Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pazernosc Polaka - Norwegia

Czytali temat:
(2631 niezalogowanych)
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Wlasnie patrzylem na mozliwosc zamieszczenia ogloszenia w rubryce ogloszenia. Oplata mnie zaskoczyla bo norweska firma FINN.no nie liczy sobie az tyle za ogloszenie. Nie wiem czy my mamy to wpisane w genach zeby ograbic rodaka oplatami. Polacy nie znajacy jezyka kozystaja z polskojezycznych firm i nawet nie wie o tym ze za ta sama usluge w firmie norweskiej zaplacil by o wiele mniej. Nie bede pisal o jaka firme chodzi bo by mnie zablokowali na forum. Ci co znaja temat chyba wiedzo o kogo chodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Oczywiscie ze wiemy o jaka firme chodzi-dlatego sie dziwie ze tyle osob ja sobie poleca.. ale z drugiej strony jak ktos nie zna jeszcze jezyka to dla kogos takiego oni sa wybawieniem.Wzbogacaja sie na ludzkim nieszczesciu nazywajac to pomoca.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
4 lata temu zalozylem firme i tez nie znalem jezyka. Nie balem sie i poszedlem do norweskiej firmy i nie bylo problemow. Pani byla konkretna i bardzo cierpliwa no i byla o wiele tansza. Poszedlem raz do polki zeby mi pomogla z selavgnelse nie wiem jak to sie pisze poprawnie. Za wypisanie druczku co zajelo 5 min. skasowala mnie 1200nok. To byla ostatnia moja wizyta u tej pani. Daltego mysle ze ktos co napisal temat Polacy za granica to Qrwy mial racje. Nikt cie nie wycyka tak jak polak. Szkoda ze mamy nawet o sobie taka opinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Dareknorge napisał:
4 lata temu zalozylem firme i tez nie znalem jezyka. Nie balem sie i poszedlem do norweskiej firmy i nie bylo problemow. Pani byla konkretna i bardzo cierpliwa no i byla o wiele tansza. Poszedlem raz do polki zeby mi pomogla z selavgnelse nie wiem jak to sie pisze poprawnie. Za wypisanie druczku co zajelo 5 min. skasowala mnie 1200nok. To byla ostatnia moja wizyta u tej pani. Daltego mysle ze ktos co napisal temat Polacy za granica to Qrwy mial racje. Nikt cie nie wycyka tak jak polak. Szkoda ze mamy nawet o sobie taka opinie.

szkoda....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Dareknorge)
Wiking
Chyba nikt nie chce rzucic kamieniem pierwszy. Normalka nikt nie mial stycznosci z czyms takim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
No cóż, żeby rzucić kamieniem trzeba by być bez winy, a tu chyba takich nie ma. No ja pewnie też święty nie jestem.
A to, że Polak chce się szybko dorobić to normalka. Ogłoszenia drobne za 17zeta też mnie kiedyś zaskoczyły, a ze zdjęciem ponad 3stówy, gzie finn.no jest tańsze, a oglądalność też wielka różnica, e tam szkoda słów, a o szybkości serwera to już w ogóle nie ma sensu pisać. Najlepiej powinni go wysłać dzieciom do Madagaskaru
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Nowicjusz
WITA.KAZDY ORZE JAK MOZE .TAKIE POWIEDZENIE MAMY W POLSCE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
...a coś jeszcze mi się przypomniało. Dawno temu kolega zapytał mnie: ''Czy widziałeś grabie, które nie grabią do siebie?''.
No właśnie , a ktoś z Was widział?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
kiedys o tym juz wspomnialem ale obeszlo sie bez komentarzy.
nie ma grabi ktore grabia od siebie ale trzeba je umiejetnie trzymac wtedy beda grabiily w dwie strony! jak ktos kiedys mial z nimi do czynienia to wie o czym pisze!
po co rzucac kamieniem lepiej rzucic grabiami!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Hehe, dobre.
Ogłoszenia faktycznie w porównaniu z ilością czytających i ceną wypadają blado w porównaniu do finn.no, ludzie jednak płacą i zamieszczają. To taka cena za luksus pisania po polsku.
Zawsze można sobie znaleźć inne portale gdzie ogłoszenia są za darmo lub normalnie w wątku.

Co do pazerności to każdy chce mieć więcej, jeżeli ktoś nie potrzebuje być bogatszym to chętnie podam swój numer konta bo akurat bardzo pazerny jestem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok