Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
inforen (3083 niezalogowanych)
24 Posty
KATARZYNA A
(KATX)
Wiking
Hilton napisał:
KATX napisał:
jezeli Hardi jest kichotem to Iks jest ...
mhm... interesujace

"... to Iks jest..." pod wpływem alkoholu. Przytulił kilka "Kalinek" i marudzi.

hheheh chyba zgadzam sie z Toba Hilton )
milej nocki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...och,prawie zapomnialem o sensacjach wielorybniczych!

ostatnimi czasy don hardi,skoncentrowal sie na pedofilii w kosciele kat. na przemian z zakazonymi aids.

juz widze (oczyma wyobrazni) kolejna czesc sagi don hardiego:

ksiadz proboszcz zarazal ministrantow wirusem.jednak wszyscy poszkodowani,ciesza sie dobrym zdrowiem.
jak to mozliwe,czy to cud- nie,to byl...ale o tym,juz w nastepnym odcinku.

obejrzyjcie koniecznie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...hardi!

nieustraszony bojowniku,o lepszy swiat,przyrody!

...gdzie jestes ?!?!

doszly mnie sluchy,ze w supermarketach znowu znecaja sie,nad karpiami!

...jestes potrzebny!

p/s:
wklej jakis filmik - koniecznie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
na gościnnych występach

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..no coz

kazdy ma cos (z karpia) na sumieniu,ja rowniez

w koncu musze,to z siebie wyrzucic!

dawno,dawno temu (gdy karpie ginely sobie,w ciszy i spokoju) pamietam jeden okaz,plywajacy w emaliowanej wannie,tuz za dzwiami mojej lazienki.
z zaciekawieniem przygladalem sie temu stworzeniu(i podczas tego przygladania) zaczalem odczuwac nieodparta potrzebe wykazania sie.

postanowilem - pomoc,ratowac,uwalniac!

na skuteczny sposob pomocy i skrocenia cierpien owego osobnika,wybralem domowe mydlo tzw. szare
pomoc nadeszla dosc szybko i juz po kiku chwilach,uratowany i wolny karp,plywal sobie swobodnie,brzuchem do gory!

przy okazji tej akcji ratowniczej,dalo sie zauwazyc dodatkowa atrakcje swiateczna - w postaci puszczania baniek,w trakcie konsumpcji

byly to moje najpiekniejsze swieta,w zyciu!

jednak od tamtej pory,nie moge sie pozbyc pewnego dylematu moralnego,walki sumienia,a mianowicie:
czy to czego dokonalem,bylo wspanialomyslnym aktem laski,czy raczej wyrachowanym,tchorzliwym, karpiobojstwem?

p/s:
...hardi - pomoz!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To bylo nie humanitarne. Karpia zabija sie jednym ciosem Ladny, z ciebie to meczykicha jest, otrules karpia, udusiles...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...o matulu,co ja najlepszego narobilem!

jest mi teraz bardzo smutno i zle!

akurat zbliza sie czas,abym mogl odkupic (choc w czesci) moja wine!

jak myslisz,czy zadlawienie sie karpia oscia,bedzie wystarczajaca pokuta?

p/s:
wanny juz nie mam,czyli pelne odkupienie winy,nie wchodzi w rachube
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Hardi w przeciwieństwie do niektórych na tym forum poszukuje. Czego ? Może prawdy. Prawdy o tym świecie. Ponieważ to co nam mówią politycy i media nie jest prawdą.
Światem rządzą koncerny i ktoś nad nimi,; na pewno to nie jest Bóg. On by takiego syfu na tym świecie nie zrobił.
Może film jest propagandowy, też nie za bardzo w to wierzę, że AIDS nie istnieje.
Wiem jedno, a mianowicie gdyby chciano to lekarstwo dawno na to by się znalazło.
Tak samo z rakiem. Wyeliminowano nam z diety witaminę B17 i dlatego chorujemy na raka. Być może tak samo jest z HIV ? Czemu przyszło z Afryki, może ktoś chce ludzi tam mieszkających skazać na zagładę ?
Czemu świat nie interesuje się konfliktami na tym kontynencie? Czemu bogata Europa i Stany nie wyeliminują tam głodu ? Tak niewiele by ich to kosztowało przy założeniu, że nadwyżki żywności są niszczone.
Świat naprawdę nie wygląda tak jak nam go pokazują. Sztuką jest zorientować się w tym wszystkim, odnaleźć się i iść swoją drogą,, czego wszystkim życzę.
Dodam jeszcze, że nie jest to łatwa droga.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Dawno,dawno temu. Chyba aż przed wojną, to każdy szanujący się naukowiec sprawdzał podobne zagadnienia osobiście na sobie. Np. czy dane lekarstwo działa, czy choroba jest groźna. Także niech Hardi pójdzie może w ślady zacnych poprzedników. Niech zamieści anonsa typu - poszukiwana niewiasta, ewentualnie dżentelmen, bo nie wiem co preferuje, z lekarskim zaświadczeniem posiadania HIV, tudzież AIDS. Następnie oczywiście za obopólną zgodą, jeśli wymagana to i opłatą niech wprowadzi w siebie tego bakcyla. I pozostaje czekać i dla dobra nauki informować nas na forum o postępach. Bo inaczej to po co tu strzępić klawisze po próżnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
asia68 napisał:
Dodam jeszcze, że nie jest to łatwa droga.[/quote]

fakt...to nie jest latwa droga: byc takim hardi-m!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok