gabriel napisał:
Aero napisał:
To moze sie spotkamy jak bede w Oslo?
Jakby co to podaj mi na priva swoj nr tel.
Bałbym się nawiązywać znajomości z osobami które na tym forum nie podają swoich danych do ogólnej wiadomości nawet tych tak bardzo okrojonych .
ANONIMY ZAWSZE I WSZĘDZIE byli tępieni bo w swoim zachowaniu zewnętrznym ogólnie niebezpieczni ...
nie pisalem do Ciebie, rozniez anonimie
Hilton napisał:
Aero napisał:
Jakby co to podaj mi na priva swoj nr tel. 
Po pierwsze, dobrze wychowany facet podałby najpierw swój numer i zapytal czy mozemy sie spotkac. Nie mowie o wymianie szczegółowych danych wraz z numerem buta, ale jakas kultura spotkania powinna byc. ja nie jestem Norweżką szukajacą okazji
Po drugie, jestes dla mnie za młody
dobrze wychowany facet, prosi kobiete o nr tel. i sam chce do niej dzwonic, a nie podaje swoj i czeka az to ona zadzwoni narazajac ja na koszty
ale rozumiem, pozdrawiam
ps. lubisz starych pierdzieli?
oko, twoja sprawa, w koncu jestesmy w norwegii i jest wolnosc
Aero napisał:

ANONIMY ZAWSZE I WSZĘDZIE byli tępieni bo w swoim zachowaniu zewnętrznym ogólnie niebezpieczni ...
nie pisalem do Ciebie, rozniez anonimie

Hilton napisał:
Aero napisał:

Po pierwsze, dobrze wychowany facet podałby najpierw swój numer i zapytal czy mozemy sie spotkac. Nie mowie o wymianie szczegółowych danych wraz z numerem buta, ale jakas kultura spotkania powinna byc. ja nie jestem Norweżką szukajacą okazji

Po drugie, jestes dla mnie za młody

dobrze wychowany facet, prosi kobiete o nr tel. i sam chce do niej dzwonic, a nie podaje swoj i czeka az to ona zadzwoni narazajac ja na koszty

ale rozumiem, pozdrawiam
ps. lubisz starych pierdzieli?