Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kradziez samochodu - Norwegia

Czytali temat:
JAREK ZA Małgorzata xxxxx Krystian D Bartek Michalski diana p Stefan Mazur Waldemar Franek Ryszard Ohucki David Konieczny zidane zidane PIOTREKKK90 Pawel Przybyszewski (2750 niezalogowanych)
11 Postów
blanka m.
(blanka)
Wiking
Witam . Mam maly problem,otoz mojemu klintowi zostalo skradzione auto z pod domu wczoraj w nocy. Sprawa jest taka ze ja mam klucz od tego domu i malo tego rowniez kluczyk zapasowy zostal skradziony. Klientka musiala podac na policji wszytskie osoby ktore byly w domu przez okres 2 ostatnich misiecy,podala rowniez mnie.
Z tego co sie okazalo to syn klientki sprowadzal kolegow pod jej nieobecnosc i prawdobodobnie to ci koledzy zwineli auto. Tym bardziej iz od miesiaca cos jej ginelo ciagle,a to alkohol,perfumy,glosniki itp... Ja mam firme zarejestrowana i oczywiscie pracuje legalnie. Chcialam sie Was poradzic czy bede miala jakies nieprzyjemnosci z tego powodu,czy bede wzywana na policje i tak dalej. Kurcze bardzo nieprzyjemna sytuacja i sie troche boje bo nigdy nie bylam w takiej beznadziejnej sytuacji....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Cóż mogę powiedzieć więcej, niż to, że jeśli sumienie masz czyste i niczego nie ukradłaś oraz złodziejom nie pomagałaś, to nikt ci krzywdy nie zrobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bedziesz wzywana na policję. Współczuje ci, nic przyjemnego. Ale nie sądze, aby ta klientka podejrzewala ciebie o kradziez samochodu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
blanka m.
(blanka)
Wiking
Tak sumienie mam czyste !!!!!!! Brzydze sie zodziejstwem!!! Nie po to jestem w No zeby krasc tylko uczciwie pracowac!!! Chora sytuacja...Nie klientka mnie nie podejrzewa o to,rozmawialam z nia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No to śpij spokojnie, a jak cię wezwą to odpowiesz na pytania i wrócisz do swojego życia... Życzę powodzenia!!! Grunt, żebyś nie czuła stresu i presji przez opinie, jakie krążą o nas Polakach. Ważna jest prawda w tym przypadku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gama28 napisał:
No to śpij spokojnie, a jak cię wezwą to odpowiesz na pytania i wrócisz do swojego życia... Życzę powodzenia!!! Grunt, żebyś nie czuła stresu i presji przez opinie, jakie krążą o nas Polakach. Ważna jest prawda w tym przypadku!

gama, a skad ci przyszlo do głowy, ze Blanka czuje stres z powodu narodowosci? Na prawde dodalas jej otuchy. Nie ma co.
Dobrze by bylo, gdybys juz urodzila nareszcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton. Ja to mam strasznego stresa jak sobie pomyślę, że my naprawdę z tej samej narodowości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jasta102 napisał:
Hilton. Ja to mam strasznego stresa jak sobie pomyślę, że my naprawdę z tej samej narodowości

Taaak? Nie sądze, ze jestesmy tej samej narodowosci jasta102. Obywatelstwo i narodowość to dwie rozne sprawy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MaW)
Wiking
Hej Blanka!
Nie martw sie przedwczesnie...
Tutaj auta nie znikaja na ogol w "dziuplach" tylko szczeniaki dozynaja silnik i zostawiaja auto tam gdzie im sie rozsypie albo benzyny zabraknie...a w dodatku sprawy w instytucjach (nie sadze zeby policja roznila sie znaczaco) musza nabrac mocy - a to wymaga czasu . Wiec poki zdaza Cie wezwac samochod pewnie sie odnajdzie
Pozdrawiam...daj znac jak sprawa sie rozwiaze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton napisał:
gama28 napisał:

gama, a skad ci przyszlo do głowy, ze Blanka czuje stres z powodu narodowosci? Na prawde dodalas jej otuchy. Nie ma co.
Dobrze by bylo, gdybys juz urodzila nareszcie.

Gdyby autorka tematu była Norweżką, to nawet nie przyszłoby jej do głowy się martwić w takiej sytuacji Nie mów więc, że fakt iż jest Polką nie miał wpływu na to, co napisała.
Swoją drogą mogłabym już urodzić i was sobą nie zanudzać, bo widzę, że moje posty coraz bardziej wszystkich wkurzają Postaram się zamilknąć na jakiś czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok