Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Raizo .... Juliett Kmiin (8394 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Zuzu napisał:
kaliszanin napisał:
tylko Jaroslaw Kaczyński! precz z pedalami lewakami homosiami postkomunsitami z po sld i gazety zydorczej!czyta polska to wolna polska!

Wiedza na temat tego co oznaczają te słowa jest ci pewnie obca
Jednak nie martw się nie jesteś sam mając takie "poglądy", jest wielu(oby nigdy to nie była większość takich jak ty), a oto guru i mentor (maskotka) podobnie myślących by grupa operacyjna :

Mi zaimponowala dykcja rapera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Dziś znowu znalazłem potwierdzenie na moje pytanie
post kolegi ze stawanger o tamtejszym adecco i o polkach tam pracujących
polecam gorąco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
zła napisał:
krzysztof1970krk napisał:
I żeby było jasne i bez niedomówień :Jestem RASISTĄ !
jak wiekszość bialych :nienawidze czarnych i ciapatych !
z tą tylko róznicą ze ja mowie Prawde glośno i wyrażnie ,a miliony kryją się z tym bo tak jest poprawnie politycznie
ktoś poruszył temat rasizmu Polaków to ja odpowiadam ,wsród Polaków jest garstka rasistów w porównaniu do liczby mieszkańców ,w norkowni jest wiecej rasistów biąrąc rzecz proporcjonalnie ....
i nikt mi nie powie ze jest inaczej ,znam życie i znam realia

Poprawnie politycznie?
Moze jednak poprawnie po ludzku.
Juz jeden taki wypowiadal sie tak jasno i bez niedomowien,
mama Adolf mu dala na imie...
Rasizm,nienawisc,glupota...

"Zero nienawidzi innych liczb."
— Zygmunt Freud

Takiego wlasnie Qrewstwa nie lubie

gdybyś wyjzała deko dalej niż na fiordy wiedziałabyś o czym napisałem
i jeszcze jedno : jak biały mowi prawde o kolorowych to rasizm ,a gdy kolorowy najeżdza na białych to obrona praw obywatelskich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ja wogle zauwazylam ze Polacy na jakims tam stanowisku wyzszym niz reszta to sa tacy kozacy ze hoho, woza sie patrza na innych z gory. mamy jakas tendencje do zadzierania nosa wobec innych rodakow (czy podopiecznych tak jak w przypadku kobiet z biura w Adecco)...
wspolczuje chlopakom, ale w jednosci sila, moze sie da to jakos zalatwic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bo my Polacy już tacy jesteśmy: zawistni, zazdrośni, pazerni... I mamy manię dowartościowywania się kosztem innych Nie lubię tego, nienawidzę!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
ania_s napisał:
ja wogle zauwazylam ze Polacy na jakims tam stanowisku wyzszym niz reszta to sa tacy kozacy ze hoho, woza sie patrza na innych z gory. mamy jakas tendencje do zadzierania nosa wobec innych rodakow (czy podopiecznych tak jak w przypadku kobiet z biura w Adecco)...
wspolczuje chlopakom, ale w jednosci sila, moze sie da to jakos zalatwic

kiedyś pracowałem na islandii do czasu gdy w biórach pracowali tylko Angole ,Amerykanie było ekstra gdy na stołki dorwali się Polacy zaczeło się dno .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
moze psujemy krew w innych narodach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Pozytywnym przykładem są ludzie na forum, którzy pomagają bezinteresownie
Jeszcze wielu by się znalazło, ale tacy pozytywni są zazwyczaj też cisi i skromni i swoim dobrym stosunkiem do innych nie próbują się dowartościować, nie szukają poklasku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
Pozytywnym przykładem są ludzie na forum, którzy pomagają bezinteresownie
Jeszcze wielu by się znalazło, ale tacy pozytywni są zazwyczaj też cisi i skromni i swoim dobrym stosunkiem do innych nie próbują się dowartościować, nie szukają poklasku.

A moim zdaniem powinno się o takich przykladach mowić i pisać
ja chetnie poczytam o dobrych rzeczach wsród Polaków ,o pomocy itp itd ..............
czekam na przykłady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
Bo my Polacy już tacy jesteśmy: zawistni, zazdrośni, pazerni... I mamy manię dowartościowywania się kosztem innych Nie lubię tego, nienawidzę!!!

to to jeszcze nic a jak ja się dziś w PL na cmentarzu nasłuchałam...ho ho...to dopiero była "jadka" i na polaków mieszkających za granicą i w PL....

a teraz coś na ukojenie napięcia

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok