Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6103 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
DORA348 napisał:
JEST TU PARE LUDZI KTURZY MYSLĄ ZE TE FORUM JEST TYLKO DLA NICH I ICH SPRZECZANIA SIE I PUBLICZNEGO WYZYWANIA.WEZCIE SIE STUKNIJCIE W TE SWOJE PUSTE GLOWY ,NIEMACIE NA CZYM INNYM SIE WYRZYC TYLKO PUBLICZNIE WYZYWAC NIEMACIE INNYCH TEMATOW DO PISANIA,LUDZIE WCHODZĄ NA TE FORUM BO CHCA COS CIEKAWEGO SIE DOWIEDZIEC A NIE KTO Z WAS JEST MĄDRZEJSZY,JEST TU PAREW OSOB KTURE POWINNY SIE UMOWIC W REALU I W MORDE SOBIE DAC ATU NIE JEST MIEJSCE NA WULGARNE OBRAŻANIE.tylko zaraz niech ktos sie mądry nieznajdzie i niepoprawia moich bledow bo tez widze tu duzo nauczycieli j,polskiego
Miła Pani .... wszak nikt na tym forum nie nakazuje nikomu wchodzić czytać i komentować tego tematu...pod nazwą ..." pytanie "...
Niejaki "wlew" zadał kiedyś tam pytanie i cała dyskusja obraca się wokoło tego pytania...
Przecież na tym forum poza tym tematem jest jeszcze pewnie i setka innych ciekawszych tematów ...
Proszę sobie je poszukać wybrać najbardziej pani odpowiadający i brać w nim czynny udział ....
A z tym konkretnym tematem dać sobie tzw.-ŚWIĘTY SPOKÓJ...

WSZAK ON nie jest na PANI poziomie ...nieprawdaż ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tmtobiasz napisał:
...i kurwa społeczniaku , konfidencie....
nazwisko jest prawdziwe w przeciwienstwie do ciebie sie go nie wstydze bo nie mam czego. moija rodzina nie wspolpracowala z okupantem albo jak sam przyznales z bandami upa dokonujacych pogromow np na wolyniu
"...a moze skoro wieksza dmnia przed monitorem spedzacie to już czas zapoznac sie z NIETYKIETA...."
ANO...ano....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(WiktorWiktor)
Wiking
Proszę natychmiast oddać Gabrysiowi kredki!!!

A TERAZ NA POWAŻNIE PYTANIE DO PANA GABRIELA KTÓRY JEST ALFO I OMEGO PROSZĘ ODPOWIEDZ NAM WSZYSTKIM...
GDZIE JEST NEMO???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Witam.Wiecie co,patrzę i patrzę na to co czytam i nie wieżę własnym oczom.Czy my Polacy mamy jakąś skazę genetyczną czy też jesteśmy tą najniższą formą życia na ziemi która nazywa się chyba pantofelek czy coś takiego.A może jesteśmy watachą wygłodniałych wilków a naszym głodem jest brak lub wieczny niedosyt mamony?????.Mamy ponad 1000-tnią historię i znam ją można powiedzieć po łebkach,ale w którą byś nie zajżał epokę zawsze to samo i nasuwa mi się tylko jedno spostrzeżenie-Hitler chyba zrobił błąd zaczynając eksterminację od żydów.Prawdopodobnie wielu zacznie tereaz i na mnie pluć i wyzywać od kolaborantów moich rodziców lub dziadków no ale my tylko to potrafimy????? Czyż nie tak?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Ludziska,i jeszcze jedna PROŚBA przeczytajcie to co napisaliście zanim wyślecie bo naprawdę czasami mam problem ze zrozumieniem tekstu a nie każdy jest alfą i omegą.Kończyłem tylko zawodówkę.No chyba że jest to forum tylko dla wykształconych-prawda to czy fałsz .
Z poważaniem stały czytelnik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
robert witek
(robertwitek8)
Wiking
Piękny opis - porostu prawda . Gratulacje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ryba25 napisał:
Myślałem że jednak jesteś bardziej odważniejszy i tekst zostanie ...
---
---
---
Żaden problem nadrobić straty w przewodzeniu ...

Z tego co pamiętam to masz talenty....

Do dzieła ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
WiktorWiktor napisał:

GDZIE JEST NEMO???

TO TY TEGO NIE WIESZ...?

Popatrz się w lustro...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryba25)
Wiking
WiktorWiktor napisał:
Proszę natychmiast oddać Gabrysiowi kredki!!!

A TERAZ NA POWAŻNIE PYTANIE DO PANA GABRIELA KTÓRY JEST ALFO I OMEGO PROSZĘ ODPOWIEDZ NAM WSZYSTKIM...
GDZIE JEST NEMO???

oddajcie mu te kredki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok