Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(981 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Ja przypominam że powódź to jeden z trzech znaków dla Narodu:

Znak pierwszy - na wieść o locie LK na wiec na grobach katyńskich mgła zapadła na Smoleńsk - znak zignorowano.

Znak drugi - na wieść o pochówku LK na Wawelu wulkan wyrzycił pył uniemożliwiający przylot osobistości - znak rowniez zignorowano.

Znak trzeci - na wieść o kandydaturze JK na Prezydenta wody zalały Polskę - nie zignorujcie tego znaku bo to już ostatni.

Buhahahahaha...

Oj nie tylko te znaki się przytrafiały.
Lato się jeszcze nie zaczęło a tu gorąco jak na Saharze, jak wybiorą KOPIĘ ZAPASOWA to mamy przeyebane, widzę oczami duszy mojej jesień tego roku
"ciemno wszędzie, głucho wszędzie co to będzie?!?" -DZIADY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Magielda napisał:
kto tu w Norwegii nam co zrobi. nas obowiazuje prawo norweskie a agitacja jest zakazana tylko tam gdzie jest terytorium Polski. Kolejny nadgorliwiec albo ignorant prawa

pierdolnij se w leb kolego bo juz mam dosyc Twoich wywodow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
W związku z wyborami na urząd Prezydenta RP i wyborami uzupełniającymi do Senatu RP informuję, iż w okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny.

(Art.76b,76c i 77 ustawy o wyborze Prezydenta RP z dnia 27 września 1990 roku, t.j. DZ.U. 2000 Nr 47 poz. 544 z późn. zm. i art. 85,86 i 87 ustawy z dnia 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej - t.j. Dz. U. 2007 nr 190 poz. 1360 z późn. zm.)

I kto to mówi

I kto to mówi 2 jest lepsze

To jednak wybieramy jutro jakiegoś warchoła

nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
W związku z wyborami na urząd Prezydenta RP i wyborami uzupełniającymi do Senatu RP informuję, iż w okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny.

(Art.76b,76c i 77 ustawy o wyborze Prezydenta RP z dnia 27 września 1990 roku, t.j. DZ.U. 2000 Nr 47 poz. 544 z późn. zm. i art. 85,86 i 87 ustawy z dnia 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej - t.j. Dz. U. 2007 nr 190 poz. 1360 z późn. zm.)

I kto to mówi

nie

.................myślałem żeś opuścił klub bojkotujących wybory,dobrze żem nie indyk bo pewnie jutra bym nie ujrzał
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:

I kto to mówi

nie

.................myślałem żeś opuścił klub bojkotujących wybory,dobrze żem nie indyk bo pewnie jutra bym nie ujrzał

nadal jestem w klubie bojkotujacych wybory , kilku znajomych tez i brat z zona...zebrala sie nawet spora grupka....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Magielda napisał:
a oto link do PKW dotyczacy ciszy wyborczej. A ten Platinum border to jakis strachliwy gosc az natto. Uwazaj bo bedziesz sie bal z domu wyjsc gosciu.

www.pkw.gov.pl/pkw2/index.jsp?place=Lead...yout=1&page=text

jedyne czego sie boje chlopcze jak wychodze na dwor..to spotkanie takiego osobnika jak Ty na ulicy BO wiem, ze rozwalilbym jego leb o asfalt....zrobilbym przysluge spoleczenstwu...ale poszedlbym siedziec za gowno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Magielda napisał:
a oto link do PKW dotyczacy ciszy wyborczej. A ten Platinum border to jakis strachliwy gosc az natto. Uwazaj bo bedziesz sie bal z domu wyjsc gosciu.

Dziwne to co piszesz na tym forum .
Pisałeś , że Bizi to nadgorliwiec i ignorant prawa , a sam założyłeś podobny temat . Biegałeś oflagowany po forum , a od innych żądasz ciszy wyborczej .
Nie jestem w stanie nadążyć za Twoimi przemianami i tokiem myślenia , naciągasz prawo tak jak Tobie pasuje .

Niedziela jest i trzeba się rodzinnymi sprawami zająć .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Magielda napisał:

Nie wiem jak komu,lecz mi kojarzysz się z rozbiorowym warcholstwem Magielda. Takim polskim szlachetką co to wszystko przechlał w przydrożnych karczmach i jest zadłużony u żyda .A teraz czepia się poły byle kogo,oby tylko było za co dalej chlać i błyszczeć w czyimś blasku. Ale czy ty to rozumiesz,śmiem wątpić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:

I kto to mówi

nie

nadal jestem w klubie bojkotujacych wybory , kilku znajomych tez i brat z zona...zebrala sie nawet spora grupka....

W takim bądź razie udanej niedzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:

I kto to mówi

nie

W takim bądź razie udanej niedzieli

dziekuje, wzajemnie, zaraz wybieram sie nad fiordzik poopalac blade lico
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok