Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
H-S SERVICE AS Marcin Mielnicki KubaMist Piter35 XXX (6311 niezalogowanych)
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
HALLO ! JA ZALATWIAM !( MOZE NIE DO KONCA BO PODAJE TYLKO NAMIARY NA TAKEI FIRMY !JEST TO ULATWIENIE JAK KTOŚ ZNA JEYZK LUNB MA POMOCNYCH ZNAJOMYCH !NO !
PODPISY NA FORUM" Z.M " TO NIKT INNY JAK JA .NAWET MI TU PROPONUJA, PIENIĄDZE ! A JA NIE CHCE BO ROBIE TO TLKO PRZY OKAZJI ! SZUKAJAC SOBIE CZEGOŚ INEGO .PROSZE O POTWIERDZENIE CZYŻ JEST KTOS KTO ODEMNIEUSŁYSZAŁ ZE CHCE WIECEJ JAK . WIADOMOŚC CZY SIĘ POWIODLO >? TO TYLE .WIDAĆ SĄ LUDZIE I LUDZISKA .( CHYBA MNIE NIKT ZA TO NIE UKARA !!????)
Z.M .MUSIALEM SIĘ ZDRADZIĆ NO !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
no a teraz kilka słów ktore zaciekawią mysle wiele osob
skorzystalam z usług Tobiasza Musielaka. na pierwszy rzut oka to byl ktos godny zaufania, gadane mial jak nie wiem, odpisywal na e-maila a nawet dzwonil wiec tez tracil na to pieniadze, pomyslalam ze cos w tym jest ze chyba gosc jest OK. mijaly tygodnie- praca sie znalazla, w bardzo dobrej firmie na idealnych warunkach, mieszkanko tez mialo byc. moja radosc nie miala granic. niestety ta wiadomosc byla ostatnią ktora dostalam od niego. Pozniej zero kontaktu, telefonu nie odbieral, wyłanczał go, na smsy nie odpowiadal. starcilam tylko 10e na CV i notke o sobie przy czym i tak nie mam pewnosci co tam jest napisane gdyz tych jezykow nie znam. jego długie posty robily wrazenie i co z tego? to ze pewno kika osob wiecej sie nabrało a gosc zarobil kase. jest to bardzo wyrafinowany oszust, mam nadzieje ze nikt nie da sie nabrac na obietnice nieba na ziemi. zreszta jest juz tyle negatywnych opini o nim w sieci ze gosc moze pomarzyć o klientach. teraz juz temat mamy wyasniony i wiemy ze to OSZUST
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
czytajac watek od poczatku powiem tak szkoda ze facet okazal sie nierzetelny,myslalem ze chociaz raz sie okaze ze ludzie sie myla.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Łatwa gotówka zawsze przyćmiewa umysły...oraz łagodzi skrupuły ...
A tym bardziej na saksach gdzie prawdopodobieństwo trafienia na ofiarę jest naprawdę znikome ...
Pomijając wrodzonego PECHA OSZUSTA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
a ja wlasnie przez ten wątek, przez jego posty rozpoczełam z nim współprace, starciłam 10e ale za to dyskusje mozemy uznac z czystym sercem za zakonczona. moze teraz Pan Tobiasz cos napisze? ile osob tak wyslawil? do mnie 3 napisaly na emaila, smiejąc się z tego ze kazdemu sie zalił ze go zamkną razem z narzeczoną bo NIBY robią przekrety heh wyszlo szydło z worka. hmm jedna dziewczyna podejrzewa nawet ze kontakt sie urwał bo go złapali heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
xx xx
(lazzy dazzy)
Wiking
a dla osob sledzacych ten watek od poczatku i znających styl wypowiedzi Pana Tobiasza pozwole sobie zacytowac pewien komentarz ktory byl odpowiedzią dla osoby, oszukanej przez "pana" ktory oferowal prace w BELGI przy SPRZATANIu.
cytat:
Potrafię zrozumieć rozgoryczenie kogoś kto nie dostał się do pracy, ale wypisywanie takich paszkwili jest przestepstew. pomijam fakt ze nie potrafisz nawet sie przedstawic co czyni z ciebie anonimowego kundla, ale gwarantuje ci ze internet nie gwarantuje ci bezkarnosci. na jakiej podstawie twierdzisz ze to oszustwo?
-podalem swoje imie i nazwisko
-z kilkoma osobami sie spotkalem osobiscie
-kilku osobom majacym watpliwosci skany swoich dokumentow
-dzis zainteresowanym wszystkie dane firmy wraz z kopia dokumentow
-maile ktore wyslalem wczoraj zawieraly informacje ze nie trzeba nic wplacac tylko wtedy wymagane sa inne dokumenty
-daje namiary na ludzi ktorzy wczesniej u nas pracowaly zeby mozna bylo zasiegnac opini.
wiec jakim to jestem oszustem ty maly zakompleksiony czlowieczku? nie mi robisz krzywde bo nie mam sobie nic do zarzucenia. ludzie zrezygnuja dzieki tobie i będziesz miał satysfakcję? pewnie tak jeżeli to twoje największe osiągnięcie w życiu.
szkoda tylko że moderator pozwala pryszczatym szczkurkom leczyć tu swoje kompleksy. osoby który dostały już swój osobisty kod a chcą zrezygnować proszę o kontakt. rozmawiałem przed chwilą z właścicielem firmy i też nie będzie problemu jeżeli chętnych nie będzie. a temu panu poniżej życzę równie wielkiego zaangażowania w pracę nad własną osoba.
koniec cytatu.

Komu przypomina cos ten styl wypowiedzi ręka do góry ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Alex_m)
Wiking
tmtobiasz napisał:
i jeszcze jedno. nie zajmuje sie na codzien udzielaniem na forach dlatego dopiero teraz zobaczylem ze mam jakies wiadomosc. napisalo do mnie 14 osob. wszystkie wiadomosci byly w podobnym tobie i juz wiem jedno "grupa grzymajaca wladze"na tym forum jestescie w mniejszosci a ludzie ktorzy sa tu dluzej wiedza jedno: dyskusja z wami nie ma sensu,macie sie za alfy i omegi,uwazacie sie za lepszych. i ciekawe spostrzezenie :w wiekszosci tych wiadomosci bylo stwierdzenie "leczenie wlasnych kompleksow"lub" dowartosciowanie sie na forum"

mi by to dalo do myslenia,ale dla Was to pewnie zaden argument. do niedawna bylem przekonany ze fora dyskusyjne sa po to zeby dyskutowac,a nie obmawiac,obrazac,pomawiac,wysmiewac innych.

a moze skoro wieksza dmnia przed monitorem spedzacie to juz czas zapoznac sie z NETYKIETA.

choc pewnie Wy wiecie wszystko i tak lepiej.

pozdrawiam normalnych,dziekuje za kazda wiadomosc i cieple slowa oraz wyjasnienie mi jakie to forum.i tylko mysle ze kilkudziesieciu czy kiluset normalnych i faktycznie wartosciowych(nie dlatego ze sami tak twierdza)uzytkownikow nie moze dac sie zakrzyczes kilku samozwanczym omnibusom. wlasnie przez takie zachowanie jak tych ktorzy mysla ze sa lepsi(czyzby w dziecinstwie brak akceptacji?) sprawia ,ze my Polacy(pomimo szwedzkiego paszportu jestem Polakiem) mamy taka a nie inna opinie. jest to przykre i krzywdzace.

sledze te forum jakis czas i calkowicie sie z toba zgodze i w kazdym twoim slowie no ale co dla takich ludzi tez trzeba znalezc miejsce gdzie beda mogli dowartosciowac sie sami skoro nikt dookola ich nie zauwaza i nie widzi ich blyskotliwosci madrosci itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
Jestem krótko w Norwegii, miałam wiele problemów typu rejestracja, podatki itd.....Czytając odpowiedzi osób z forum oraz informator dałam sobie radę.Nie będę wymieniać osób,które mi pomogły,bo to nie 3-4 osoby(uznawane za ,,mafię,, tego forum, lecz znacznie więcej.....
Jedno jest pewne,że poradziłam sobie sięgając do wiadomości wstecz i czytałam ze zrozumieniem(posłużyłam się zdaniem -legendę tego forum),a że przy okazji trafiałam na zabawne, czasem kłótliwe wypowiedzi,to nic?Przecież nauka i uśmiech nie kłócą się ze sobą?A i dobrze czasem być poza zasięgiem ludzkich spraw.....Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Brawo Mgielka,uwazaj bo i tak zaraz zostaniesz zakwalifikowana do normalnych inaczej!!!hiihihhihihi Kurcze pokazalas innym swiatelko w tunelu,jestes jak prorok dla swojego ludu,hihihihi jak mesjasz wskazujacy droge do raju obiecanego!!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
krolestwo za konia napisał:
Brawo Mgielka,uwazaj bo i tak zaraz zostaniesz zakwalifikowana do normalnych inaczej!!!hiihihhihihi Kurcze pokazalas innym swiatelko w tunelu,jestes jak prorok dla swojego ludu,hihihihi jak mesjasz wskazujacy droge do raju obiecanego!!!!.

właśnie , nie wdając się w zbędne dyskusje spiła nektar bogów, czyli sięgnęła po sedno. Brawo !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok