Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ANNA79 napisał:
dam rade trzeba byc twardtm nie miekim

a to i bez okazji zycze spelnienia marzen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv pytałes sie przy okazj jakiegos postui jak sprawdzic ip danej osoby wiec np tak zdobedziesz jej adres
ip.boo.pl/ip.php a zdobyc ip osoby z drugiej strony jest rownie łatwo
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
ulv pytałes sie przy okazj jakiegos postui jak sprawdzic ip danej osoby wiec np tak zdobedziesz jej adres
pozdrawiam

no dobra...troche ciezko mi to idzie ale klik na ten link i co dalej, co wpisac zeby sprawdzic IP uzytkownika, ktory walnal sobie jakis post na tej stronie ? (biorac przyklad z tego postu "przy okazji" gdzie ktos niby to sprawdzil)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
pozdrawiam

Oj kami cos Ty najepszego narobila
Teraz zapadnie martwa cisza na forum,bo kazdy bedzie chcial sprawdzic kazdego

e tam, nie ma tak zle pytalem z ciekawosci, bo tego nie wiem i tyle..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv wystarczy ze ustawisz sobie funkcje by dostawac odpowiedzi z forum na skrzynke a tam masz juz potem wszysciutkie dane masz wszysstko napisane od tego z jakiego numeru ip wyszedł emil o ktorej godzinie kto posredniczył w tym przypadku bedzie to portal moja norwegia tylko trzeba te funkcje otwozyc a ja wam nie powiem gdzie ona jest bo... ci co wiedza to nie dowiedzieli sie niczego nowego a ci co nie wiedza to niech zyja w nieswiadomosci i nie spia na lekcjach informatyki
a powaznie to govi2 ma racje nie wazne nie musismy sie na kazdym kroku inwigilowac chciałam wam tylko przypomiec ze w sieci nie jestesmy anonimowi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kami napisał:
ulv wystarczy ze ustawisz sobie funkcje by dostawac odpowiedzi z forum na skrzynke a tam masz juz potem wszysciutkie dane masz wszysstko napisane od tego z jakiego numeru ip wyszedł emil o ktorej godzinie kto posredniczył w tym przypadku bedzie to portal moja norwegia tylko trzeba te funkcje otwozyc a ja wam nie powiem gdzie ona jest bo... ci co wiedza to nie dowiedzieli sie niczego nowego a ci co nie wiedza to niech zyja w nieswiadomosci i nie spia na lekcjach informatyki
a powaznie to govi2 ma racje nie wazne nie musismy sie na kazdym kroku inwigilowac chciałam wam tylko przypomiec ze w sieci nie jestesmy anonimowi

grrrr....no przeciez to wiedzialem, tyle ze jakos nie "przyszylem" do tematu dzieki kami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(lola211)
Wiking
a gdzie dokladnie bedziesz w norwegii?ja tu jestem ok 6 lat moge ci pomoc,tez mam dziecko.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(piechniczek)
Wiking
kami napisał:

Racja! ale tu i tak jest dobrze, w norwegii operatorzy mają obowiązek archiwizowania IP tylko przez 2 miesiące dla porównania w Polsce to chyba minimum rok, także hulaj dusza dwa miechy miną i po filipku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Sprawdziłem gdzie leży nasze forum. Na serwerze we Francji . tools.whois.net/index.php?fuseaction=who...;host=%2094.23.31.25 . No i witrynka, również dzięki nam, pnie się w górę . www.alexa.com/siteinfo/mojanorwegia.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok