i jeszcze jedno. nie zajmuje sie na codzien udzielaniem na forach dlatego dopiero teraz zobaczylem ze mam jakies wiadomosc. napisalo do mnie 14 osob. wszystkie wiadomosci byly w podobnym tobie i juz wiem jedno "grupa grzymajaca wladze"na tym forum jestescie w mniejszosci a ludzie ktorzy sa tu dluzej wiedza jedno: dyskusja z wami nie ma sensu,macie sie za alfy i omegi,uwazacie sie za lepszych. i ciekawe spostrzezenie :w wiekszosci tych wiadomosci bylo stwierdzenie "leczenie wlasnych kompleksow"lub" dowartosciowanie sie na forum"
mi by to dalo do myslenia,ale dla Was to pewnie zaden argument. do niedawna bylem przekonany ze fora dyskusyjne sa po to zeby dyskutowac,a nie obmawiac,obrazac,pomawiac,wysmiewac innych.
a moze skoro wieksza dmnia przed monitorem spedzacie to juz czas zapoznac sie z NETYKIETA.
choc pewnie Wy wiecie wszystko i tak lepiej.
pozdrawiam normalnych,dziekuje za kazda wiadomosc i cieple slowa oraz wyjasnienie mi jakie to forum.i tylko mysle ze kilkudziesieciu czy kiluset normalnych i faktycznie wartosciowych(nie dlatego ze sami tak twierdza)uzytkownikow nie moze dac sie zakrzyczes kilku samozwanczym omnibusom. wlasnie przez takie zachowanie jak tych ktorzy mysla ze sa lepsi(czyzby w dziecinstwie brak akceptacji?) sprawia ,ze my Polacy(pomimo szwedzkiego paszportu jestem Polakiem) mamy taka a nie inna opinie. jest to przykre i krzywdzace.