga i skonczyc choc gimnazjum(nawet wieczorowo) i jestem juz pewien ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. to Ty mnie oskarzylas slowami "wzial kase od Wlewa a pracy nie zalatwil" i to ty powinnas to teraz udowodnic,bo inaczej to oskarzenie jest szkalowaniem* i znieslawienie** co do wpisu na temat kradziezy i reakcji pracodawcy to byla metafora***

dlaczego sie przejmuje ze nie mieszkajac w Norwegii ktos zle pisze o mnie na moj temat? bo nie pozwole sie oczerniac i zeby ktos pisal o mnie klamliwe paszkwile**** Tobie pojecie godnosci jest obce(pewnie dlatego chowasz sie za nickiem wstydzac sie nazwiska) ,ale mnie jak i wiekszosci ludzi na swiecie na pewno nie. twierdzisz ,ze nie przejelabys sie jakby ktos napisal o tobie "puszcza sie za puszke pasztety" ok twoja sprawa,slyszalem o takich osobach,ale nikt nie mowil o nich kobiata tylko "worek na sperme" coz twoje zycie, twoje priorytety*****.widocznie nick na tym forum nie jest przypadkowy.

nikogo nie strasze.ciebie uprzedzam,ze to co zrobilas jest karalne. i badz pewna ,ze jak tylko wroce do siebie to na pewne tego tak nie zostawie,bo nawet na forum nie mozna sobie pisac co sobie wymyslisz.szczegolnie jezeli twoje slowa sa skrzywdzace i naruszaja czyjes dobre imie.

na pierwszy moj wpis odpowiedzialy dwie Osoby(ciebie pomijam ,bo wyzej juz cos ustalilismy) ktore w sposob normalny i kulturalny a przede wszystkim nie anonimowy przedstawily swoje zdanie. ty nie potrafilas(wlasciwie trudno sie dziwic)

poniewaz swoim postem pokazalas ze brak Ci nie tylko godnosci,kultury,obycia ale i inteligencji gwiazdka zaznaczylem slowa ,ktorych znaczenia mozesz nie rrozsumiec.wystarczy ze w piszesz je w ktoras wyszukiwarke i problem sie rozwiaze.

a to sobie przeczytaj moze wtedy zrozumiesz(watpie) o co chodzi i w czym jest problem

Zniesławienie - występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego do pełnienia danej funkcji, zawodu lub działalności.
Zagrożony karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo karą pozbawienia wolności do roku na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do lat 2 jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. K.k.).
W razie skazania za zniesławienie sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego (art. 212. § 3. K.k.).
Istnieją dwa kontratypy dla tego czynu zabronionego. Nie ma przestępstwa, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy (art. 213. § 1. K.k.). Nie popełnia przestępstwa zniesławienia, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu. Jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego (art. 213. § 2. K.k.). Zaistnienie kontratypów określonych w art. 213 Kodeksu karnego nie wyłącza odpowiedzialności karnej sprawcy za zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu (art. 214. K.k.).
Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego (art. 212. § 4. K.k.).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
wow!!!!!!!!!!!! przesadziles troszke teraz!!!!!!!!!!!!! jezeli to co napisala Hilton jest dla Ciebie oczernianiem to jak nazwac stwierdzenie "worek na sperme"????? Jezeli twoj paragraf jest taki mocny to ja za nazwanie publicznie na wielu forach prezydenta RP oszustem biaracym pieniadze za nic powinnem siedziec chyba do konca zycia! ton pana wypowiedzi pozostawia wiele do zyczenia. prowadzac jakakolwiek dzialanosc wystawia sie Pan na ocene tej dzialalnosci ta krytyczna tez!!! nikt znas nie zada od Pana udowadniania niewinnosci ani nikt nie bedzie szukal dowodow winy ale wszyscy bedziemy oceniac to co pan robi!!! co daje nam prawo do tego a wolnosc wypowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
jeszcze jedno podajac pelne dane Pana dzialalnosci mogl Pan pokazac rzetelnosc,uczciwosc i legalnosc tego co Pan robi. dac mozliwosc setkom rodakow szukajacym na tym forum pracy do skontaktowania sie z Panem i o to chyba nam tutaj chodzilo. na dzien dzisiejszy jest Pan dla mnie rowniez Polakiem ktory zarabia na rodach w watpliwy sposob i moze to warto zbadac przy pomocy organow scigania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
tobiasz musielak
(tmtobiasz)
Wiking
sa granice nawet tak zwanej wolnosci slowa.ta wolnosc konczy sie tam gdzie inni sa obrazani. i nie mialbym zadnych obiekcji gdyby ktos oceniajac mnie czy moja dzialalosci pisal prawde nawet dla mnie nie mila.np rodzina ktora przyjechala do pracy i po ktora mialem wyjechac do Ystad i sie spoznilem,a pech chcial ze szlag trafil moj telefon.domyslam sie co musieli czuc i jakie miec mysli czekajac prawie godzine. to ok. za wszystko co robie biore odpowiedzialnosc,ale nie mozna oceniac czyjejs dzialalnosc i pisac nieprawdziwe oskarzenia. mam nadzieje ,ze tu sie zgadzamy. jakis czas temu na praca4u.net pojawil sie wpis mniej wiecej o tresci " jest oszustem ,bo powiedzial ze za znalezienie pracy bierze jednorazowo 10 % kontraktu miesiecznego.jak zapytalem ile to bedzie to odpowiedzial ze jak zarobie w przeliczeniu 4000 pln to dla niego jest 400 a pozniej sie okazalo ze musialem zaplacic o 250 pln wiecej bo wiecej zarobilem ") i wtedy nie mialem pretensji bo facet sam sobie wystawil ocene. moze dobrze ze nie napisal tego na tym forum ,bo pewnie znalazloby sie kilka osob dla ktorych to tez bylo oszustwo. ja wychodze z zalozenia "zyj i daj zyc innym" nigdy nikogo bezpodstawie o nic nikogo nie oskarzylem ani nie pomowilem i nie zycze sobie tego w stosunku do moeje osoby.

oceniajac mojea dzialalnosc mozna uzywac roznych nawewt krytycznych sformulowan ,anie nie klamliwych na ktore nie ma sie zadnego dowodu

Zaskoczyl mnie Pan swoim postem ,bo :

stwierdzenie ktore jest nieprawdziwe "wzial kase os Wlewa a pracy nie zalatwil" to dla Pana nic takiego,choc to klamstwo,a ja tylko chce zeby ktos jak o cos mnie oskarzal potrafil to udowodnic

natomiast "pani" ktora napisala ,ze jej nie bedzie przeszkdzalo jak ktos o niej zle napisze i moj komentarz nie stwierdzajacy zadnych faktow po prostu komentarz do jej wpisu uznaje Pan za strasznie obrazliwy.

co do mojej dzialalnosci to kilkadzieisat osob jest zadowolonych i nie do tej pory nie mialem jakis skarg czy pretensji dotyczacych pracy,platnosci,zakwaterowania czy innch aspektow zwiazanych z wyjazdem.

jezeli chodzi o organy scigania ktorymi nie wiedziec czemu mnie Pan probuje straszyc to jezeli Pan lub inna znana Panu osoba zostala przeze mnie oszukana ,skrzywdzona to bardzo prosze.nie mam ani nic do ukrycia ,ani nic sobie do zarzucenia.

mieszkam w skandynawii prawie 10 lat.poza swoja dzialalnoscia nie mam kontaktow z srodowiskiem polonijnym.ani ze stara ani z mloda emigracja. jest wiele osob ktore zrobilo,bo nie jest przypadkowa opinia o Polakach za granica. ja jestem dumny ze swojego pochodzenia,ale po takich zachowaniach jak tutaj nie dziwie sie ze jestesmy tak a nie inaczej postrzegani.

w cywilizowanych spolecznosciach nie oskarza sie nikogo bezpodstawnie. i pisze tu ostatni raz ,bo szkoda mi urlopu,nerwow skoro pewnych rzeczy niektorzy nie sa w stanie zrozumiec.ale jezeli znajdzie sie choc jedna osoba od ktorej wzialem pieniadze za nic to na tym samym forum "odszczekam" i przeprosze oraz publicznie przyznam sie ze jestem oszustem. dzialam od prawie trzech lat.ponad 100 zadowolonych i wystarczy ze znajdzie Pan albo "pani" hilton jedna oszukana osobe,ktora zaplacila za znalezienie pracy a pracy nie dostala. to chyba uczciwe??? czy wedlug Pana standardow nie?

i jeszcze jedno moja dzialanosc jest zarejestrowana i calkowicie legalna,a to ze nie wspolpracuje i nie przyjmuje propozycji wspolpracy od Polakow ktorzy sa na miejscu(nie ma problemu jezeli sa w Polsce,Irlandii,Niemczech,Holandii...) zwiazane jest z przykrymi doswiadczeniami. nie po to poswiecam swoj czas i ponosze koszty ktore do momentu znalezienia pracy sa tylko moimi kosztami zeby zostac oszukanym przez "rodaka" dlatego nie oglaszam sie na zadnych forach.portalach polonijnych. jezeli ktos chce ten na pewno mnie odnajdzie i pierwsze co to taka osoba dosteja maila na dwie strony jak wyglada wspolpraca ze mna. i wlasnie tam jest wyraznie napisane ze zadnych oplat przed podjeciem pracy nie pobieram.

i tylko o to mi chodzi.zeby ta "pani" pokazala dowod na swoj slowa.

pozdrawiam zyczac milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok